Brunssi 18.5.2018

Vuosikertomusarvion päättävä brunssi kokoaa yhteen talousviestinnästä kiinnostuneet viestinnän tekijät.

Aika: 18.5.2018 klo 8.30–13.00
Paikka: Kasarmin salit, Jura-sali, Kasarmikatu 21, 00130 Helsinki
Kenelle? Talous- ja sijoittajaviestinnän parissa työskentelevät viestinnän ammattilaiset, yritysten ja yhteisöjen viestintä- ja yhteiskuntavastuujohtajat ja toimitusjohtajat

Brunssin lopuksi palkitaan vuoden parhaat vuosikertomukset.

 

OHJELMA

8:30 – 9:00 Aamukahvi (kahvia, kevyt suolainen) ja ilmoittautuminen

9:00 – 10:30

Tervetuloa Vuosikertomusbrunssille!
Elina Melgin
, toimitusjohtaja, ProCom

Talous kasvaa – onko kaikki ongelmat selätetty?
Aki Kangasharju
, pääekonomisti, Nordea

Keskustelu vuosikertomusten sisällöistä ja tulevaisuudesta
Sari Brander, Cocomms, Eeva Tähtinen, Kreab, Jan Westö, Miltton

Noin kello 10:30 – 11:30
Herkullinen brunssi ja vuosikertomusten tekijöiden verkostoitumista

11:30 – 13:00
Vuosikertomusarvion tuomariston puheenvuorot ja vinkit tekijöille
Henry Jarva, Risto Pennanen, Heidi Selkäinaho, Eva Opas

Vuoden parhaiden vuosikertomusten palkitseminen

 

Ohjelma 18.5.2018

Talous kasvaa – onko kaikki ongelmat selätetty?

Aki Kangasharju, pääekonomisti, Nordea

Puheenvuorossa Aki Kangasharju tarkastelee talouskasvun jatkon mahdollisuuksia, kun Suomi ikääntyy, robotit tulevat ja protektionismi ja populismi uhkaavat.

Aki Kangasharju on toiminut Nordeassa tutkimusjohtajana ja pääekonomistina helmikuusta 2012. Hän siirtyi Nordeaan Valtion taloudellisen tutkimuskeskuksen ylijohtajan tehtävästä. Kangasharju toimi VATT:ssa myös tutkimusjohtajana ja professorina vuodesta 2001. Hän väitteli kansantaloustieteen tohtoriksi Jyväskylän yliopistossa 1998. Kangasharju on myös vieraillut urallaan mm. Massachusetts Institute of Technologyssä ja Boston Universityssä. Hän on Nordean toimen ohella dosentti ja hallituksen jäsen Jyväskylän yliopistossa. Aiemmin hän toimi myös Tekesin johtokunnan jäsenenä.

 

Kevenikö jo liikaa, mistä sisällöt löytyvät?

Paneelikeskustelu, jossa vuosikertomusten sisällöistä ja tulevaisuudesta keskustelevat johtavat vuosikertomusten tekijät viestintätoimistoista.

  • Sari Brander, asiakaskokemus- ja liiketoimintajohtaja, Cocomms Oy
    Sari Branderin tausta on liikkeenjohdon konsultoinnissa, myynnissä ja markkinoinnissa ja hän on toiminut pääasiassa media- ja IT-sektorilla liiketoiminnan kehittämisen tehtävissä. Liikkeenjohdon näkökulmasta Sari näkee vuosikertomukset yhtenä osana laajempaa raportoinnin kokonaisuutta. Hallitusammattilaisena hän puolestaan katsoo vuosikertomuksia corporate governance -näkökulmasta, joka pitäisi tulla vuosikertomuksesta läpi.
  • Eeva Tähtinen, johtava viestintäkonsultti, Kreab
    Eeva Tähtinen vastaa Kreabissa monipuolisista yritys- ja talousviestinnän projekteista. Eevalla on laaja kokemus vuosikertomusten sisältöjen suunnittelusta ja kehittämisestä. Hän on ollut Kreabissa myös mukana kehittämässä uusia vuosijulkaisukonsepteja.
  • Jan Westö, johtava viestintäkonsultti, Miltton
    Jan Westö toimii Milttonilla johtavana viestintäkonsulttina ja timinvetäjänä. Hän vastaa vuosittain keskimäärin viiden vuosikertomuksen suunnittelusta ja on mukana Milttonin sisäisessä kehitystyössä vuosikertomusten ja raportoinnin osalta.

 

Paneelikeskustelun vetää Kauppalehden pörssikolumnisti, sijoituskirjailija, -bloggaaja ja yrittäjä Henri Elo.

Tuomariston puheenvuorot

Millaiset vuosikertomukset saivat arviointiraadin innostumaan? Kuka onnistui vuosikertomuksen visuaalisuudella hurmaamaan tuomarit? Mistä olisi jo aika luopua ja mitä tuomarit toivoisivat lisää? Vuosikertomusarvion arviointiraadin jäsenet esittelevät puheenvuoroissaan tämän vuoden kilpailun satoa omasta näkökulmastaan.

Vuoden 2018 arviointiraati »

 

Vuoden 2017 parhaat vuosikertomukset palkitaan

Katso viime vuoden voittajat ja kunniamaininnan saaneet vuosikertomukset »

 

Hinnat ja ilmoittautuminen

Osallistumismaksu:
Vuosikertomusbrunssin hinta on ProComin jäsenille 225 euroa + alv. 24 % ja muille 275 euroa + alv. 24 %.

Osallistumismaksu Vuosikertomusarvion 2018 osallistujille:
Mikäli organisaatiosi vuosikertomus on mukana ProComin Vuosikertomusarviossa, sisältyy arvion hintaan kahden (2) henkilön osallistuminen brunssille 18.5.2018. Henkilöidet nimet voit ilmoittaa arvioon ilmoittautumisen yhteydessä tai procom@procom.fi.

Lisähenkilöiden osallistumismaksu Vuosikertomusbrunssille 2018 arviossa mukana oleville organisaatioille on 175 euroa + alv. 24 % / hlö.

KIMPPAHINTA

Mikäli organisaatiostasi osallistuu kaksi (2) tai useampi henkilöä, saavat kaikki seminaarin hinnasta 15 % alennuksen. Tarjouksia ei voi yhdistää.

PERUUTUSEHDOT

Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun.

Pidätämme oikeuden ohjelmanmuutoksiin.

 

Ilmoittaudu Vuosikertomusbrunssille »