Tiedottaja, UNICEF

Sijainti: Helsinki

Haku päättyy: 26.8.2018

Lisätiedot: Viestintäpäällikkö Kirsi Haru, tiistai 14.8. klo 17–18 sekä maanantai 20.8. klo 11–12, puh. 040 766 6926

Julkaistu: 07.08.2018

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Tarjolla ainutlaatuinen viestijän pesti, jossa kehityskysymykset ja yritysmaailma kohtaavat. Paikka on uusi ja vakituinen.

Tiedottaja

Jos olet idearikas kehittäjä, oivaltava ja kokenut kirjoittaja, sekä taitava someviestijä, katso täyttäisitkö muutkin työn kriteerit.

Haemme viestinnän vankkaa ja monipuolista ammattilaista tukemaan erityisesti yritystiimimme viestintää. Yritystiimimme tavoitteena on muuttaa maailmaa lapsille paremmaksi niin varainhankinnan kautta, edistämällä vastuullista liiketoimintaa, kuin hyödyntämällä yritysten osaamista kehitysongelmien ratkomisessa.

Sinulla on ennestään tuntumaa kehitysyhteistyöhön. Tunnet myös yrityskenttää ja sen erilaiset viestintäkanavat. Olet taustaltasi esimerkiksi toimittaja tai tiedottaja, joka rakastaa oppia uutta, omaksuu nopeasti laajoja kokonaisuuksia, ymmärtää olennaisen ja osaa tuottaa erityyppistä viestintää erilaisille yleisöille. Ennen kaikkea sinulta löytyy halua ja kykyjä kehittyä huippuammattilaiseksi tässä mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työssä.

Työsi punaisena lankana on edistää lapsen oikeuksien toteutumista niin maailmalla kuin Suomessa. Toimit yritysviestintämme asiantuntijana sekä kehität puolestaan yritysasiantuntijoidemme viestintä- ja mediataitoja. Olet osa viestintätiimiä, jossa teemme mm. uutistyötä ja tuotamme sisältöjä maailman lasten tilanteesta sekä UNICEFin työstä ja tuloksista. Työskentelet itsenäisesti mutta vielä paremmin tiimissä. Työhösi kuuluu myös pienimuotoisten tapahtumien, kuten sidosryhmätilaisuuksien, järjestäminen.

Edellytämme

  • vähintään 5 vuoden relevanttia viestinnällistä työkokemusta
  • vahvaa digitaalisen viestinnän ymmärrystä
  • kehitysyhteistyön tuntemusta
  • ymmärrystä yritysten muuttuvasta roolista osana kestävää kehitystä
  • alaan valmentavaa korkeakoulututkintoa
  • hiottua suomen kielen taitoa ja erinomaista englannin kielen taitoa
  • erinomaisia sosiaalisia taitoja

Arvostamme laaja-alaista työkokemusta, myös yksityissektorilta. Plussaa ovat kokemus kampanjoinnista ja yritysvastuusta. Viestijänä sinulla on ainakin jotakin seuraavista taidoista: InDesign, kuvankäsittely, valokuvaus, videointi ja editointi. Erinomainen ruotsin kielen taito ei sekään ole pahitteeksi.

Tarjoamme innostavan työn, jolla on merkitystä, sekä erinomaisen mukavat, pätevät ja sitoutuneet työkaverit. Toimistomme sijaitsee kehittyvässä Kalasatamassa.

Lähetä meille tiivis hakemuksesi, CV ja muutama juttunäyte. Hakemuksen tulee olla meillä viimeistään 26.8.2018.

Lisätietoja saat viestintäpäällikkö Kirsi Harulta tiistaina 14.8. klo. 17–18 sekä maanantaina 20.8. klo. 11–12, puh. 040 766 6926.

Hae paikkaa >>