Kouluttajat

Koulutusohjelmassa pääset oppimaan vastuullisuudesta alan kovilta asiantuntijoilta!

Vastuullisuuden koulutusohjelman pääkouluttajana toimii vastuullisuusalan edelläkävijä Sari Kuvaja, Third Rockin vastuullisuuspalvelujen johtaja. Ohjelmassa kuullaan myös muita asiantuntijoita sekä tutustutaan kattavasti yritysten ja organisaatioiden vastuullisuustyöhön case-puheenvuoroin. Mukana vastuullisuustyöstään kertomassa on mm. Paulig Oy.

 

Sari Kuvaja

Third Rock Finlandin vastuullisuuspalvelujen johtaja

Sari Kuvaja on Third Rock Finland Oy:n vastuullisuuspalvelujen johtaja, osakas ja hallituksen puheenjohtaja. Sari on toiminut vastuullisen yritystoiminnan asiantuntijatehtävissä 1990-luvun puolivälistä lähtien ja kuuluu alan edelläkävijöihin Suomessa. Hän on uransa aikana työskennellyt neuvonantajana ja vaikuttajana yritysten ja järjestöjen välimaastossa sekä konsultoinut yrityksiä niiden vastuullisuusstrategiatyössä, sidosryhmäsuhteissa sekä vastuuviestinnässä ja -raportoinnissa. Kuvaja on kokenut tietokirjailija ja kirjoittaja: hän on käsitellyt liiketoiminnan arvoja, etiikkaa ja vastuullisuutta useissa kirjoissaan ja kirjoittamissaan artikkeleissa ja kolumneissa. Hänen viimeisin kirjansa – yhdessä metsähallituksen viestintäjohtaja Terhi Koipijärven kanssa kirjoittama Yritysvastuu 2.0 – Johtamisen uusi normaali ilmestyi Kauppakamarin kustantamana 2021.

 

Vastuullisuuden koulutusohjelma on suunniteltu ProComin vuosikymmenten kokemuksella yhdessä pitkän linjan ammattilaisten ja mielipidejohtajien kanssa.

Koulutusohjelman ohjausryhmän jäseninä toimivat:

  • Arja SuominenFinnairin entinen viestintä- ja yhteiskuntavastuujohtaja
  • Kaisa Lipponen, Pauligin vastuullisuus- ja viestintäjohtaja,
  • Sari Kuvaja, Third Rock Finlandin vastuullisuuspalvelujen johtaja,
  • FT Elina Melgin, ProComin toimitusjohtaja sekä
  • Miia Rosenqvist, ProCom Oy:n koulutusjohtaja

 

Koulutusohjelman sisältöön ja moduuleihin pääset tutustumaan täällä >>

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin.