Kokenut viestintäammattilainen, Tukes

Sijainti:Tampere tai Helsinki

Haku päättyy: 13.8.2020 klo 14:30

Lisätietoja: Mirva Kipinoinen, puh.029 5052 119 (12.8. klo 9–11)

Julkaistu: 17.07.2020

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) toimii Helsingissä, Tampereella ja Rovaniemellä. Meillä työskentelee noin 250 asiantuntijaa valvonta-, arviointi-, viestintä- ja kehittämistehtävissä. Edistämme tuotteiden, palveluiden ja teollisen toiminnan turvallisuutta ja luotettavuutta. Asiantunteva ja riskiperusteinen valvonta, valmentava ote ja yhteistyö sekä aktiivinen kehittämis- ja viestintätyö turvaavat luotettavuuden ja turvallisuuden. Tavoitteenamme on vastuullinen, turvallinen ja kilpailukykyinen Suomi. Olemme “Suojan tuoja” – tutustu Tukesiin.

 

KOKENUT VIESTINTÄAMMATTILAINEN

Etsimme osaajaa vastuullisiin viestinnän tehtäviin 1.10.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Sijoituspaikka on Tampere tai Helsinki.

Virka on vakituinen ja se täytetään 1.2.2021 alkaen. Tehtävän voi ottaa sitä ennen vastaan määräaikaisesti 1.10.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Viran vakituisen täyttämisen edellytyksenä on, että sitä aiemmin hoitanut henkilö ei virkavapaalta palaa virkaansa.

Pääset viestimään yhteiskunnallisesti merkittävistä ja ajankohtaisista aiheista sekä edistämään Tukesin strategiaa viestinnän keinoin.

Vastaat Tukesin päivittäisviestinnän ja tiedottajatiimin työn koordinoinnista yhdessä viestintäjohtajan kanssa. Osallistut viestinnän kehittämiseen, suunnitteluun ja sisällöntuotantoon. Tehtäviisi kuuluu ajankohtaisten aiheiden seuranta ja niihin tarttuminen. Toimit Tukesin sosiaalisen median kanavien päätoimittajana ja luotsaat Tukesin Suojantuojat-somejoukkoa. Vastaat myös erikseen sovittavien kokonaisuuksien viestinnästä ja toimit viestintäjohtajan ensimmäisenä sijaisena.

Tukesin viestintäryhmässä työskentelee seitsemän viestintäalan ammattilaista Tampereella ja Helsingissä Pasilassa. Teemme kuluttaja-, ammattilais-, sidosryhmä-, strategia- ja työyhteisöviestintää ja tarjoamme käännöksiin, tapahtumiin ja koulutuksiin liittyviä palveluita. Teemme töitä sen eteen, että Tukesin viestintä on avointa, luotettavaa, aktiivista, keskustelevaa, tavoitteellista ja selkeää. Viestintäryhmän jäsenenä osallistut myös muihin viestinnän tehtäviin. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto tai muulla tavoin hankittua perehtyneisyyttä tehtäväalueeseen. Sinulla on viestinnän opintoja ja riittävä kokemus viestintätehtävistä.

Haemme samaan aikaan myös palvelumuotoilija-viestijää.

Odotamme sinulta
Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, viestinnän opintoja ja vähintään 5 vuoden kokemus viestintätehtävistä. Odotamme sinulta näyttöä vastuullisten ja vaativien viestintätehtävien hoitamisesta.

Lisäksi odotamme näitä:

 • luovuus ja idearikkaus
 • nykyaikaisten viestinnän keinojen ja työkalujen hallinta, mukaan lukien visuaalisen viestinnän osaaminen, ja näkemys niiden hyödyntämisestä
 • hyvä paineensietokyky ja joustavuus yllättävissä ja nopeaa reagointia vaativissa tilanteissa
 • erinomaiset yhteistyötaidot
 • aktiivinen kehittämisote
 • hyvä ymmärrys uutis- ja mediatyöstä
 • kyky sparrata ja valmentaa viestintäasioissa
 • oma-aloitteinen ja työt sovitusti maaliin vievä työskentelytapa.

Kokemus tiimien vetämisestä katsotaan eduksi.

Suomen kielen taitosi on erinomainen, kirjallinen ja suullinen ilmaisusi sujuvaa ja selkeää. Kielitaitosi täyttää virkamieskriteerit: puhut ja kirjoitat vähintään tyydyttävästi myös ruotsia. Englannin kielen taitosi on hyvä.

Tehtävän tiedot

Tehtävän kesto: Vakinainen

Työaika: Virastotyöaika

Tehtävä alkaa: 1.10.2020 tai sopimuksen mukaan.

Virka on viraston yhteinen.

Tehtävän hakemista koskevat tiedot

Hae 13.8.2020 klo 14:30 mennessä tästä (ID:  32-549-2020).

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto
PL 66
00521 Helsinki

Palkkaukseen liittyvät tiedot

Palkkasi koostuu tehtäväkohtaisesta palkanosasta, joka on 3 608,42 euroa kuukaudessa. Lisäksi maksamme henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvan palkanosan, joka on alussa työkokemuksestasi riippuen enintään 22,75 prosenttia tehtäväkohtaisesta palkasta ja nousee työkokemuksen lisääntyessä enintään 43,5 prosenttiin.

Edut

Panostamme Tukesissa henkilöstömme viihtyvyyteen ja pysyvyyteen.

Tarjoamme sinulle muun muassa:

 • kiinnostavan työn ja paikan tehdä merkityksellistä viestintää
 • liukuvan työajan sekä hyvät mahdollisuudet työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen
 • hyvät etätyömahdollisuudet ja modernit työskentelytilat
 • tukea ja rohkaisua osaamisen jatkuvaan kehittämiseen
 • laajat työterveyspalvelut
 • Smartumin liikunta- ja kulttuuriedut
 • monipuolista työhyvinvointitoimintaa.

Lisätietoja tehtävästä

Mirva Kipinoinen 12.8. klo 9–11
Viestintäjohtaja
p. 029 5052 119