Viestinnän asiantuntija, Matkailu- ja ravintolapalvelut MaRa ry

Sijainti: Helsinki

Haku päättyy: 25.2.2019

Lisätiedot: viestintäpäällikkö Mervi Oksanen, 09 6220 2034, 050 543 0161

Julkaistu: 07.02.2019

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Matkailu- ja ravintolapalvelut MaRa ry on elinkeino- ja työmarkkinajärjestö, joka ajaa matkailu-, majoitus-, ravintola- ja elämyspalvelualojen sekä niihin liittyvien hyvinvointipalvelualojen yritysten etua. MaRa vaikuttaa toimialaa koskevaan päätöksentekoon, edistää alan arvostusta ja tarjoaa jäsenistölleen tietoa ja palveluita. MaRassa on 2 800 jäsentä, joilla on 7 700 toimipaikkaa. Jäsenyritykset työllistävät noin 70 000 henkilöä. MaRa on Elinkeinoelämän Keskusliitto EK:n jäsenliitto.

MaRa hakee viestinnän asiantuntijaa.

Tehtäväsi on hoitaa MaRan jäsenviestintää ja ulkoista viestintää yhdessä viestintäpäällikön kanssa.

Odotamme hakijalta akateemista tutkintoa, vähintään kolmen vuoden kokemusta viestinnästä, kykyä sujuvaan ilmaisuun niin kirjallisesti kuin suullisestikin, verkkoviestinnän ja sosiaalisen median osaamista, hyviä vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja sekä aloitteellisuutta ja organisointikykyä. Mediakentän tuntemus on eduksi.

Tarjoamme molemmille asiantuntijoille vaativaa, monipuolista ja mielenkiintoista työtä kehittyvän toimialan parissa sekä asiantuntevan työyhteisön ja vahvan taustaorganisaation. Toimistomme sijaitsee Helsingin Punavuoressa.

Hakemukset palkkatoivomuksineen 25.2.2019 mennessä osoitteella timo.lappi@mara.fi.

Lisätietoja antaa viestintäpäällikkö Mervi Oksanen, 09 6220 2034, 050 543 0161.

Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry edustaa hotelleja, kylpylöitä, viikko-osakeyrityksiä, leirintäalueita, kongressi- ja tapahtumatoimialan yrityksiä, ravintoloita, cateringyrityksiä, eines- ja valmistuskeittiöitä, kahviloita, pubeja, yökerhoja, liikenneasemia, huvi-, teema- ja elämyspuistoja, keilahalleja, festivaaleja ja konserttitapahtumia, ohjelmapalveluyrityksiä, luontomatkailuyrityksiä, hiihtokeskuksia sekä matkailun markkinointi- ja välityspalveluja tarjoavia yrityksiä.