Marketing and communications specialist, Dinolift Oy

Sijainti: Loimaa

Haku päättyy: 23.5.2022

Lisätietoja: Karin Narsilta, karin.nars@dinolift.com, 050 594 2321.

Julkaistu: 10.05.2022

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Dinolift Oy suunnittelee, valmistaa, markkinoi ja myy rakennus- ja siihen liittyvälle teollisuusalalle DINO merkkisiä henkilönostimia ja niiden varaosia sekä tarjoaa tuotteisiin liittyviä jälkimarkkinointipalveluja, kuten tekninen neuvonta, koulutus ja huolto. Dinolift kuuluu maailman johtaviin hinattavien henkilönostimien valmistajiin. Yritys on valmistanut henkilönostimia yli 40 vuotta. Yritys on vienyt DINO nostimia maailmalle yli 40 eri maahan, päämarkkinat ovat pohjoismaat ja Saksa. Yhteensä 85 % tuotannosta myydään Suomen ulkopuolelle. Lisätietoa yrityksestämme www.dinolift.com.

MARKETING AND COMMUNICATIONS SPECIALIST

Monipuolisiin markkinoinnin ja viestinnän tehtäviin.

Haemme idearikasta, luovaa, liiketoimintaorientoitunutta ja tuloksista motivoituvaa markkinoinnin asiantuntijaa. Haluamme sinun osallistuvan yrityksemme markkinoinnin suunnitteluun, kehittämiseen ja toteuttamiseen. Vastaat verkkosivujen ja sosiaalisen median kanaviemme sisältösuunnittelusta, sisällön rakentamisesta yhteistyössä muun henkilökuntamme ja kumppaniemme kanssa, julkaisuista, ulkoasusta, messujärjestelyistä ja tapahtumaseurannasta.

Käytännössä tulet tukemaan liiketoimintaa, kasvattamaan DINO-brändin tunnettuutta sekä luomaan kysyntää markkinoinnin ja viestinnän avulla. Haluamme tarjota alan parhaan asiakaskokemuksen. Tämä edellyttää meiltä johdonmukaista kehitystä, investointeja ja uusien ideoiden jatkuvaa kokeilemista digitaalisissa medioissa. Toivomme valittavalta henkilöltä näkemystä ja halua viedä asioita eteenpäin sekä yhteistyökykyä erilaisten ihmisten kanssa. Päivittäisessä työssäsi suunnittelet ja toteutat markkinointia ja viestintää markkinointistrategian mukaisesti. Tekemistä riittää laidasta laitaan. Työpöydälläsi tulee olemaan suunnittelua ja toteutusta: inbound-markkinointia ja markkinoinnin automaatiota, digitaalisia kampanjoita, webinaareja, lanseerauksia, uutiskirjeitä, nettisivuja, blogeja, some-julkaisuja, videokäsikirjoituksia, esitteitä, asiakastiedotteita, tapahtumia jne.

On plussaa, jos Sinulla on opistotasoinen soveltuva tutkinto ja ainakin muutaman vuoden kokemus digitaalisen markkinoinnin tehtävissä, mutta tärkeimpänä seikkana pidämme kuitenkin innostunutta asennettasi. Tehtävässä pärjäät, jos puhut suomea äidinkielenä sekä sinulla on sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. HubSpot CRM osaaminen nopeuttaa tehtävään perehtymistä.

Tarjoamme sinulle itsenäisen roolin ja monipuolisen toimenkuvan kasvavassa, vakavaraisessa ja kotimaisessa perheyrityksessä. Työskentelet toimialalla tunnetun brändin ja palveluiden parissa saaden tehtävään kattavan perehdytyksen ja tiimin taustatuen. Huolehdimme aktiivisesti henkilöstön viihtymisestä ja hyvinvoinnista erilaisten liikunnallisten aktiviteettien, yhteisten tilaisuuksien sekä hyvien etuisuuksien avulla. Työtä voi tehdä myös etänä, mutta kannustamme kaikkia myös yhteisöllisyyteen ja toistemme aktiiviseen tapaamiseen. Varsinkin työn alkaessa on tärkeää oppia tuntemaan meidän tuotteemme ja verkostoitua.

Kiinnostuitko tästä mahdollisuudesta? Lisätietoja saat: Karin Narsilta, karin.nars@dinolift.com, 050 594 2321.  Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Halutessasi voit liittää hakemukseen myös portfolion. Haethan tehtävää viimeistään 23.5.2022 osoitteessa: reija.hogerman@dinolift.com