Vastaava sisällöntuottaja, Taskut

Haku päättyy: 31.10.2021

Sijainti: Helsinki

 

Julkaistu: 12.10.2021

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Etsimme vastaavaa sisällöntuottajaa

 

Etsimme Taskuihin vastaavaa sisällöntuottajaa, joka taitaa niin sisältöjen suunnittelemisen, koordinoinnin, kuin myös tuottamisen monipuolisissa asiakasprojekteissamme rakennetun ympäristön toimialalla.

 

Työssäsi koordinoit, kirjoitat, suunnittelet tai tuotat sisältöjä yhteistyössä kirjoittajien ja visualistien kanssa asiakkaidemme viestinnän ja markkinoinnin tarpeisiin.

 

Tarvittaessa johdat sisällöntuottamisen prosessia ja siihen osallistuvia sisällöntuottajia, vastaat strategisten ydinviestien toistumisesta koko sisältöprosessin ajan ja kirkastat monimuotoiset taustatiedot sanallisesti haluttuun muotoon. Vastaat myös sisältöjen julkaisusta, markkinoinnista sekä kehittämisestä tuloksellisemmiksi.

 

 

  • Sinulla on mahdollisesti myös monipuolista kokemusta eri viestinnän lajeista ja tyyleistä aina henkilöstö- ja asiakasviestinnästä, mediaviestintään sekä viestinnän suunnitelmiin ja strategioihin.

 

  • Olet kiinnostunut viestinnän ja markkinoinnin kehityksestä ja kehität myös omaa ammatillista osaamistasi itsenäisesti seuraamalla alan virtauksia ja haet uusia ideoita ympäriltäsi.

 

  • Olet työtä pelkäämätön ja valmis toisinaan ponnistelemaan parhaan lopputuloksen saavuttaaksesi.

 

  • Pidät työskentelystä niin asiakkaiden kuin yhteistyökumppanien kanssa, pystyt pitämään sisältöprojektin suunnitellussa järjestyksessä ja osaat tarvittaessa auttaa asiakasta löytämään oikeat sanat tilanteeseen kuin tilanteeseen.

 

  • Pystyt työskentelemään myös kansainvälisessä kieliympäristössä ja suomen lisäksi toimit sujuvasti myös englanniksi. Mahdollisesti kirjoitat sujuvaa yritysviestinnän asiatekstiä molemmilla kielillä.

 

Odotamme sinulta kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, tehtävään soveltuvia opintoja (esim. viestintä tai markkinointi). Kokemus B2B-alojen monikanavaisesta sisältömarkkinoinnista ja vastuullisuusviestinnästä katsotaan eduksi.

 

Tarjoamme sinulle tiiviin yhteisön ja matalan hierarkian edut: kulttuurimme on mutkaton ja asiantuntijuuttasi arvostetaan ilman turhaa pönötystä. Meillä saat mahdollisuuden kehittyä urallasi yhä taitavammaksi viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijaksi. Tarjolla on etätyön lisäksi myös kiva toimisto Kalevankadulla – Helsingin keskustan kattojen yllä – sekä hyvät henkilöstöedut.

 

Jos koit työnkuvan omaksesi, ota yhteyttä ja kerro, miksi juuri sinä sopisit joukkoomme!

 

Täytä hakemus palkkatoiveineen täällä: www.taskut.fi/hae-meille-toihin viimeistään ­31.10.2021

Työ on täyspäiväinen, sisältää mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön ja alkaa heti, kun sopiva henkilö löytyy.