Koordinaattori / Event Manager, Suomen IR-yhdistys ry

Haku päättyy: 30.7.2021

Lisätiedot: yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Tommi Järvenpää, puh. 040 576 0288 perjantaina 16.7. klo 11-12.

Julkaistu: 06.07.2021

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Suomen IR-yhdistys ry hakee

koordinaattoria / Event Manageria

Nykyisen pitkäaikaisen koordinaattorimme siirtyessä muihin tehtäviin haemme Suomen IR-yhdistykselle osa-aikaista koordinaattoria / Event Manageria, jonka tehtäviin kuuluvat mm.:

• hallituksen ja tiimien sihteerinä toimiminen
• yhdistyksen materiaalien ja uutiskirjeiden laatiminen
• avustaminen jäsenmaksulaskutuksessa
• internet-sivujen päivitys ja uudistusprojektin vetäminen
• sosiaalisen median päivittäminen
• jäsentilaisuuksien ja IR Day -ajankohtaispäivän käytännön järjestelyt
• jäsenrekisterin ylläpito
• muut hallituksen määräämät tehtävät

Sinulla on toiminimi tai oma yritys, jonka kautta laskutus tapahtuu. Sinulla on omat tietokoneet, työvälineet ja työtilat tehtävän hoitamista varten. Toivomme sinulta pörssiyhtiöiden sijoittajaviestinnän ja sijoittajasuhteiden tuntemusta, jotta voit palvella jäsenistöämme parhaalla mahdollisella tavalla. Olet oma-aloitteinen ja itsenäinen työskentelijä. Edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme näköalapaikan suomalaiseen sijoittajaviestinnän kenttään ja mielenkiintoisen IR-ammattilaisista koostuvan verkoston. Työmäärä on keskimäärin 40 h/kk, mutta vaihtelee jonkin verran kuukaudesta riippuen. Tehtävästä maksetaan korvaus IR-yhdistyksen käytännön mukaan, mutta voit tehdä myös tarjouksen tehtävän hoitamisesta.

Tiedusteluihin vastaa yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Tommi Järvenpää, puh. 040 576 0288 perjantaina 16.7. klo 11-12.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen perjantaihin 30.7. mennessä osoitteeseen: firs@firs.fi

Suomen IR-yhdistys ry (www.firs.fi) on yli 220 suomalaisen IR-ammattilaisen verkosto. Suomen IR-yhdistys kokoaa yhteen pörssiyhtiöiden, listautumista suunnittelevien yritysten, sijoitusinstrumentteja tarjoavien yhteisöjen sekä sijoittajaviestinnän konsulttitoimistojen viestintäosaajat. Yhdistyksen jäsenmäärä on kasvanut koko 2000-luvun ajan. Suomen IR-yhdistys on perustettu vuonna 1992.