Viestinnän asiantuntija, Helsingin seurakuntayhtymä

Haku päättyy: 27.10. klo 12

Sijainti: Helsinki

Lisätiedot: viestintäpäällikkö Kimmo Holappa pe 15.10. klo 12-14 ja ti 25.10. klo 13-14, p. 040 596 2007, tiedotus.helsinki@evl.fi

Julkaistu: 13.10.2021

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Haluatko viestiä hyvän puolesta?

Neljä Länsi-Helsingin seurakuntaa etsii yhteistä

VIESTINNÄN ASIANTUNTIJAA

alueviestijän määräaikaiseen tehtävään.

 

Alueviestijä suunnittelee ja toteuttaa ulkoista ja sisäistä viestintää neljässä seurakunnassa: Haaga, Kannelmäki, Munkkiniemi ja Pitäjänmäki. Tehtäviin kuuluu muun muassa sisällöntuotantoa verkkosivuille, sosiaaliseen mediaan ja intraan, juttujen ideointia ja tuotantoa eri medioihin, mediatiedotteiden ja mainosten tekemistä suunnitteluineen ja taittoineen, tapahtumatiedottamista ja mediaseurantaa. Työssä pääsee myös koordinoimaan seurakuntien yhteistä kausi- ja tapahtumaviestintää sekä tekemään vaikuttamisviestintää ja vastaamaan toimittajien pyyntöihin. Omassa työyhteisössä aikaa ja osaamista tarvitaan työntekijöiden sparraukseen viestinnällisissä asioissa ja viestintätyökalujen käytössä.

Alueviestijä kuuluu organisatorisesti yhtymän viestintätiimiin. Teemme töitä osin etänä ja yhteisissä tiloissamme Seurakuntien talossa Kalliossa. Pääosan työstään alueviestijä kuitenkin tekee neljän seurakunnan toimipisteissä eri puolilla Länsi-Helsinkiä.

Tehtävä on määräaikainen: se alkaa vuoden 2022 alussa tai sopimuksen mukaan ja päättyy 31.12.2022.

 

Edellytämme

– soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai muuten hankittua riittävää ammattipätevyyttä

– sosiaalisen median ja verkkoviestinnän osaamista

– vahvaa sisällöntuotannon kokemusta

– kykyä käyttää erilaisia julkaisu- ja seurantatyökaluja ja oppia uusia

– visuaalisia taitoja ja taitto-ohjelmaosaamista

– urbaanin elämäntavan tuntemusta

– yhteistyökykyä sekä kommunikoivaa ja kehittävää tapaa työskennellä

– suomea äidinkielenä ja sen sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisua

– että tehtävään valittava on Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen.

 

Eduksi lasketaan myös

– markkinointiviestinnän ja sisältömarkkinoinnin osaaminen

– kirkon tuntemus

– perusasioissa pärjäämistä myös ruotsiksi.

 

Tehtävän vaativuusryhmä on kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukainen 602. Tehtäväkohtaisen vaativuuslisän sisältävä palkka 3395 €/kk, minkä lisäksi maksetaan mahdollinen kokemuslisä. Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Lähetä hakemuksesi ke 27.10. klo 12 mennessä sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta.

 

Lisätietoja antaa viestintäpäällikkö Kimmo Holappa pe 15.10. klo 12-14 ja ti 25.10. klo 13-14 p. 040 596 2007, tiedotus.helsinki@evl.fi.

Hakijat arvioidaan ja valinnat haastatteluihin tehdään sähköisellä lomakkeella annettujen tietojen sekä erikseen pyydettävän videotehtävän perusteella marraskuussa.

 

Helsingin seurakuntayhtymä on osa Suomen evankelis-luterilaista kirkkoa – Kirkko Helsingissä. Toimimme ihmistä varten, uskon, rakkauden ja ympäristön puolesta. Sitoudumme toiminnassamme pyhän kunnioittamiseen, vastuullisuuteen, oikeudenmukaisuuteen ja totuudellisuuteen.

Helsingin seurakuntayhtymä koostuu 17 suomenkielisestä ja 3 ruotsinkielisestä seurakunnasta sekä yhtymän yhteisistä palveluyksiköistä.