Markkinointiviestinnän asiantuntija, Sweco

Sijainti: Helsinki

Haku päättyy: 17.5.

Lisätiedot: Viestintäjohtaja Sanna Huopio, etunimi.sukunimi(a)sweco.fi. Puhelimitse tehtävästä voi tiedustella ma 3.5. klo 9-10 tai ke 12.5. klo 15-16 numerosta 050 302 8898.

Julkaistu: 29.04.2021

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 17 500 swecolaisesta 2 700 työskentelee Suomessa.

 

Haemme Helsinkiin raudanlujaa

MARKKINOINTIVIESTINNÄN ASIANTUNTIJAA.

Oletko projektinhallinnan ja B2B-viestinnän ammattilainen, joka nauttii tavoitteellisen tekemisen sykkeestä? Palatko halusta vaikuttaa ja luoda näkyvyyttä asioille, joilla on merkitystä ja kosketuspintaa meille kaikille? Swecolla pääset viestimään asioista, jotka vaikuttavat yhteiskuntaan ja rakennettuun ympäristöön kymmeniksi vuosiksi eteenpäin. Markkinointiviestinnän asiantuntijana roolisi on itsenäinen, mutta ei missään nimessä yksinäinen. Olet osa viiden hengen viestintätiimiämme ja teet tiivistä yhteistyötä liiketoimintayksiköidemme sekä ulkoisten kumppaniemme kanssa.

Työtehtäviisi kuuluu mm.:

  • Markkinointitoimenpiteiden koordinointi sekä markkinointikampanjoiden viestinnällinen tuki
  • Brändin rakentaminen ja markkinointiaineistojen tuotanto kumppaniverkostoa hyödyntäen
  • Markkinointiviestinnän seuranta, analysointi ja optimointi
  • Markkinointiprosessin kehittäminen yhteistyössä asiakkuusjohtajan kanssa
  • Markkinointiviestinnän linkittäminen muuhun viestintään

 

Mutkaton Sweco-porukka
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alankiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman.

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, ja työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Olet nopeatempoisesta ja ihmisläheisestä työstä nauttiva viestinnän tai markkinoinnin ammattilainen, jolla on yli viiden vuoden kokemus viestintä- ja markkinointiprojektien ensiluokkaisesta läpiviennistä. Erityisesti sydämesi sykähtää, kun saat tilaisuuden hyödyntää suunnitelmallisuuttasi sekä vahvaa markkinoinnin automaatio- ja analytiikkaosaamistasi tavoitteisiin pääsemiseksi. Taustasi kautta ymmärrät, minkälainen markkinointiviestintä toimii Swecon kaltaisessa toimintaympäristössä.

Sinulla on hyvä silmä laadukkaalle tuotannolle. Kokemuksesi kansainvälisen B-to-B-brändin rakentamisesta ja kumppaniverkoston kanssa työskentelystä auttaa sinua pukemaan toiveesi ja odotuksesi myös taitavasti sanoiksi. Tarvittaessa myös oma kynäsi taipuu sisällöntuotantoon, mutta erityinen lahjasi piilee kyvyssä ottaa hyöty irti jo olemassa olevasta sisällöstä.

Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja projektinhallintataidot ja viestit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi. Verkostoidut luontevasti organisaation eri osissa, vastuullista otetta työhösi arvostetaan ja kanssasi on ilo työskennellä. Eduksi on, jos sinulta löytyy monipuolista työkalu- ja alustaosaamista ja tunnet jo entuudestaan alaamme.

Lisätiedot ja hakeminen
Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäjohtaja Sanna Huopio: etunimi.sukunimi(a)sweco.fi Puhelimitse tehtävästä voi tiedustella ma 3.5. klo 9-10 tai ke 12.5. klo 15-16 numerosta 050 302 8898.

Jätäthän hakemuksesi (sisältäen palkkatoiveen) sekä ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 17.5.2021 mennessä. Mikäli haluat tutustua ennakkoon, minkälainen porukka meillä viestintätiimissä tällä hetkellä työskentelee, tsekkaa Sweco Finlandin (@SwecoFinland) Instagram-tarinat tiistaina 11.5. Luvassa on viestintätiimin (ja mahdollisten tulevien kollegoidesi) esittäytyminen!