Viestinnän asiantuntija, sisäinen viestintä, Valtiontalouden tarkastusvirasto

Sijainti: Helsinki

Haku päättyy: 28.9.2018 klo 15.00

Lisätiedot: viestintäpäällikkö Tuovi Rautjoki, 045 138 6123, etunimi.sukunimi@vtv.fi sekä valtiolle.fi

Julkaistu: 12.09.2018

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Valtiontalouden tarkastusvirasto on eduskunnan yhteydessä toimiva riippumaton viranomainen, joka tarkastaa valtion taloudenhoitoa ja talousarvion noudattamista sekä valvoo finanssipolitiikan sääntöjä. Valtiontalouden tarkastusvirasto toimii lisäksi puolue- ja vaalirahoituksen valvojana. Toimipaikkamme sijaitsevat Helsingissä, Oulussa ja Turussa. Henkilöstön määrä on noin 140.

Haemme viestinnän asiantuntijaa sisäiseen viestintään

Pääset tuottamaan ja kehittämään tarkastusviraston sisäistä viestintää johdon tuen yksikköömme. Toimit myös HR:n kumppanina työnantajakuvamme rakentamisessa. Tukena työssäsi ovat viestintäpäällikön ja viestintäryhmän lisäksi HR-tiimi, asiantuntijamme sekä talon johto.

Työskentelet intranetin päätoimittajana sekä sisäisen viestinnän muiden kanavien ja sisältöjen tuottajana ja koordinaattorina. Johdat kehitysprojekteja ja tuet tarpeen mukaan myös ulkoisessa viestinnässä. Työskentelet lisäksi tarkastusviraston rekrytointiviestinnän ja työnantajakuvan kehittämisen parissa. Tehtävääsi kuuluu myös viestintäpäällikön sijaisena toimiminen.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset

Kelpoisuusvaatimuksena on virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja perehtyneisyys viran tehtäväalaan. Kielitaitovaatimuksena on suomen tai ruotsin kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä tyydyttävä
toisen kotimaisen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Turvallisuusselvitys

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme

Parhaimmat valmiudet tehtävään antaa ylempi korkeakoulututkinto viestinnästä sekä yli viiden vuoden päätoiminen työkokemus viestinnän asiantuntija- tai esimiestason tehtävistä kuten esimerkiksi viestinnän asiantuntijan, tiedottajan, viestintäkonsultin tai viestintäpäällikön tehtävästä. Viestintäpäällikön sijaisena toimiminen edellyttää myös kokemusta viestintäkokonaisuuden ohjaamisesta ja suunnittelusta sekä tiiminvetäjän roolista.

Työssä menestyminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutustaitoja, hyvää esiintymistaitoa ja vähintään perustaitoja valokuvauksesta ja videoinnista. Lisäksi tehtävä edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa ja sujuvaa eri tekstilajien tuottamista suomen kielellä sekä hyvää ruotsin ja englannin kielen taitoa. Toivomme myös, että sinulla on iloista mieltä, luovuutta, rohkeutta ja joustavuutta. Katsomme eduksi laajan valokuvaus- ja videointiosaamisen sekä Sharepoint-osaamisen.

Valintaprosessiin kuuluu soveltuvuusarviointi.

Palkkaukseen liittyvät tiedot

Palkkausmuoto: Kuukausipalkka
Kokonaispalkka määräytyy valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan ja on 4 906,18 – 5 119,49 e/kk (sisältää henkilökohtaisen, suoriutumiseen perustuvan palkanosan, joka on työsuhteen alussa 15 – 20 % kokonaispalkasta). Hakija voi esittää myös oman palkkatoivomuksensa.

Edut

Valtiontalouden tarkastusvirastossa sinua odottaa kiinnostava ja yhteiskunnallisesti merkittävä työ, jossa pääset kehittämään sisäistä viestintäämme ja työnantajakuvaamme. Pääset kehittymään myös itse viestinnän ammattilaisena. Tarjoamme mukavat työkaverit, joustavan etätyömahdollisuuden, lounasedun, työsuhdematkaedun ja mahdollisuuden käyttää toimistomme kuntosalia.

Tehtävän kesto: vakinainen.

Alkamisaika: 1.12.2018 tai sopimuksen mukaan

Lisätiedot: valtiolle.fi-ilmoituksesta

Hae työpaikkaa: valtiolle.fi  (ID 21-32-2018)

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID-numero (ID 21-32-2018). Hakemuksia ei palauteta.

Valtiontalouden tarkastusviraston kirjaamo, rekrytointi
PL 1119
00101
Helsinki