Viestinnän assistentti, Fortum

Sijainti: Espoo, Loviisa

Haku päättyy: 8.3.2020

Lisätietoja: Pia Fast, 14.2. klo 9-10.30 ja 17.2. klo 9-10, puh. 040 147 8752

Julkaistu: 14.02.2020

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Fortumissa ajamme muutosta, jolla on merkitystä. Olemme johtava puhtaan energian yhtiö, joka kehittää ja tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja liittyen sähköön, lämpöön, jäähdytykseen ja resurssitehokkuuden parantamiseen. Meillä työskentelee noin 8,300 ammattilaista Pohjoismaissa, Baltian maissa, Venäjällä ja Intiassa, ja kulttuurimme pohjautuu avoimeen johtamiseen, jatkuvaan kehittymiseen sekä uteliaisuuteen uusia ratkaisuja kohtaan. Liity mukaan johtamaan muutosta puhtaamman maailman puolesta! www.fortum.fi

Generation-divisioona vastaa Fortumin sähköntuotannosta, tuotannon optimoinnista ja trading -toiminnasta Pohjoismaissa. Siihen kuuluvat ydinvoima-, vesivoima-, tuuli- ja lämpövoimatuotanto, sähköntuotannon optimointi ja sähkökauppa, markkina-analyysi sekä ydinvoiman asiantuntijapalvelut. 

 

Työnkuvasi

Haemme viestinnän assistenttia 12 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Fortumin Generation-divisioonaan. Generation-divisioonan viestintä sijaitsee Espoon Keilalahdessa. Tässä tehtävässä työskentelet kolmena päivänä viikossa Loviisan voimalaitoksellamme.

 

Tulevat päätehtäväsi:

  • Ulkoisten ja sisäisten verkkosivujen ja sosiaalisen median kanavien hallinnointi, ylläpito ja kehittäminen
  • Videoiden, infograafien, kuvien, uutisten ja artikkeleiden luominen ja toimittaminen
  • Erilaisten esitysmateriaalien koordinointi
  • Erilaisten projektien ja hankkeiden koordinointi viestinnän osalta
  • Tilaisuuksien ja tapahtumien järjestäminen.

Työtehtävien pääpaino on ydinvoimaviestinnän tehtävissä, mutta tuet myös muita Generation-divisioonan liiketoimintoja erityisesti digitaalisessa viestinnässä.

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa viestijänä isossa talossa. Tässä tehtävässä pääset vaikuttamaan Fortumin sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien näkemyksiin toiminnastamme sekä tekemään näkyväksi matkaamme kohti puhtaampaa maailmaa. Pääset työskentelemään yhdessä sitoutuneiden asiantuntijoiden ja viestijöiden kanssa.

Arvomme – uteliaisuus, vastuullisuus, rehellisyys ja kunnioitus – luovat perustan kaikelle tekemisellemme.

 

Odotamme sinulta

  • Ylempää tai alempaa korkeakoulututkintoa viestinnän, markkinoinnin tai muulta sopivalta alalta
  • Riittävää työkokemusta digitaalisesta viestinnästä, erilaisten sisältöjen luomisesta ja sosiaalisen median yhteisöjen hallinnoinnista
  • Erinomaista kirjallista ja suullista suomen- ja englanninkielen taitoa. Ruotsinkielen osaaminen katsotaan eduksi.
  • Vankka kokemus Photoshop- ja InDesign-ohjelmista, videokuvaamisesta ja -editoinnista. Drupal-, O365/Valo- ja/tai Synthesio-kokemus katsotaan eduksi.

Luonteeltasi olet positiivinen ja proaktiivinen etkä kaihda rutiineja. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kykenet itsenäiseen toimintaan. Toivomme sinulta ajoittain joustavuutta työaikojen suhteen.

 

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta 08.03.2020 mennessä tässä osoitteessa. Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Pia Fast, 14.2. klo 9-10.30 ja 17.2. klo 9-10, puh. 040 147 8752.

 

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.