Viestinnän asiantuntija, Mannerheimin Lastensuojeluliitto

Haku päättyy: 23.1.2022

Sijainti: Helsinki

Lisätiedot: Viestintäpäällikkö Helena Hulkko 12.1. klo 15-16 ja 14.1. klo 14-15 numerossa 050 582 22 11 ja sähköpostitse helena.hulkko(at)mll.fi

Julkaistu: 07.01.2022

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Mannerheimin Lastensuojeluliitto hakee viestinnän asiantuntijaa

 

Kokenut viestinnän asiantuntija, lämpimästi tervetuloa joukkoomme maan suurimman lapsi- ja perhejärjestön viestintätiimiin.

Pääset jalkauttamaan somestrategiaa, kehittämään MLL:n valtakunnallista viestintää yhdessä maanlaajuisen verkostomme kanssa ja toteuttamaan mediaviestintää lasten ja perheiden hyvinvoinnin teemoista. Saat toimia alansa huippuasiantuntijoiden kanssa, oli kyse sitten lasten ja vanhempien kuulemisesta ja tukemisesta, lasten oikeuksista, mediakasvatuksesta, vapaaehtoistoiminnan vahvistamisesta tai kiusaamisen vastaisesta työstä.

Jaat kanssamme MLL:n arvot ja toimintaperiaatteet. Sinulla on aktiivinen ote median palvelemiseen. Osaat kiteyttää toimintamme vaikuttavuuden tarinoihin, mutta hallitset myös tilastot ja infograafit. Ymmärrät niin verkkosivujen kuin orgaanisen somen perusanalytiikan ja kehität sisältöjä analyyttisesti ja tavoitteellisesti.

Tehtävänkuvaasi kuuluvat:

  • mll.fi-sisältöjen toimittaminen ja kehittäminen
  • orgaanisen somen sisältökokonaisuuden koordinointi
  • mediavaikuttaminen ja sen kehittäminen yhdessä viestintäpäällikön kanssa
  • piiriemme ja yhdistystemme viestinnän tukeminen sekä viestintäyhteistyön vahvistaminen
  • monikanavaisten kampanjoiden suunnittelu, koordinointi ja toteutus

Sinulla on:

  • hyvät näytöt mediayhteistyöstä
  • somealustojen ja digianalyysityökalujen, WordPressin ja kuvankäsittelyn osaaminen
  • kyky kirjoittaa ja editoida tekstejä sekä suunnitella ja tuottaa sisältöjä monikanavaisesti
  • hyvät vuorovaikutustaidot, positiivinen työote ja halu työskennellä yhdessä eri asiantuntijoiden kanssa
  • hyvä ruotsin ja englannin kielen taito

Eduksi laskemme kokemuksen järjestötyöstä, ymmärryksen lasten ja nuorten hyvinvoinnin teemoista ja kampanjoiden toteuttamisesta.

MLL tarjoaa sinulle näköalapaikan lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin parantamiseen. Saat mukavan työyhteisön, hyvät digitaaliset työalustat ja ergonomiset toimitilat Helsingin Kalliossa sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Viisihenkinen viestintätiimi toimii tiiviissä yhteistyössä varainhankinnan kanssa. Tehtävä on vakinainen.

Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi tällä verkkolomakkeella 23.1.2022 mennessä. Palkkasi määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi ja sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaan. Noudatamme työehtosopimuksen mukaista koeaikaa.

Pidämme tärkeänä työyhteisön moninaisuutta ja toivomme hakijoiksi eri sukupuolta olevia, eri-ikäisiä ja erilaisilla taustoilla olevia hakijoita. MLL:n keskusjärjestö on perheystävällinen työpaikka. Jos et pysty käyttämään rekrytointijärjestelmää, olethan yhteydessä: rekry(a)mll.fi.

Tiedusteluihisi vastaa viestintäpäällikkö Helena Hulkko 12.1. klo 15-16 ja 14.1. klo 14-15 numerossa 050 582 22 11 ja sähköpostitse helena.hulkko(at)mll.fi.