Vuosikertomusarvio 2019

Osallistumismaksut 2019

 

Sarja 1) Listatut yhtiöt ja
Sarja 2) Listaamattomat yhtiöt ja muut yhteisöt

Vuosikertomusarvion osallistumismaksu on 1 895 euroa + alv. 24  % per vuosikertomus. Saat kattavan kirjallisen arvion vuosikertomuksenne vahvuuksista ja kehittämiskohteista.

Osallistumismaksu sisältää:

  • Kirjallisen arvion vuosikertomuksen luettavuudesta ja käytettävyydestä, tilinpäätösraportoinnista, vastuullisuusraportoinnista osana vuosikertomusta sekä visuaalisuudesta.
  • Kirjallisen palautteen lisäksi kahden henkilön osallistumisen Vastuullinen raportointi -brunssille 16.5.2019.

Arvioon osallistuva vuosikertomus voi olla painettu, verkosta ladattava pdf tai verkkovuosikertomus.

Osallistumismaksu Vuosikertomusarvioon
1 895 euroa + alv. 24  %

Sarja 3) Vuoden vastuullisuusviestintäteko

Sarjan 3 Vuoden vastuullisuusviestintäteko osallistumismaksu on 950 euroa + alv. 24  % per yksittäinen vastuullisuusviestintäteko. Saat asiantuntijaraadin näkemykset kuvaamanne yksittäisen vastuullisuusviestintäteon sisällöstä ja uskottavuudesta, konkreettisuudesta ja havainnollisuudesta sekä toteutustavan innovatiivisuudesta ja kiinnostavuudesta.

Osallistumismaksu sisältää:

  • Kirjallisen arvion yksittäisen vastuullisuusviestintäteon sisällöstä ja uskottavuudesta, konkreettisuudesta ja havainnollisuudesta sekä toteutustavan innovatiivisuudesta ja kiinnostavuudesta.
  • Kirjallisen palautteen lisäksi kahden henkilön osallistumisen Vastuullinen raportointi -brunssille 16.5.2019.

Vastuullisuusviestintäteko voi olla esimerkiksi organisaation vastuullisuusraportin lanseeraus, vastuullisuusstrategian viestiminen omalle henkilöstölle tai siihen liittyvä muu sisäinen viestintäteko, kansalaisjärjestöyhteistyö yhteiskunnallisen epäkohdan lievittämiseksi tai vaikuttavuuden viestintä. Raati arvioi vastuullisuusviestintätekoa sen kuvauksen sekä annettujen taustatietojen pohjalta.

Osallistumismaksu vastuullisuusviestintäteon arvioon
950 euroa + alv 24 %

 

Ilmoittautuminen arvioon päättyy 28.3.2019.

Ilmoita organisaatiosi vuosikertomus ja vastuullisuusviestintäteko mukaan arvioon » 

 

Osallistuminen vain Vastuullinen raportointi -brunssille 16.5.2019

Tervetuloa mukaan Vastuullinen raportointi 2019 -brunssille 16.5.2019! Tapahtuma on avoin kaikille vuosiraportoinnista, talousviestinnästä ja vastuullisuusraportoinnista kiinnostuneille, myös muille kuin arvioon osallistuville. Lue lisää Vastuullinen raportointi 2019 -brunssista »

 

Ilmoittaudu mukaan brunssille » 

 

Yhteistyökumppaniksi?

Ota yhteyttä: Päivi Vuorimaa tai 040 725 5562