Johtava asiantuntija, viestintä ja yhteiskuntasuhteet, Suomen Tekstiili & Muoti ry

Sijainti: Helsinki

Haku päättyy: 31.5.2022

Lisätietoja: Toiminnanjohtaja Marja-Liisa Niinikoski p. 040 538 4541 keskiviikkona 18.5. klo 15:00-16:30 ja tiistaina 24.5. klo 14:30-16:00 sekä MPS:n konsultti Tuija Soininen p. 020 746 9483 torstaina 19.5. klo 9:00-11:00.

Julkaistu: 12.05.2022

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Tekstiili- ja muotialalla on menossa suuri murros Suomessa ja maailmanlaajuisesti vastuullisuuden, digitalisaation ja kuluttajakäyttäytymisen muutosten siivittämänä. Tehtävässä pääset osallistumaan muutokseen ja viestimään murroksesta aitiopaikalta sekä vaikuttamaan toimialan edellytyksiin Suomessa.

Keskeiset työtehtäväsi ovat

Viestintätehtäväsi

  • liiton viestinnällisten linjausten valmistelu ja toimeenpano yhdessä viestinnän asiantuntijan ja liiton muiden asiantuntijoiden kanssa
  • proaktiivinen mediatyön suunnittelu ja toimeenpano liiton ja toimialan kannalta keskeisissä teemoissa
  • vastuu kansainvälisen viestinnän kehittämisestä
  • viestinnällisen tuen tarjoaminen liiton substanssiasiantuntijoille

Edunvalvontaan ja vaikuttamiseen liittyvät työtehtäväsi

  • osallistuminen liiton vaikuttajaryhmätyöskentelyyn ja sen kehittämiseen
  • liiton yhteiskuntasuhteiden sekä edunvalvonnan ja vaikuttamistyön kehittäminen ja toteuttaminen yhdessä toimitusjohtajan ja asiantuntijoiden kanssa

Lisäksi

  • strategiatyöskentelyn ja toiminnanohjauksen kehittäminen ja suunnittelu yhdessä toimitusjohtajan kanssa
  • tiivis yhteistyö liiton asiantuntijoiden, median edustajien, poliittisten päätöksentekijöiden ja julkishallinnon edustajien kanssa sekä aktiivinen ote EK:n liittoyhteistyössä

Odotamme sinulta

Edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa viestinnän- tai yhteiskuntatieteelliseltä alalta, monipuolista perehtyneisyyttä ja laaja-alaista kokemusta viestinnän tehtävistä, kokemusta edunvalvonnasta ja vaikuttamistyöstä sekä aitoa kiinnostusta tekstiili- ja muotialaan.

Tehtävä edellyttää palveluhenkisyyttä, hyviä organisointitaitoja, kiinnostusta opetella uusia asioita, hyviä sidosryhmä- ja yhteistyötaitoja, esiintymis- ja viestintätaitoja, kykyä strategiseen kehittämiseen sekä englannin kielen sujuvaa hallintaa.

Tarjoamme sinulle

Kolmentoista hengen työyhteisömme on positiivinen ja muutoksille avoin, ja tässä porukassa on mukavaa tehdä töitä! Olemme hyvin kehittämisorientoitunut organisaatio, ja todennäköisesti pääset vuoden aikana tekemään töitä, joita emme aavista vielä itsekään, ja työnkuvasi muokkautuu osittain osaamisesi ja kiinnostustesi mukaan. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan bonusjärjestelmineen, tasokkaan työterveyshuollon, lounastuen sekä kulttuuri- ja liikuntaedun. Saat mahdollisuuden kehittymiseen ja kansainväliseen yhteistyöhön ja vaikuttamiseen kotimaan toiminnan lisäksi.

Työyhteisömme sijaitsee Helsingin Etelärannassa. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Meillä on mahdollisuus tehdä töitä osittain myös etänä. Toivomme, että tehtävässä aloitetaan viimeistään elokuun alussa.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi cv:n ja palkkatoiveen kera hakupainikkeen kautta 31.5.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Toiminnanjohtaja Marja-Liisa Niinikoski p. 040 538 4541 keskiviikkona 18.5. klo 15:00-16:30 ja tiistaina 24.5. klo 14:30-16:00 sekä MPS:n konsultti Tuija Soininen p. 020 746 9483 torstaina 19.5. klo 9:00-11:00.

Työsuhteen tyyppi: toistaiseksi voimassa oleva

Suomen Tekstiili & Muoti ry

Suomen Tekstiili & Muoti ry on alan etujärjestö, joka tarjoaa asiantuntijapalveluita, koulutusta ja tapahtumia. Neuvottelemme työehtosopimukset, joita noudattavat kaikki alan yritykset.

Jäsenyrityksemme tuottavat muun muassa vaatteita ja asusteita, sisustustekstiilejä, teknisiä tekstiilejä ja kuitukankaita.

Tärkein tavoitteemme on suomalaisen tekstiili- ja muotialan kestävä kehittyminen ja globaali menestyminen.