Viestinnän asiantuntija/tiedottaja, Terveystalo

Sijainti: Helsinki

Haku päättyy: 31.3.

Lisätiedot: viestintäpäällikkö Jenni Rantanen, puh. 050 386 4381 torstaina 21.3. klo 9–10 ja keskiviikkona 27.3. klo 14.30–15.30

Julkaistu: 13.03.2019

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Haemme Terveystalon markkinointi- ja viestintätiimiin

VIESTINNÄN ASIANTUNTIJAA/TIEDOTTAJAA

Tiedottajana osallistut Terveystalon sisäisen ja ulkoisen viestinnän suunnitteluun ja toteuttamiseen. Vastaat mm.  mediaviestinnän kehittämisestä ja toteutuksesta ja olet viestinnän asiantuntijana mukana erilaisissa projekteissa. Työpaikkasi sijaitsee Helsingin Kampissa.

Sinulla on vähintään viiden vuoden kokemus monipuolisista viestintätehtävistä nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä isossa yrityksessä tai viestintätoimistossa. Olet sujuva tekstintuottaja. Sinulla on kokemusta mediaviestinnästä sekä yhteistyöstä toimittajien ja vaikuttajien kanssa. Emme pistä pahaksemme, jos sinulla on myös halua ja osaamista valmentaa asiantuntijoitamme median kanssa työskentelyyn. Kokemus kriisiviestintä- tai asiakaspalvelutilanteiden hoitamisesta on etu.

Menestyäksesi tiimissämme edellytämme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta (alempi/ylempi korkeakoulututkinto, esim. organisaatioviestintä/journalistiikka)
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • itsesi johtamisen taitoja
  • joustavuutta ja kykyä edistää useita samanaikaisia tehtäviä
  • kehitysmyönteistä asennetta
  • sekä itsenäistä työskentelyotetta että tiimityöskentelytaitoja
  • ennen kaikkea tarvitset kiinnostusta ja intoa toteuttaa monipuolista viestintää

Terveystalon viestintä- ja markkinointitiimin tehtävänä on rakentaa ja vahvistaa Terveystalon brändiä sekä tukea strategiaa ja kaikkia liiketoimintoja. Tehokas ja osaava tiimimme tekee tuloksellista työtä: olemme toimialan kärkeä useilla mittareilla. Alan edelläkävijänä haluamme tehdä vaikuttavia ja kiinnostavia sisältöjä. Työnantajana tarjoamme monipuolisen ja kehittyvän tehtävän suomalaisen terveyspalvelualan yrityksessä. Terveydestä viestiminen on innostavaa ja palkitsevaa – tule taistelemaan terveemmän elämän puolesta!

Lisätietoja tehtävästä antaa: viestintäpäällikkö Jenni Rantanen, puh. 050 386 4381 torstaina 21.3. klo 9–10 ja keskiviikkona 27.3. klo 14.30–15.30.

Täytä hakemus 31.3. mennessä www.terveystalo.com/tyopaikat Liitä siihen myös ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Sähköpostilla lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

Terveystalo on Helsingin pörssissä listattu julkinen osakeyhtiö, jolla on vahva suomalainen omistus.  Terveystalo on liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palveluja yritys- ja yksityisasiakkaille ja julkiselle sektorille. Vuonna 2018 valtakunnallinen verkostomme kattoi noin 180 toimipaikkaa eri puolilla Suomea. Toimipaikkaverkostoa täydentävät ympäri vuorokauden saatavilla olevat digitaaliset palvelut.

Vuonna 2018 Terveystalossa asioi 1,2 miljoonaa yksittäistä asiakasta. Lääkärikäyntejä tehtiin noin 3,5 miljoonaa. Terveystalossa työskentelee yli 10 000 terveydenhuollon ammattilaista, joista noin puolet toimii itsenäisinä ammatinharjoittajina. Terveystalon palveluilla on Avainlippu-tunnus ja yhtiö on Suomalaisen Työn Liiton jäsen.

TERVEYSTALO on savuton työpaikka.