Ulkoisen viestinnän päällikkö, Vaasan Oy Lantmännen Unibake

Sijainti: Helsinki

Haku päättyy: 2.3.

Lisätiedot: Mari Dunderfelt, puhelimitse +358 40 5565 721, torstaina 18.2 klo 12-13 ja perjantaina 19.2 klo 13-14.

Julkaistu: 16.02.2021

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Oletko energinen ja luova ulkoisen viestinnän ammattilainen, joka osaa tuottaa laadukasta ja kiinnostavaa sisältöä eri kanaviin? Sykkiikö sydämesi vastuullisuusviestinnälle ja sen kehittämiselle? Jos vastasit kysymyksiin kyllä, lue lisää.

Etsimme ulkoisen viestinnän päällikköä viestintätiimiimme kehittämään yrityksemme ulkoista viestintää ja sidosryhmädialogia ja toteuttamaan viestintää Suomessa.

Kyseessä on määräaikainen hoitovapaan sijaisuus vuoden 2021 loppuun asti. Työpiste sijaitsee pääkonttorillamme Salmisaaressa, Helsingissä. Tehtävässä raportoidaan viestintäjohtajalle.

 

Tehtäväkenttäsi 

Tehtävässäsi kehität ja toteutat ulkoista viestintää ja tuotat viestinnän sisältöjä eri kanavissa.
Vastuullesi kuuluvat päivittäinen perusviestintä ja erilaisten viestintäkampanjoiden suunnittelu ja toteutus yhdessä markkinointi- ja digitiimimme sekä ulkoisten kumppaneidemme kanssa. Vastuullesi kuuluu myös Baltian maatiimien ohjausta ulkoisen viestinnän hankkeissa.

Olet kiinnostunut vastuullisuudesta ja sinulla on taitoa nostaa vastuullisuusviestintämme uudelle tasolle. Seuraat aktiivisesti ympäröivän maailman keskusteluita ja tunnistat niistä yrityksellemme sopivia viestinnällisiä tarttumapintoja. Olet taitava pitämään yllä toimittajasuhteita ja toimit tarvittaessa myös kriisiviestinnän asiantuntijana.

Pääset näyttämään taitosi monenlaisissa tehtävissä, muun muassa viestintäteemojen ja kampanjoiden ideoinnissa, nettisivujen ja sosiaalisen median kanaviemme sisällöntuotannossa, lehdistötiedotteiden ja blogitekstien kirjoittamisessa sekä videoiden tuottamisessa.

 

Sopisitko sinä tehtävään?  

Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja vähintään 5 vuoden kokemus viestintätehtävistä antavat hyvät eväät tehtävässä menestymiselle.

Onnistumisen kannalta on tärkeää tunnistaa osaamisessaan myös nämä osa-alueet:

  • Sinulla on erinomainen kirjallinen ja suullinen suomen ja englannin kielen taito
  • Hallitset sosiaalisen median kanavat ja sisällöntuotannon
  • Olet taitava erilaisissa vuorovaikutus- ja esiintymistilanteissa ja teet mutkikkaistakin asiakokonaisuuksista ymmärrettäviä, inspiroivia tarinoita
  • Tartut itsenäisesti mahdollisuuksiin ja olet nopea toteuttaja
  • Osaat analysoida viestinnän tuloksellisuutta ja vaikuttavuutta
  • Viihdyt kansainvälisessä toimintaympäristössä

 

Miksi kannattaa hakea juuri meille?  

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn johtavien leipämerkkien parissa kansainvälisessä yrityksessä ja innostavan työyhteisön, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhösi.

Pääset työskentelemään motivoivassa, avoimessa ja kansainvälisessä ilmapiirissä yhdessä huippuammattilaisten kanssa. Hyvää yhteishenkeä ei voi olla huomaamatta: arkeemme kuuluu reippaasti huumoria ja hauskuutta sekä vahva halu ratkoa haasteita yhdessä.

Vaasan tunnetaan suomalaisten suosikkileipien valmistajana. Intohimonamme on edistää suomalaista leipäkulttuuria ja leipoa suomalaisille juuri sellaista leipää kuin he toivovat.  Meillä on pienen leipomon sydän, mutta suuren leipomon vastuu. Vastuullinen liiketoiminta aina pellosta pöytään saakka ja työntekijöiden hyvinvoinnista huolehtiminen ovat meille sydämen asioita.

 

Näin haet paikkaa 

Kiinnostuitko? Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen pyydämme toimittamaan oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2.3.2021 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. https://www.vaasan.fi/tietoa/vaasan-oy/avoimet-tyopaikat/ulkoisen-viestinnan-paallikko-vaasan-oy/

Lisätietoja tehtävästä antaa Mari Dunderfelt, puhelimitse +358 40 5565 721, torstaina 18.2 klo 12-13 ja perjantaina 19.2 klo 13-14.

 

Vaasan Oy on suomalainen leipomoalan yritys, joka työllistää Suomessa noin 600 henkilöä. Yhtiön historia ulottuu aina vuoteen 1849, mikä tekee meistä Suomen vanhimman valtakunnallisen leipomoalan toimijan. Leivomme suomalaisten rakastamia leipiä viidessä leipomossa eri puolilla Suomea ja tehtävänämme on vahvistaa leipomotoimialan elinvoimaisuutta Suomessa. Tunnetuimpia tuotemerkkejämme ovat Vaasan Ruispalat, Vaasan Taika ja Vaasan Kauratyynyt. Suomen lisäksi leivomme myös Baltian maissa. Omistajamme Lantmännen Unibaken kautta olemme osa ruotsalaisten maanviljelijöiden omistamaa Lantmännen-monialakonsernia, joka on yksi Euroopan suurimpia toimijoita bioenergia-, kone-, maatalous- ja elintarviketoimialalla. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 192,1 miljoonaa euroa. www.vaasan.fi

Lantmännen Unibake on johtava kansainvälinen leipomoyhtiö, joka kuuluu Lantmännen-konserniin. Valmistamme laadukkaita leipomotuotteita sekä food service- että vähittäiskaupan asiakkaille, palvellen kuluttajia ympäri maailman. Tavoitteemme on tehdä leipä- ja leivonnaistuotteista asiakkaillemme kannattavaa liiketoimintaa maukkaiden ja laadukkaiden tuotteidemme sekä innovatiivisten ratkaisujemme avulla. Toimintatapamme ovat vastuullisia ja noudatamme ruokaturvallisuuden standardeja. Pääkonttorimme sijaitsee Kööpenhaminassa, Tanskassa, ja meillä on yli 30 leipomoa eri puolilla maailmaa. Tuotteitamme myydään yli 60 maassa. Tuotevalikoimamme koostuu niin kuluttajille kuin yritysasiakkaille suunnatuista tunnetuista tuotemerkeistä kuten Vaasan, Vaasan Kotiuunin, Schulstad Bakery Solutions, Schulstad Bonjour, Pastridor ja Hatting. Lantmännen Unibaken liikevaihto on 1,2 miljardia euroa ja työntekijöitä on yli 6 000 yli 20 maassa. Appetite for more? Lue lisää osoitteessa www.lantmannen-unibake.com