Tuo ProComiin uusi jäsen – saat verkkokoulutuksen kiitokseksi!

ProComin juhlavuosi on täynnä iloisia yllätyksiä. Helmikuun yllätyksenä jokainen ProComin jäsenyyttä kollegalle suositellut jäsen saa kollegan liittyessä valita itselleen maksuttoman verkkokoulutuksen. Edun arvo on 99/159 euroa + alv. 24 %.

Kasvatat koulutuksella omaa ammatillista osaamistasi ja samalla annat kollegalle mahdollisuuden liittyä maamme laajimpaan viestinnän ammattilaisten verkostoon!

Kenelle voin jäsenyyttä suositella?

Voit suositella jäsenyyttä viestijäkollegallesi omassa organisaatiossasi tai verkostossasi.

ProComin jäsenyys ei kuitenkaan edellytä päätoimista viestijyyttä. Viestintä on merkittävä osa muidenkin kuin viestinnän nimikkeellä toimivien arkea ja viestinnälliset kehittymis- ja verkostoitumismahdollisuudet ovat merkittävässä roolissa monessa työssä. ProComin jäseneksi voidaankin hyväksyä myös henkilö, joka tekee viestintää oman työnsä ohella, nimikkeestä riippumatta. Voit siis suositella jäsenyyttä esimerkiksi markkinoinnin, myynnin, HR:n tai esimiestyön parissa työskentelevälle kollegalle, jonka ammatissa viestintä- ja vuorovaikutustaidot ovat tärkeitä.

Miten toimin?

Voit suositella ProComin jäsenyyttä kollegalle kertomalla hänelle ProComin jäsenyydestä ja pyytämälllä häntä täyttämään liittymislomake helmikuun aikana ja mainitsemaan lomakkeessa Lisätiedot-kohdassa sinun nimesi sekä #ProCom70. Lähetämme ohjeet maksuttoman verkkokoulutuksen tilaamiseen kun kollegasi jäsenyys on hyväksytty.

Mitä koulutuksia kampanja koskee?

Voit valita maksuttoman valmennuksesi kahdesta verkkototeutuksesta:

→ Viestijän henkilöbrändi ja LinkedIn
→ Onnistunut esimiesviestintä – työkaluja tiimien ja työyhteisöjen johtamiseen

Tehdään yhdessä ProComista entistä moninaisempi sekä osaamiseltaan laaja-alaisempi verkosto!

Kommentoi