Viestinnän asiantuntija, Lahdelma & Mahlamäki arkkitehdit

Sijainti: Helsinki

Haku päättyy: 30.4.

Lisätiedot: Petri Saarelainen, p. 010 315 4326

Julkaistu: 15.04.2019

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Viestinnän asiantuntija

Lahdelma & Mahlamäki arkkitehdit kuuluu suomalaisen arkkitehtuurin edelläkävijöihin. Vuosien varrella toimisto on tullut myös kansainvälisesti tunnetuksi korkeasta laadusta, historian ja paikan syvällisestä ymmärtämisestä ja inhimillisestä otteesta.

Sinulla on kokemusta ja näkemystä viestinnän ja markkinoinnin kehittämisestä ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Kansainvälinen kokemus katsotaan eduksi. Puhut ja kirjoitat erinomaista suomea ja englantia, muut kielet katsotaan eduksi.

Tehtäviisi kuuluu sosiaalisen median ylläpitäminen ja kehittäminen, lehdistötiedotteiden ja projektiesittelyjen laatiminen, sekä erilaisten julkaisukanavien ylläpitäminen ja laajentaminen. Johdat ja kehität toimistomme sisäistä ja ulkoista viestintää sekä viestinnän prosesseja. Esiintyminen ei ole sinulle ongelma ja voit tarvittaessa edustaa toimistoamme kansainvälisillä messuilla tai pitää esityksiä sidosryhmillemme.

Kiinnostus ja omakohtainen kosketuspinta taiteeseen, muotoiluun ja/tai arkkitehtuuriin helpottavat sinua omaksumaan yhteisömme tavoitteet.

Tarjoamme dynaamisen, omistautuneen ja viihtyisän työyhteisön. Sinua odottavat kiinnostavat monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuus olla mukana kehittämässä eturivin arkkitehtitoimiston liiketoimintaa.

Paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä. Hae siis pian, mutta viimeistään ti 30.4. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä työnäytteet osoitteeseen rekry@lma.fi. Otsikoi sähköpostisi tunnuksella ”Viestinnän asiantuntija”

Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Saarelainen, p. 010 315 4326.