Sisällöntuottaja (harjoittelija), HUS Diagnostiikkakeskus

Sijainti:  Helsinki

Haku päättyy: 9.4.

Lisätiedot: Sähköpostitse hus.diagnostiikkakeskus.resurssit@hus.fi

Julkaistu: 26.03.2021

Kirjoittanut:

Katso kaikki harjoittelupaikat

HUS Diagnostiikkakeskus on Suomen johtava kliinisten laboratorio- ja kuvantamispalvelujen tuottaja. HUS Diagnostiikkakeskuksen pääasiallinen toiminta-alue on HUS-kuntayhtymän erikoissairaanhoito ja HUSiin kuuluvien kuntien perusterveydenhuolto sekä Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän (Kymsote) ja Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) laboratorio- ja kuvantamistoiminta. HUS Diagnostiikkakeskuksessa työskentelee noin 3400 laboratorio- ja kuvantamisalan asiantuntijaa ja toimintaa on noin 170 toimipisteessä. 

 

Oletko luova persoona, joka on aidosti kiinnostunut sisällöntuottamisesta?

Etsimme HUS Diagnostiikkakeskukseen HARJOITTELIJAA SISÄLLÖNTUOTTAJAKSI määräaikaiseen työsuhteeseen 1.5.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävässä pääset suunnittelemaan ja tuottamaan perehdytykseen liittyvää brändi-ilmeen mukaista video- ja tekstimateriaalia eri alustoille. Kyseessä on kehittämisprojekti perehdyttämisen uudesta toteutusmallista ja se sopii hyvin esim. alan opiskelijalle harjoitteluksi.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää idearikkautta, oma-aloitteisuutta, hyviä sosiaalisia taitoja, tarkkaa ja itsenäistä työotetta.  Sinulla on kyky tuottaa monipuolista työntekijälähtöistä sisältöä eri kanaviin. Arvostamme digitaalisten työympäristöjen tuntemusta ja osaamista erilaisten sisältöjen tuottamisesta.

Meillä pääset monipuolisten ja vaihtelevien työtehtävien parissa tutustumaan ainutlaatuiseen toimintaympäristöömme. Työskentelemme moderneissa tiloissa Helsingin Meilahdessa. Meillä on joustavat työajat ja mahdollisuus etätyöhön.

Tule onnellisten ihmisten joukkoon! Hae tehtävää 9.4.2021 mennessä:
https://hus.taleo.net/careersection/jobdetail.ftl?job=21000121&lang=fi

 

Hakukelpoisuus

Viestintäasiantuntija: Soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva työkokemus.

Harjoittelijaksi voidaan valita viimeisen vuoden opiskelija soveltuvalta alalta. Tehtävänimike, palkkaus ja tehtävät määräytyvät suoritettujen opintojen mukaan. Opiskelijan tulee esittää ajantasainen opintorekisteriote ja todistus voimassa olevasta opiskeluoikeudesta.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Lisätietoja tehtäviin liittyen on mahdollista kysyä vain sähköpostitse hus.diagnostiikkakeskus.resurssit@hus.fi.

 

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee lähes 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastuullamme on 24 jäsenkunnan asukkaiden erikoissairaanhoito. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito.

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija ja maan toiseksi suurin työnantaja. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

HUS on savuton.