Viestinnän asiantuntija, työyhteisöviestintä, Tukes

Sijainti: Helsinki

Haku päättyy: 24.6.2019 14.30

Lisätiedot: Lisätietoja Twitter-livessä (@Tukesinfo) 12.6. kello 10 ja viestintäjohtaja Mirva Kipinoinen 14.6.2019 klo 13.00–14.00, puh. 029 5052 119

Julkaistu: 11.06.2019

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Haemme aktiivista ja kehittämisorientoitunutta työyhteisöviestinnän ammattilaista vakituiseen virkaan Helsinkiin syyskuusta 2019 alkaen.

Tässä tehtävässä pääset suunnittelemaan, toteuttamaan ja kehittämään Tukesin työyhteisöviestintää sekä sen kanavia, keinoja ja fiilistä. Olet keskeisessä roolissa intran uudistamisessa. Ymmärrät työyhteisöviestinnän merkityksen organisaation menestystekijänä, strategisena kumppanina ja muutosvoimana sekä mittaamisen arvon viestinnässä. Vastaat työyhteisöviestinnästä ja olet intranetin päätoimittaja. Viestintäryhmän jäsenenä osallistut myös muihin viestinnän tehtäviin.

Tukesin viestintäryhmässä työskentelee seitsemän henkilöä Tampereella ja Helsingissä Pasilassa. Teemme asiakas-, ammattilais-, sidosryhmä-, strategia- ja työyhteisöviestintää ja tarjoamme käännöksiin, tapahtumiin ja koulutuksiin liittyviä palveluita. Teemme töitä sen eteen, että Tukesin viestintä on luotettavaa, aktiivista, keskustelevaa, tavoitteellista ja selkeää.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto tai muulla tavoin hankittua perehtyneisyyttä tehtäväalueeseen. Sinulla on viestinnän opintoja ja riittävä kokemus viestintätehtävistä.

Odotamme sinulta
Odotamme sinulta vahvaa näyttöä viestinnän kehittämisestä ja ihmisten innostamisesta. Arvostamme kokemusta intranetin ylläpitämisestä ja sisäisen somen lanseeraamisesta. Hallitset viestinnän keinot tekstistä videoihin ja seuraat alan kehitystä.

Henkilönä sinulla on:
• oma-aloitteinen, aktiivinen ja työt sovitusti maaliin vievä työskentelytapa
• ennakkoluuloton suhtautuminen toiminnan kehittämiseen
• positiivinen onnistuu! -asenne
• erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kyky innostaa muutkin viestimään.

Suomen kielen taitosi on erinomainen. Lisäksi sinulla on hyvä englannin ja vähintään tyydyttävä ruotsin kielen taito.

Tehtävän tiedot

Tehtävän kesto: Vakinainen
Työaika: Virastotyöaika
Tehtävä alkaa: 25.9.2019 tai sopimuksen mukaan.
Virka on viraston yhteinen.

Tehtävän hakemista koskevat tiedot

Hae viimeistään: 24.6.2019 14:30
ID: 32-393-2019
Sähköiset hakemukset:

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto, PL 66, 00521 Helsinki

Palkkaukseen liittyvät tiedot

Palkkasi koostuu tehtäväkohtaisesta palkanosasta, joka on 3 195 euroa kuukaudessa. Lisäksi maksamme henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvan palkanosan, joka on enintään 43,5 % tehtäväkohtaisesta palkasta.

Edut

Panostamme Tukesissa henkilöstömme viihtyvyyteen ja pysyvyyteen.

Tarjoamme sinulle muun muassa:

  • liukuvan työajan ja hyvät mahdollisuudet työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen
  • hyvät etätyömahdollisuudet ja modernit työskentelytilat
  • tukea ja rohkaisua osaamisen jatkuvaan kehittämiseen
  • laajat työterveyspalvelut
  • Smartumin liikunta- ja kulttuuriedut
  • monipuolista työhyvinvointitoimintaa.

Lisätietoja tehtävästä

Lisätietoja Twitter-livessä (@Tukesinfo) 12.6. kello 10 ja viestintäjohtaja Mirva Kipinoinen 14.6.2019 klo 13.00 – 14.00, puh. 029 5052 119.

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) toimii Helsingissä, Tampereella ja Rovaniemellä. Meillä työskentelee noin 270 asiantuntijaa valvonta-, arviointi-, viestintä- ja kehittämistehtävissä.
Edistämme tuotteiden, palveluiden ja teollisen toiminnan turvallisuutta ja luotettavuutta. Asiantunteva ja riskiperusteinen valvonta, valmentava ote ja yhteistyö sekä aktiivinen kehittämis- ja viestintätyö turvaavat luotettavuuden ja turvallisuuden. Tavoitteenamme on vastuullinen, turvallinen ja kilpailukykyinen Suomi. Olemme “Suojan tuoja” – tutustu Tukesiin (linkki
https://tukes.fi/tietoa-tukesista/tule-toihin-tukesiin).