Viestinnän harjoittelija, ProCom

Sijainti: Helsinki

Haku päättyy: 14.8.2020

Lisätietoja: Miia Rosenqvist, miia.rosenqvist@procom.fi

Julkaistu: 17.06.2020

Kirjoittanut:

Katso kaikki harjoittelupaikat

ProCom on viestinnän ammattilaisten järjestö, joka toimii jäsentensä osaamisen kehittäjänä, yhteistyöfoorumina ja alan vaikuttajana. Jäsenistömme koostuu 3000 viestinnän ammattilaisesta. Visiomme on: Luomme kasvua ja muutosta.

Etsimme kahta viestinnän harjoittelijaa syyskaudeksi 2020!

Harjoittelijana luot sisältöjä ProComin someen, nettisivuille ja uutiskirjeisiin. Sen lisäksi autat tapahtumakoordinoinnissa toimistolla ja sen ulkopuolella. Saat laaja-alaista käytännön kokemusta aina laskutuksesta jäsenrekisterin hallintaan. Pääset myös ideoimaan ja toteuttamaan pidempiaikaisia projekteja. Lopullinen työnkuva muokkautuu osin myös harjoittelijan omien kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Toivomme, että opintosi sisältävät viestintää. Olet työhön reippaasti tarttuva ja avoin persoona sekä nautit tiimityöskentelystä. Erinomaiset kirjoitus- ja asiakaspalvelutaidot ovat välttämättömät.

Harjoittelun kesto on noin 4-5 kuukautta ajoittuen elo-tammikuun välille. Tarkempi ajankohta sovitaan yhdessä harjoittelijan kanssa.

 

Miksi hakea harjoittelijaksi ProComiin?

  • Harjoittelu tarjoaa hyvän kuvan siitä, mitä viestintätyö voi sisältää sekä ainutlaatuisen ja keskeisen paikan suomalaiseen viestintäkenttään.
  • Pääset suunnittelemaan ja viemään omia ideoitasi käytäntöön, kuulemaan asiantuntijoita ja tapaamaan viestinnän ammattilaisia. Kohtaamisten kautta ammatti-identiteettisi saattaa kirkastua!
  • Et ole muille procomilaisille harjoittelija, vaan kollega, jota kannustetaan osallistumaan ideointiin ja yhdessä tekemiseen. Pieni ja tehokas porukka toimistolla on päiviesi piristys ja oppimisesi vankka tuki!

 

Hakeminen: Palkkaamme harjoittelijat heti sopivien löydyttyä, joten toimitathan hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian johtaja Miia Rosenqvistille osoitteeseen miia.rosenqvist@procom.fi.

Kerro hakemuksessasi, miksi ProCom kiinnostaa sinua, mitkä ovat viestinnälliset vahvuutesi ja missä toivoisit kehittyväsi. Haastattelut pidetään etäyhteydellä kesän aikana.

 

Palkka: 1300 euroa / kk + lounasetu

 

Lue lisää ProComista verkkosivuillamme.

Seuraa meitä Instagramissa, TwitterissäFacebookissa ja LinkedInissä.

Tutustu tuleviin työkavereihisi tästä.