Tiedottaja, Helsingin tuomiokirkkoseurakunta

Sijainti: Helsinki

Haku päättyy: 23.5.2022 klo 12

Lisätietoja: Hallinnon tiimin esihenkilö, pastori Anna-Maija Viljanen-Pihkala 050 320 7922 ja kirkkoherra Marja Heltelä 050 523 5846.

Julkaistu: 10.05.2022

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Oletko viestinnän ammattilainen, jota kiinnostaa monipuolinen ja haasteellinen työ Helsingin ydinkeskustan seurakunnassa? Helsingin tuomiokirkkoseurakunta hakee tiedottajaa vakinaiseen työsopimussuhteiseen palvelussuhteeseen.

Tiedottaja kehittää, suunnittelee ja toteuttaa seurakunnan ulkoista ja sisäistä viestintää sekä kehittää seurakunnan viestintästrategiaa. Tehtäviin kuuluu muun muassa sisällöntuotantoa verkkosivuille ja sosiaaliseen mediaan, tapahtumatiedottamista, mediatiedotteiden ja mainosten tekemistä suunnitteluineen ja taittoineen sekä mediaseurantaa. Tiedottaja tekee töitä yhteistyöverkostoissa, mutta hänen aikaansa ja osaamistansa tarvitaan myös työntekijöiden sparraukseen viestinnällisissä asioissa ja viestintätyökalujen käytössä.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän, kouluttautumismahdollisuuksia ja työyhteisön tuen tehtävään. Tiedottajan työpiste sijaitsee Bulevardin toimistollamme, sopimuksen mukaan osa työstä voidaan tehdä myös etänä. Tiedottaja on osa kuusihenkistä moniammatillista hallinnon tiimiä.

Tiedottajan ominaisuuksissa arvostamme

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja/tai viestinnällistä työkokemusta
  • seurakuntatyön tuntemusta
  • sosiaalisen median ja verkkoviestinnän osaamista
  • vahvaa sisällöntuotannon kokemusta
  • visuaalisia taitoja ja taitto-ohjelmaosaamista
  • hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä kommunikoivaa ja kehittävää tapaa työskennellä
  • näkemystä sosiaalisen median trendeistä sekä ymmärrystä kohderyhmistä ja heidän tavoittamisestaan eri tavoin
  • suomen kielen sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisua
  • kielitaito katsotaan eduksi

Palkkaus on kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 602 mukainen (3362,20 e + mahdollinen kokemuslisä). Tehtävään valittavan tulee olla konfirmoitu Suomen evankelisluterilaisen kirkon jäsen. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun pitää esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Tiedottajan työsopimussuhde täytetään 1.9.2022 lähtien tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antavat hallinnon tiimin esihenkilö, pastori Anna-Maija Viljanen-Pihkala 050 320 7922 ja kirkkoherra Marja Heltelä 050 523 5846.

Hae tehtävää KirkkoHR-rekrytointijärjestelmän kautta ma 23.5. klo 12.00 mennessä. Hakijat arvioidaan ja valinnat haastatteluihin tehdään sähköisellä lomakkeella annettujen tietojen sekä osalta erikseen pyydettävän videotehtävän perusteella. Haastattelut järjestetään ti 31.5. Tuomiokirkkoseurakunnan tiloissa osoitteessa Bulevardi 16 B.