Viestintäpäivä Plussa Oulu

Viestintäpäivä Plussa Oulun teema on vuonna 2021 kriisi, maine ja selviytyminen.

Kriisi on merkittävä arkeen soluttautunut tehtävä sekä viestijöiden että toimittajien työpöydällä. Toisinaan kriisi on paljon enemmän. Se voi mullistaa ihmisen, hänen perheensä ja kokonaisen yhteisön elämän.

Kun kriisi kirkuu otsikoissa ja somepuhetta riittää, tarvitaan lujat hermot, paljon viestintäosaamista sekä median vastuuta. Kriisi voi tuoda konsultille leivän pöytään, mutta kohteelle se voi luoda stigman, jota ei saa millään pois. Kriisi muistetaan, koska paha kuuluu kauas.

Millaisena konsultti, toimittaja, järjestöjohtaja ja tutkija näkevät kriisin? Mikä erottaa poikkeustilan kriisistä? Miksi koronapandemia ei noudata kriisin lainalaisuuksia? Miten kriisin voi sammuttaa? Mitä jää jäljelle kriisin jälkeen? Voiko kriisin kääntää voitokseen?

Tällaisia suuria kysymyksiä käsittelee viestintäpäivä Oulun Plussa. Tapahtuma on suunniteltu sinulle, viestinnän ammattilainen. Se on suunniteltu sinulle, toimittaja. Kriisin myrskyn silmässä on soudettava samaan suuntaan, jotta vältytään pahimmilta vaurioilta.

 

Tapahtuman toteuttavat yhteistyössä ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry ja Suomen tiedetoimittajain liitto.

 

Aika: torstai 9.9.2021 klo 9–16

Paikka: Lapland Hotels Oulu & online

Tutustu päivän aikatauluun ja ohjelmaan >>

 

Viestintäpäivä Plussa Oulu syventyy poikkeustila- ja kriisiviestintään sekä hankalista tilanteista selviytymiseen. Luvassa on ajankohtaisia puheenvuoroja sekä mielenkiintoisia vuoropuheluita ja paneelikeskusteluja. Tapahtuman puhujat käsittelevät työssään kriisiä ja sen vaiheita jokainen omasta näkökulmastaan: mukana on muun muassa kriisiviestinnän ammattilaisia, tutkijoita ja toimittajia. Tule perehtymään kriisiin ja maineenhallintaan joko Oulun syksyisiin maisemiin tai osallistu streamin välityksellä!

 

Tutustu Oulun Plussan puhujiin täällä >>

 

OSALLISTUMISMAKSU

Osallistuminen livenä: 295 € / 365 € jäsen / ei-jäsen (+alv 24 %)
Osallistuminen online: 200 € / 250 € jäsen /ei-jäsen (+alv 24 %)

Jäsenetuhinnat ProComin ja Suomen tiedetoimittajain liiton jäsenille.

OLE EARLY BIRD! Kun ilmoittaudut 8.8.2021 mennessä, saat osallistumisesta -15 % alennuksen.

 

Osta lippusi tapahtumaan täällä >>

Seuraamme aktiivisesti pandemiatilannetta ja toteutamme tilaisuuden viranomaissuositusten mukaisesti. Voit ilmoittautua tilaisuuteen nyt ja vaihtaa myöhemmin osallistumismuotoasi. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Viestintäpäivä Plussa järjestetään hybridinä Oulussa 9.9. kello 9–16.

kumppaniksi?

Lisätiedot:
Miia Rosenqvist
Johtaja, palvelut ja kehittäminen
puh. (09) 135 7775
miia.rosenqvist(at)procom.fi
Mediakortti Plussa Oulu

Yhteistyökumppanit