Viestinnän harjoittelija, ProCom

Sijainti: Helsinki

Haku päättyy: 13.12.

Lisätietoja: Miia Rosenqvist, miia.rosenqvist@procom.fi

Julkaistu: 12.11.2020

Kirjoittanut:

Katso kaikki harjoittelupaikat

ProCom on viestinnän ammattilaisten järjestö, joka toimii jäsentensä osaamisen kehittäjänä, yhteistyöfoorumina ja alan vaikuttajana. Jäsenistömme koostuu noin 3000 viestinnän ammattilaisesta. Visiomme on: Luomme kasvua ja muutosta.

Etsimme kahta viestinnän harjoittelijaa kevätkaudeksi 2021

Harjoittelijana luot sisältöjä ProComin someen, nettisivuille ja uutiskirjeisiin. Sen lisäksi autat hybriditapahtumakoordinoinnissa toimistolla ja sen ulkopuolella. Saat laaja-alaista käytännön kokemusta ProComin toimistoarjesta aina laskutuksesta jäsenrekisterin hallintaan. Pääset myös ideoimaan ja toteuttamaan pidempiaikaisia projekteja, kuten erilaisia käynnissä olevia kehityshankkeita. Lopullinen työnkuva muokkautuu osin myös harjoittelijan omien kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Toivomme, että opintosi sisältävät viestintää. Olet työhön reippaasti tarttuva ja avoin persoona sekä nautit tiimityöskentelystä. Erinomaiset kirjoitus- ja asiakaspalvelutaidot ovat välttämättömät.

Harjoittelun kesto on noin 5 kuukautta ajoittuen tammi-kesäkuun välille. Tarkempi ajankohta sovitaan yhdessä harjoittelijan kanssa.

Miksi hakea harjoittelijaksi ProComiin?

  • Harjoittelu tarjoaa hyvän kuvan siitä, mitä viestintätyö voi sisältää sekä ainutlaatuisen ja keskeisen paikan suomalaiseen viestintäkenttään.
  • Pääset suunnittelemaan ja viemään omia ideoitasi käytäntöön, kuulemaan asiantuntijoita ja tapaamaan viestinnän ammattilaisia. Kohtaamisten kautta ammatti-identiteettisi saattaa kirkastua!
  • Et ole muille procomilaisille harjoittelija, vaan kollega, jota kannustetaan osallistumaan ideointiin ja yhdessä tekemiseen. Pieni ja tehokas porukka toimistolla on päiviesi piristys ja oppimisesi vankka tuki!

Hakeminen: Palkkaamme harjoittelijat heti sopivien löydyttyä, joten toimitathan hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, viimeistään 13.12. johtaja Miia Rosenqvistille osoitteeseen miia.rosenqvist@procom.fi.

Kerro hakemuksessasi, miksi ProCom kiinnostaa sinua, mitkä ovat viestinnälliset vahvuutesi ja missä toivoisit kehittyväsi. Ensimmäiset haastattelut pidetään etäyhteydellä joulu-tammikuun aikana.

Palkka: 1300 euroa / kk + lounasetu

Lue lisää ProComista verkkosivuillamme.

Seuraa meitä Instagramissa, TwitterissäFacebookissa ja LinkedInissä.

Tutustu tuleviin työkavereihisi tästä.