Viestinnän asiantuntija, Olarin seurakunta

Haku päättyy: 23.9. klo 15

Sijainti: Espoo

Lisätiedot: Kimmo Ansamaa p. 040 571 4373 tai kirkkoherra Salla-Maria Viitapohja (sähköpostitse etunimi.sukunimi@evl.fi).

Julkaistu: 06.09.2021

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Olarin seurakunta Espoossa etsii jäsenyystiimiinsä viestinnän asiantuntijaa kahden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen 1.11.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on kokoaikainen ja sijoittuu kirkon palkkausjärjestelmän vaativuusryhmään 601 (3200 -3539 €/kk työkokemuksesta riippuen). Tehtäviin kuuluu myös ilta- ja viikonlopputyötä. Työsuhteessa on kuuden kuukauden koeaika. Valittavan tulee olla Suomen ev.-lut. kirkon konfirmoitu jäsen.

Työsuhteen hoitamiselle katsotaan eduksi korkeakoulutasoinen viestintäalan tutkinto ja hyvä kirkollisen toimintakentän ja -kulttuurin tuntemus, erinomainen suomen kielen ja hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

 

Tehtävä edellyttää hyvää sosiaalisen median toimintatapojen ja -palveluiden tuntemusta, markkinointiviestinnän osaamista sekä tarkkaa visuaalista silmää. Edellytämme, että kokonaisuuden suunnittelun ja koordinoinnin lisäksi pystyt myös itse tuottamaan sisältöjä, osaat valokuvata, videoida ja striimata. Tuet muuta tiimiä viestinnän taidoissa eli kouluttaminen ja sparraus ovat sinulle tuttuja. Käytännön työssä tarvitset myös englannin kielen taitoa, sillä toimintaympäristö on monikulttuurinen ja viestimme osin myös englanniksi ja muilla kielillä.

Viestinnän asiantuntija on jäsenenä Olarin seurakunnan kymmenen hengen moniammatillisessa jäsenyystiimissä, jonka pääasiallinen tehtävä on tavoittaa laajasti alueen erilaisista taustoista tulevia nuoria aikuisia ja perheitä. Jäsenyystiimi toimii yhteistyössä alueen verkostojen kanssa. Keskeisin toimipaikka on Isossa Omenassa sijaitseva seurakunnan tila Chapple.

 

Asiantuntijana vahvistat nuorten aikuisten tavoittamista viestinnän keinoin. Käytännössä tämä tarkoittaa mm. digitaalisen sisältömarkkinoinnin ja viestintäkampanjoiden suunnittelua ja toteutusta. Tehtävään kuuluu myös kauppakeskustilan tunnettuuden ja näkyvyyden lisääminen sekä nuorten aikuisten ja perheiden Chapple-toiminnan markkinointi sosiaalisen median kanavissa ja muilla digitaalisilla alustoilla.

Tarjoamme näköalapaikan seurakuntien uudenlaiseen toimintatapaan kaupunkilaisten parissa ja mahdollisuuden kehittää kirkon viestintää ja markkinointia uuteen suuntaan. Työsuhde on uusi, joten pääset myös itse muokkaamaan työnkuvaa.

 

Hakemukset pyydetään toimittamaan sähköisesti Kirkko HR -osoitteessa https://evl.fi/tietoa-kirkosta/toissa-kirkossa/avoimet-tyopaikat  to 23.9.2021 klo 15:een mennessä. Haastattelut toteutetaan viikolla 39.

Lisätietoja tehtävästä antavat jäsenyystiimin lähiesimies Kimmo Ansamaa p. 040 571 4373 ja kirkkoherra Salla-Maria Viitapohja  (sähköpostitse etunimi.sukunimi@evl.fi).

Tietoja Olarin seurakunnasta saat osoitteesta: https://www.espoonseurakunnat.fi/olarin-seurakunta . Tutustu myös verkkosivuihimme chapple.fi.