Viestinnän harjoittelija, ProCom

Sijainti: Helsinki

Haku päättyy: 23.5.

Lisätiedot: Johtaja Miia Rosenqvist, miia.rosenqvist@procom.fi

Julkaistu: 22.04.2021

Kirjoittanut:

Katso kaikki harjoittelupaikat

ProCom on viestinnän ammattilaisten järjestö, joka toimii jäsentensä osaamisen kehittäjänä, yhteistyöfoorumina ja alan vaikuttajana. Jäsenistömme koostuu noin 2700 viestinnän ammattilaisesta. Visiomme on: Luomme kasvua ja muutosta.

 

Etsimme kahta viestinnän harjoittelijaa syyskaudeksi 2021

Harjoittelijana luot sisältöjä ProComin someen, nettisivuille ja uutiskirjeisiin. Sen lisäksi autat kehityshankkeissamme sekä hybriditapahtumakoordinoinnissa toimistolla ja sen ulkopuolella. Saat laaja-alaista käytännön kokemusta ProComin toimistoarjesta aina laskutuksesta jäsenrekisterin hallintaan. Pääset myös ideoimaan ja toteuttamaan pidempiaikaisia projekteja, kuten erilaisia käynnissä olevia kehityshankkeita. Lopullinen työnkuva muokkautuu osin myös harjoittelijan omien kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Toivomme, että opintosi sisältävät viestintää. Mikäli sinulla on kokemusta markkinointiviestinnästä tai digitaalisista alustoista, pääset hyödyntämään taitojasi erilaisissa projekteissa. Olet työhön reippaasti tarttuva ja avoin persoona sekä nautit tiimityöskentelystä. Erinomaiset kirjoitus- ja asiakaspalvelutaidot ovat välttämättömät.

Harjoittelun kesto on noin 4–5 kuukautta ajoittuen elo-joulukuun välille. Tarkempi ajankohta sovitaan yhdessä harjoittelijan kanssa.

 

Miksi hakea harjoittelijaksi ProComiin?

  • Harjoittelu tarjoaa hyvän kuvan siitä, mitä viestintätyö sisältää sekä ainutlaatuisen ja keskeisen paikan suomalaiseen viestintäkenttään.
  • Pääset suunnittelemaan ja viemään omia ideoitasi käytäntöön, kuulemaan asiantuntijoita ja tapaamaan viestinnän ammattilaisia. Kohtaamisten kautta ammatti-identiteettisi saattaa kirkastua!
  • Et ole muille procomilaisille harjoittelija, vaan kollega, jota kannustetaan osallistumaan ideointiin ja yhdessä tekemiseen. Pieni ja tehokas tiimi toimistolla on päiviesi piristys ja oppimisesi vankka tuki!

 

Hakeminen: Palkkaamme harjoittelijat heti sopivien löydyttyä, joten toimitathan hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, viimeistään 23.5. johtaja Miia Rosenqvistille osoitteeseen miia.rosenqvist@procom.fi.

Kerro hakemuksessasi, miksi ProCom kiinnostaa sinua, mitkä ovat viestinnälliset vahvuutesi ja missä toivoisit kehittyväsi. Voit mielellään lähettää myös lyhyen videotervehdyksen osana hakemusta. Ensimmäiset haastattelut pidetään etäyhteydellä toukokuun aikana.

Palkka: 1300 euroa / kk + lounasetu

Lue lisää ProComista verkkosivuillamme.

Seuraa meitä Instagramissa, TwitterissäFacebookissa ja LinkedInissä.

Tutustu tuleviin työkavereihisi tästä.