Markkinoinnin asiantuntija, ProCom

Sijainti: Helsinki

Haku päättyy: 5.12. kello 16

Lisätietoja: Sidosryhmäpäällikkö Miia Rosenqvist, soittopyynnöt ja tiedustelut: miia.rosenqvist@procom.fi

Julkaistu: 13.11.2019

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry hakee markkinointi- ja myyntihenkistä osaajaa vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan ProComin uutta strategista visiota, joka perustuu muutokseen ja kasvuun.

Etsimällämme henkilöllä on selkeää näyttöä vaikuttavasta ja tavoitteellisesta markkinoinnista, tapahtumatuotannosta ja -järjestelyistä sekä asiakaspalvelusta.

Markkinointiasiantuntijan tehtäväkenttä ProComissa on monipuolinen. Suunnittelet ja toteutat ProComin kokonaisvaltaista markkinointia. Osallistut myös monipuolisesti tapahtumiemme suunnitteluun ja käytännön toteutukseen. Yhteistyötä tehdään jaos- ja aluetoiminnan aktiivien, kouluttajaverkoston, toimittajien, yritys- ja yhteisökumppaneiden sekä tutkimus- ja kehityskumppaneiden kanssa.

Etsimämme henkilö ymmärtää sosiaalisen median toimintaympäristön logiikan ja osaa hyödyntää tuloksekkaasti erilaisia some- ja digikanavia ProComia ja sen jäsenkuntaa hyödyttävällä tavalla. Sinulla on osaamista sisältömarkkinoinnista monikanavaisessa ympäristössä ja mahdollisesti perustason osaamista myös taitto-ohjelmista. Tapahtumatuottajana olet laatuorientoitunut ja aikaansaava.

Tehtävässä pärjääminen edellyttää aktiivista toimintaotetta. Työtä tehdään vuorovaikutuksessa paitsi sidosryhmien myös 4-6 henkilöstä koostuvan pienen ja dynaamisen toimiston tiimin kanssa. ProComissa joustaminen on välttämätöntä. ProComin tapahtumia tai palveluita järjestetään toisinaan aamulla aikaisin tai alkuillasta.

Etsimämme henkilö haluaa kehittää ProComin palveluiden tunnettuutta ja hyvää mainetta. Lähtökohta on korkea, sillä 2019 toteutetussa sidosryhmien Luottamus&maine-tutkimuksessa ProCom ylsi kiitettäviin arvosanoihin.

Tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä ja vaikuttaa sekä erinomaisia verkostoitumismahdollisuuksia viestintäalalle. Arvostamme kaupallisia aineita sisältävää korkeakoulututkintoa, yleissivistystä, yrittäjähenkeä ja intohimoa markkinointi- ja myyntityöhön.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen, palkkatoivomuksineen ja nimike-ehdotuksineen 5.12.2019 klo 16.00 mennessä sidosryhmäpäällikkö Miia Rosenqvistille osoitteeseen: miia.rosenqvist@procom.fi. Mikäli haluat saada puhelimitse lisätietoa, lähetä soittopyyntö samaan osoitteeseen. Lisätietoja ProComista osoitteesta www.procom.fi.