External Communications Manager, PwC Suomi

Sijainti:  Helsinki

Haku päättyy: 18.4.

Lisätiedot: Brand & Communications Leader Kaisa Heikkinen keskiviikkona 31.3. klo 15–16, tiistaina 6.4. klo 11–12 ja maanantaina 12.4. 13–14, puh. 020 787 7906.

Julkaistu: 30.03.2021

Kirjoittanut:

Katso kaikki työpaikat

Haemme idearikasta ja kokenutta ulkoisen viestinnän asiantuntijaa hyväntuuliseen viestintä- ja markkinointitiimiimme vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Viestintä- ja markkinointitiimimme tukee yrityksemme liiketoimintaa, brändiä ja yrityskulttuuria sisäisen ja ulkoisen yritys- ja markkinointiviestinnän avulla.

Vastuullasi on PwC Suomen sisältömarkkinoinnin strategia ja sen toteuttaminen yhdessä muun organisaation kanssa: strategiaa ja myyntiä tukeva sisältösuunnittelu ja sisällöntuotannon tukeminen, kohdennetun sisältömarkkinoinnin kehittäminen mm. dataa hyödyntämällä sekä asiakasviestinnän tukeminen. Tehtävässä vastaat myös PwC Suomen sosiaalisen median kanavista, somekoulutuksista sekä mediaviestinnästä ja -seurannasta.

 

Mitä odotamme sinulta?

  • Sinulla on vähintään viiden vuoden monipuolinen kokemus sisällöntuotannosta eri viestintäkanaviin ja sosiaaliseen mediaan sekä kokemusta sidosryhmä- ja mediaviestinnästä.
  • Inbound-markkinointi on sinulle tuttua ja olet sinut erilaisten sisällöntuotantoalustojen kanssa. Kokemus HubSpotin käyttämisestä katsotaan eduksi.
  • Olet helposti lähestyttävä, asiakaslähtöinen ja tavoitteellinen. Osaat sparrata sisällöissä ja myös itse tuottaa osuvia ja puhuttelevia sisältöjä.
  • Erinomaista suomen ja englannin kielitaitoa (sekä suullinen että kirjallinen).

 

Miksi tulisit tiimiimme?

Tehtäväsi liiketoiminnan tukena on tärkeä ja sitä arvostetaan. Saat vastuuta ja vapautta, loistavat tiimikaverit ja tukea työhösi niin omalta tiimiltäsi, muilta PwC:n asiantuntijoilta kuin globaalilta PwC-ketjulta. Tiimissämme nauru on herkässä ja yrityksemme arvoista erityisesti Välitä ja Tee yhteistyötä näkyvät arjessa. PwC tarjoaa sinulle myös erinomaiset työsuhde-edut esimerkiksi liikuntaan ja työterveydenhuoltoon. Vuonna 2019 meidät valittiin Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon Great Place to Work -listauksessa.

 

Sinustako uusi PwC:läinen?

Odotamme innostuneina uutta tiimikaveria, joten tartu tilaisuuteen ripeästi ja lähetä hakemuksesi sekä cv:si palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian, mutta viimeistään su 18.4.2021 sivujemme kautta www.pwc.fi/careers. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Liitä hakemukseesi myös linkki videoon, jolla kerrot lyhyesti, miksi olisit paras osaaja tiimiimme. Voit toteuttaa videon haluamallasi työkalulla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Brand & Communications Leader Kaisa Heikkinen keskiviikkona 31.3. klo 15–16, tiistaina 6.4. klo 11–12 ja maanantaina 12.4. 13–14, puh. 020 787 7906.