Viestinnän kesätyöntekijä, Työllisyysrahasto

Sijainti: Helsinki

Haku päättyy: 11.4.

Lisätiedot: Viestintäpäällikkö Terhi Savikko (terhi.savikko@tyollisyysrahasto.fi tai 050 420 1065) torstaina 1.4. klo 15-16, tiistaina 6.4. klo 11-12 ja torstaina 8.4. klo 14-15.

 

Julkaistu: 31.03.2021

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Työllisyysrahasto on työpaikka, jossa tehdään merkityksellistä asiantuntijatyötä. Luomme Työllisyysrahastossa hyvinvointia, turvaa ja vakautta työn muutoksissa. Rahasto kerää työttömyysvakuutusmaksut, joilla rahoitetaan ansiosidonnaista työttömyysturvaa ja edistetään palkansaajien ja yrittäjien osaamisen kehittämistä aikuiskoulutusetuuksilla. Visiomme on olla ylivertainen sosiaaliturvan toimeenpanija ja digitaalisen ajan työpaikka. Asiakkaitamme ovat työnantajat, yrittäjät sekä palkansaajat Suomessa. Opastamme ja neuvomme työttömyysvakuutusmaksu- ja aikuiskoulutusetuusasioissa sekä osallistumme toimialaa koskevan lainsäädännön kehittämiseen.

 

Nyt Sinulla on mahdollisuus kartuttaa työkokemusta yhteiskunnallisista viestintätehtävistä, sillä haemme

viestinnän kesätyöntekijää Työllisyysrahaston viestinnän asiantuntijatiimiin.

 

Toivomme, että tunnet nuoret kohderyhmänä. Pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan sisältökokonaisuuden Työllisyysrahaston perustehtävistä ja toiminnasta sellaisista näkökulmista, joista tiedät nuorten olevan kiinnostuneita.  Tehtävässä on mahdollisuus suorittaa opintoihin liittyvä harjoittelu tai opinnäyte.

 

Viestintätiimimme tehtäväkenttä on laaja, joten oman sisältöprojektin lisäksi pääset osaksi erilaisia viestinnän hankkeita ja rutiinitehtäviä. Otamme sinut mielellämme mukaan kaikkiin tehtäviin, joita kesäkausi meillä sisältää. Näkyvien tuotosten lisäksi haluaisimme, että tuot esille omia ajatuksiasi Työllisyysrahaston viestinnän kehittämiseksi.

 

Odotamme, että sinulla on ideoita ja taitoa tuottaa ideoista sisältöjä. Arvostamme kykyä kuunnella ja kysyä, oma-aloitteisuutta ja asioiden aikaan saamista. Toivomme, että ajanhallintataitosi riittävät tuloksekkaaseen etätyöskentelyyn. Tiimi työskentelee perehdytysjaksoa lukuun ottamatta pääsääntöisesti etänä kesäkauden 2021. Käytössämme ovat hyvät digitaaliset työvälineet, joten näemme ja kohtaamme toisiamme päivittäin.

 

Etsimällämme henkilöllä on:

  • soveltuva viestinnän koulutus, joka on juuri suoritettu tai opinnot ovat loppusuoralla
  • aiempaa työkokemusta viestinnän tehtävistä tai toimistotyöstä
  • oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja joustava ote työhön
  • rohkeutta tuoda esille omia ideoitaan viestinnän kehittämiseksi
  • kiinnostusta yhteiskunnallisia aiheita kohtaan.

 

Tehtävä on määräaikainen kesäkaudelle 2021. Tarkemmat ajankohdat ovat joustavasti sovittavissa, mutta toivomme, että voit työskennellä meillä kokonaan ainakin kesäkuukausien (kesä-, heinä- ja elokuu) ajan. Kerrothan hakemuksessasi, mikä on toivomasi työskentelyjakso.

 

Jätä hakemuksesi viimeistään 11.4.2021: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?4d0a0ebe. Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Terhi Savikko (terhi.savikko@tyollisyysrahasto.fi tai 050 420 1065) torstaina 1.4. klo 15-16, tiistaina 6.4. klo 11-12 ja torstaina 8.4. klo 14-15.

 

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään suostumusta luottotietojen tarkistukseen ja huumausainetestiin.

 

Liity joukkoomme 

Tervetuloa mukaan ammattilaisten joukkoon tekemään mielenkiintoisia ja monipuolisia asiantuntijatehtäviä, joissa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittyä. Työyhteisössämme vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Vaikka työtehtävässä onnistuminen edellyttää itsenäistä työskentelyotetta, on tiimin ja työyhteisön tuki aina saatavillasi. Suunnitelmallinen perehdytys työhön on meille sydämen asia. Panostamme vahvasti henkilöstön työkykyyn ja hyvinvointiin. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin keskustassa Kampissa.