Viestinnän asiantuntija, Skanska

Sijainti: Helsinki

Haku päättyy: 20.1.2019

Lisätiedot: Markkinointi- ja viestintäjohtaja Cristina Rinnetie-Uski, p. 040 501 9816, cristina.rinnetie-uski@skanska.fi. Tavoitat Cristinan puhelimitse tiistaina 8.1. klo 15.30-17.00 ja torstaina 17.1. klo 15.00-16.30.

Julkaistu: 09.01.2019

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Haemme viestinnän asiantuntijaa määräaikaiseen vanhempainvapaan sijaisuuteen Helsinkiin.

Miksi meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Energinen ja asiantunteva markkinointi- ja viestintätiimimme tarjoaa osaamistaan monenlaisille hankkeille ja projekteille ympäri Suomen. Meillä on erinomainen yhteishenki ja rento tekemisen meininki moderneissa ja ympäristötehokkaissa toimitiloissamme.

Mitä pääset tekemään?

Etsimme luovaa ja idearikasta viestinnän asiantuntijaa pieneen ja tehokkaaseen markkinointi- ja viestintätiimiimme. Viestinnän asiantuntijana tuotat monipuolista sisältöä sujuvasti sekä sisäisiin että ulkoisiin viestintäkanaviimme. Vastaat myös pari kertaa vuodessa ilmestyvän henkilöstölehden toimittamisesta. Ideoit aktiivisesti aiheita ja tuotat ajankohtaisia sisältöjä sekä sisäisille että ulkoisille kohderyhmille. Aiheesta riippumatta osaat nostaa arvomme ja kulttuurimme luontevasti osaksi kirjoittamaasi juttua. Tarvittaessa muokkaat ja käännät englanninkielistä konserniaineistoa suomeksi. Olet tekstitaituri, joka mielellään tarttuu myös kameraan.

Työhösi kuuluvat markkinoinnin ja viestinnän projektit, joita suunnittelet ja toteutat yhteistyössä organisaatiomme eri tahojen kanssa. Olet myös mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa tapahtumia.

Kyseessä on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus. Toivomme sinun voivan aloittaa työt viimeistään helmikuussa, jotta tehtävässä nykyisin työskentelevä henkilö pystyy antamaan sinulle kattavan perehdytyksen. Sijaisuuden arvioitu kesto on helmikuun 2020 loppuun ja työ on kokoaikainen.

Mitä toivomme sinulta?

– aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja kiinnostusta vastuullisuusviestintään
– soveltuvaa viestinnän koulutusta (yliopisto, amk)
– erinomaista suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
– kokemusta sosiaalisen median kanavien sisällön tuottamisesta
– kuvankäsittely-, taitto- ja julkaisujärjestelmien osaamista
– idearikkautta ja oma-aloitteisuutta
– kykyä priorisoida ja toimia paineen alla
– myönteistä asennetta, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
– arvojemme kokemista omaksesi

Haluatko tehdä tulosta osana avointa ja tehokasta tiimiä sekä työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 20.1.2019 mennessä osoitteessa www.skanska.fi/rekry. Markkinointi- ja viestintäjohtaja Cristina Rinnetie-Uski (p. 040 501 9816, cristina.rinnetie-uski@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä ja tiimistä. Tavoitat Cristinan puhelimitse tiistaina 8.1. klo 15.30-17.00 ja torstaina 17.1. klo 15.00-16.30.

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!