Viestinnän asiantuntija, Valtori

Sijainti: Helsinki

Haku päättyy: 29.5.

Lisätiedot: viestintäjohtaja Leena-Mari Tanskanen, p. 0295 504 527, ke 16.5. klo 15–16 ja ma 20.5. klo 10–11

Julkaistu: 15.05.2019

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori rakentaa digitaalista Suomea. Tehtävämme on tuottaa ja ylläpitää valtionhallinnon tietoteknistä perustaa ja mahdollistaa valtionhallinnon henkilöstön työn sujuminen. Toimivien ja tietoturvallisten ICT-palveluiden avulla asiakkaamme voivat rakentaa omaa toimintaansa ja tuottaa digitaalisia palveluita. Valtorissa työskentelee 1 300 ammattilaista eri puolilla Suomea.

Yhdessä muiden valtorilaisten kanssa olet osana ICT-alan ydinjoukkoa ja mukana alan kehityksen kärjessä. Asiakaskunnan ja palveluiden monipuolisuus mahdollistavat ammatillisesti mielenkiintoiset ja haastavat tehtävät. Työkulttuurimme rakentuu luottamukselle ja arvostukselle. Yhdessä teemme Valtorista työpaikan, jossa on mukava tehdä töitä.

Haemme nyt joukkoomme viestinnän asiantuntijaa.

Viestinnän asiantuntijana toimit osana kuusihenkistä, ammattitaitoista viestintäyksikköä. Yksikön toimintatavat kehittyvät parhaillaan voimakkaasti, ja pääset mukaan tähän työhön.

Tärkeimpinä tehtävinäsi ovat asiakasviestinnän toteuttaminen, yhtenäistäminen ja eteenpäin vieminen sekä häiriötiedottamisessa avustaminen ja siihen liittyvien viestinnän prosessien edistäminen. Osallistut myös työyhteisöviestinnän kehittämiseen ja toimit sisäisten kanavien päätoimittajana. Tehtävä painottuu TUVE-liiketoiminta-alueen viestintään.

Hakijalta odotamme

Sinulla on vähintään 3–5 vuoden työkokemus viestintätehtävistä ja soveltuva korkeakoulututkinto. Hallitset hyvin nykypäivän viestintäkanavat ja kykenet tuottamaan ymmärrettävää, helposti omaksuttavaa sisältöä. Sinulla on vahva tilannetaju ja ymmärrät turvallisuuden merkityksen valtionhallinnossa työskennellessä. Kykenet kehittämään viestinnän toimintatapoja ja innostamaan myös muita.

Eduiksi luetaan:

  • Kokemus valtionhallinnosta ja/tai ICT-toimialalta
  • Näytöt viestinnän toimintatapojen kehittämisestä
  • Kokemus kriisiviestinnästä ja/tai häiriötiedottamisesta
  • Valmennuskokemus
  • Työyhteisöviestinnän osaaminen

Tehtävän tiedot

  • Tehtävän kesto: Vakinainen
  • Työaika: Virastotyöaika
  • Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan
  • Tehtävän sijoituspaikka on Helsinki

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi

Laita hakemuksesi 29.5.2019 mennessä valtiolle.fi-palvelun kautta, josta löydät myös hakuilmoituksen kokonaisuudessaan.

Katso tiimin tervehdysvideo – Viestinnän asiantuntijaksi Valtorin viestintään