Sisäisen viestinnän asiantuntija, PwC

Haku päättyy: 30.1.2022

Sijainti: Helsinki

Lisätiedot: Brändi- ja viestintäjohtaja Kaisa Heikkinen: 020 787 7906 / kaisa.heikkinen@pwc.com. Soittoajat: pe 14.1. klo 14.30 – 15.30, ma 17.1. klo 15 – 16, pe 21.1. klo 11 – 12 ja ma 24.1. klo 10.30 – 11.30.

Julkaistu: 13.01.2022

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Haemme sisäisen viestinnän asiantuntijaa PwC Suomen eloisaan kahdeksan hengen viestintä- ja markkinointitiimiin Helsingin Ruoholahteen. Tehtävä on vähintään syyskuun 2022 loppuun kestävä määräaikainen opintovapaan sijaisuus. Haemme ensisijaisesti henkilöä työsuhteeseen, mutta tehtävä on mahdollista täyttää myös ns. ostopalveluna (freelancer / henkilöstövuokraus / ulkoistuspalvelu).

Viestintä- ja markkinointitiimimme tukee yrityksemme liiketoimintaa, brändiä ja yrityskulttuuria sisäisen ja ulkoisen yritys- ja markkinointiviestinnän avulla. Haetussa roolissa tuet tai vastaat PwC Suomen sisäisestä viestinnästä yhteistyössä kollegoidesi kanssa. Roolisi koostuu monipuolisista sisäisen viestinnän tehtävistä kuten projektiviestinnästä, strategiaviestinnän ja johdon viestinnän tukemisesta, sisällöntuotannosta sekä sisäisten viestintäkanavien ylläpitämisestä.

Käytännössä työpäiväsi voivatkin koostua esimerkiksi säännöllisten strategiakatsausten ja uutiskirjeiden laatimisesta, sisäisten webcastien toteuttamisesta, erilaisten projektien viestinnällisistä tehtävistä ja intran hallinnoinnista. Tuet työlläsi vahvasti yrityskulttuuriamme ja yhtenäistä sisäistä työnantajakuvaa käyden sujuvaa vuoropuhelua liiketoimintayksiköidemme kanssa.

Miksi tulisit tiimiimme?

Tehtäväsi liiketoiminnan tukena on tärkeä ja sitä aidosti arvostetaan. Saat vastuuta ja vapautta, loistavat tiimikaverit ja tukea työhösi niin omalta tiimiltäsi kuin globaalilta PwC-ketjulta. Tiimissämme nauru on herkässä ja yrityksemme arvoista erityisesti Välitä ja Tee yhteistyötä näkyvät arjessa. Meille henkilöstö on ykkönen ja työsuhde-edut esimerkiksi liikuntaan ja työterveydenhuoltoon liittyen ovat erinomaiset. Työskentelemme joustavasti hybridimallissa.

Mitä toivomme sinulta?

  • Sinulla on 2-5 vuoden työkokemus yritysviestinnän tehtävistä. Kokemus suuren tai keskisuuren yrityksen viestinnästä tai viestintätoimistotyöstä katsotaan eduksi.
  • Ymmärrät modernin intranetin tominnallisuuksia ja vaatimuksia.
  • Olet sujuvakynäinen ja oikeakielinen sisällöntuottaja niin suomeksi kuin englanniksi.
  • Olet kiinnostunut teknologian ja digitaalisuuden hyödyntämisestä viestinnässä. Erilaisten viestintäsovellusten ja -ohjelmien (SharePoint Online, webinaari- ja striimaustyökalut) tunteminen ja sujuva käyttäminen katsotaan eduksi.

Työotteesi on palveluhenkinen ja positiivinen. Olet idearikas tuumasta toimeen -tyyppi, jolle arvojemme mukainen toiminta on luontevaa.

Kiinnostuitko?

Odotamme innolla kuulevamme sinusta! Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen viimeistään 30.1.2022 täällä. Toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian, ja siksi käsittelemmekin hakemuksia jo hakuaikana.

Liitä hakemukseesi myös linkki videoon, jolla kerrot lyhyesti, miksi olisit paras osaaja tiimiimme. Voit toteuttaa videon haluamallasi työkalulla. 

Lisätietoja tehtävästä antaa brändi- ja viestintäjohtaja Kaisa Heikkinen: 020 787 7906 / kaisa.heikkinen@pwc.com. Soittoajat: pe 14.1. klo 14.30 – 15.30, ma 17.1. klo 15 – 16, pe 21.1. klo 11 – 12 ja ma 24.1. klo 10.30 – 11.30.