Viestintäkoulutukset

Haluatko kehittää viestintäosaamistasi uudelle tasolle? Tarjoamme korkeatasoista koulutusta kaikille viestinnän ammattilaisille ja viestinnästä kiinnostuneille

Vuodelle 2022 löydät seuraavista teemoista koulutusta:

Vastuullisuus ja viestintä – kuuden kuukauden koulutusohjelma, projektityö + todistus

Kriisiviestintä – kuuden kuukauden koulutusohjelma, projektityö + todistus

Johtamisviestintä –  koko vuoden 2022 (12 kuukauden) opinto-oikeus teeman koulutuksiin + todistus

Digitaalinen viestintä – koko vuoden 2022 (12 kuukauden) opinto-oikeus teeman koulutuksiin + todistus

Avoimet koulutukset – yksittäiset koulutuspäivät viestinnän eri ajankohtaisista teemoista: vuonna 2022 yksittäiset päivät ovat johtamisviestinnän ja digitaalisen viestinnän teemoista

 

ProCom NEXT: vastuullisuuden ja kriisiviestinnän ohjelmat

  • Vastuullisuuden koulutusohjelma
  • Kriisiviestinnän koulutusohjelma, tulossa syksyllä 2022 ja ilmoittautuminen aukeaa keväällä 2022 – lisätietoja pian!

 

Nyt uutta!

ProCom PROFESSIONAL: Koko vuoden 2022 (12 kuukauden) opinto-oikeus valitsemasi teeman koulutuksiin

Vuonna 2022 koulutukset ovat seuraavista teemoista:

Sekä johtamisviestinnän että digitaalisen viestinnän ammattilaisuutta edistävät koulutuskokonaisuudet tarjoavat laajasti ja kattavasti uutta ja omaan työhösi soveltuvaa tietotaitoa. Ilmoittautumalla koulutuskokonaisuuteen saat käyttöösi koko vuoden 2022 (12 kuukauden) opinto-oikeuden ja voit osallistua halutessasi kaikkiin teeman koulutuspäiviin. Vuoden aikana kustakin teemasta järjestetään kahdeksan (8) koko päivän koulutusta. Mikäli haluat koulutuksestasi todistuksen, tulee sinun suorittaa vähintään kuusi (6) koulutuspäivää sekä tehdä hyväksytysti oppimispäiväkirja, joka palautetaan ProComille siinä vaiheessa, kun koulutukset on suoritettuna. Todistuksessa käy ilmi koulutuskokonaisuutesi teema, laajuus sekä koulutuspäivät. Opintojesi tukena on myös oppimisalusta, josta saat kollegoiden tuen, aihealueen tietopankin sekä pääsyn koulutuspäivien materiaaleihin.

Koko kalenterivuoden 2022 (12 kuukauden) opinto-oikeuden voi hyödyntää:

  • Yksittäinen opiskelija, joka saa oikeuden valitsemansa teeman koulutuksiin. Yksittäinen opiskelija saa kuusi päivää suoritettuaan ja oppimispäiväkirjan tehtyään todistuksen. Halutessasi voit sisällyttää valitsemaasi kokonaisuuteen yhden koulutuksen myös toisesta teemasta.
  • Organisaatio, joka ostaa opinto-oikeuden tiimilleen. Organisaatio voi ostaa opinto-oikeuden digitaalisen viestinnän tai johtamisviestinnän koulutuskokonaisuuteen (sisältäen kahdeksan (8) koulutuspäivää) esimerkiksi viestintätiimilleen, jolloin koulutuspäivissä voi käydä kuka tahansa tiimin jäsen, kuitenkin niin, että koulutuksissa voi olla yksi organisaation jäsen kerrallaan.

 

ProCom PROFESSIONAL koulutuskokonaisuudet kehittävät ja syventävät asiantuntijan osaamista. Teemat ovat valikoituneet asiakaspalautteen sekä viestintäalan tutkimustulosten perusteella (Viestinnän ammattilainen 2019 ja 2021; European Communication Monitor 2019 ja 2021).

Koulutuksemme saavat erinomaista palautetta. Vuonna 2020 kaikkien järjestämiemme koulutusten keskiarvoksi asteikolla 1–6 muodostui 5,2.

Yksittäiset koulutuspäivämme löydät tapahtumakalenteristamme.

Lisätietoja koulutuksistamme? Ota yhteyttä:

 

Miia Rosenqvist
Johtaja, palvelut ja kehittäminen
050 534 4843
miia.rosenqvist(at)procom.fi