Työyhteisö- ja muutosviestinnän ammattilainen, Traficom

Sijainti: Helsinki

Haku päättyy: 27.5.2019 klo 16.15

Lisätiedot: Jaana Mäkiniemi, vt. viestintäjohtaja, puh. 029 534 5844

Julkaistu: 15.05.2019

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Organisaation esittely

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom nojaa rohkeasti ja määrätietoisesti tulevaisuuteen. Edistämme liikennejärjestelmän toimivuutta ja turvallisuutta sekä vauhditamme digiyhteiskunnan innovaatioita ja kokeiluja. Elinympäristömme on meille tärkeä, ja sen vuoksi tuemme kestävää kehitystä. Digitaalinen Suomi tarkoittaa meille laadukkaita, turvallisia ja kohtuuhintaisia viestintäyhteyksiä asiakkaita aidosti palvellen. Virastossamme työskentelee noin 900 henkilöä 15 paikkakunnalla. Päätoimipaikkamme sijaitsee Helsingissä.

Tehtävän kuvaus

Haemme aktiivista ja palveluhenkistä työyhteisö- ja muutosviestinnän osaajaa tiedottajan määräaikaiseen virkasuhteeseen vanhempainvapaan sijaisuuden ajaksi.

Tässä tehtävässä pääset mukaan uuden organisaation käytäntöjen rakentamiseen. Innostat ja aktivoit koko yhteisömme tiedon jakamiseen ja vuorovaikutteisuuteen. Vastaat työyhteisöviestinnästä ja olet intranetin päätoimittaja. Kiteytät asioita ja havainnollistat tietoa sekä tekstinä että visuaalisen viestinnän keinoin. Osaat myös suunnitella ja tuottaa videoita.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai muulla tavoin hankittua perehtyneisyyttä tehtäväalueeseen.

Sinulla on vahvaa kokemusta työyhteisö- ja muutosviestinnästä sekä kokemusta viestinnän ja intran kehittämisestä eri alustoilla – tunnet mm. SharePointin ominaisuudet ja käytön.

Henkilönä olet oma-aloitteinen, yhteistyö- ja ideointikykyinen sekä tarkka ja sujuvasanainen suomeksi. Sinulla on hyvä englannin ja riittävä ruotsin kielen taito. Tartut työtehtäviisi aktiivisesti ja rohkeasti, viet asiat maaliin asti sovituissa aikatauluissa. Menestystäsi siivittää aito kiinnostus liikenteen ja digiyhteiskunnan teemoihin.

Tehtävän tiedot

Tehtävän kesto: Määräaikainen

Työaika: Virastotyöaika. Meillä on käytössä liukuva työaika.

Tehtävä alkaa: 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan

Määräaikainen, päättyy: 31.7.2020 Vanhempainvapaan sijaisuus. Sijaisuus voi jatkua vielä tämän jälkeen.

Virka on viraston yhteinen.

Tehtävän hakemista koskevat tiedot

Hae viimeistään: 27.5.2019 16:15

ID: 31-115-2019

Hae tehtävää sähköisesti: https://bit.ly/2Hk3uKO

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.

Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin kirjaamo
PL 320
00059 Traficom

Palkkaukseen liittyvät tiedot

Palkkaus peustuu tehtävän vaativuuteen ja henkilökohtaiseen suoriutumiseen. Hakija voi esittää myös palkkatoiveen.

Edut

Meillä on kehittämistä ja kehittymistä tukeva kulttuuri. Jatkuva osaamisen kehittäminen ja työhyvinvointi ovat meille tärkeitä asioita. Joustava työaika ja etätyö helpottavat työn ja vapaa-ajan tasapainon säilyttämistä. Lisäksi meillä on käytössämme mm. työmatkaetu, liikunta- ja kulttuurietu sekä kattava työterveyshuolto.

Lisätietoja tehtävästä

Jaana Mäkiniemi, vt. viestintäjohtaja, puh. 029 534 5844

Toimipiste

Helsinki, Vallila
Kumpulantie 9
00520 Helsinki

Muut tehtävään liittyvät tiedot

Palvelussuhteen alussa voidaan käyttää koeaikaa.

http://www.traficom.fi