Teeman kouluttajat

Koulutuksissamme oppimisesi tukena on joukko alan ammattilaisia. Tutustu digitaalisen viestinnän koulutuspäivien valmentajiin!

Koulutuspäiviin voit tutustua täällä ja digiviestinnän koulutuskokonaisuuteen täällä.

Heidi Selkäinaho

Työyhteisöviestinnän konsultti, perustaja, Somepoint

Heidi on kokenut digitaalisen työyhteisöviestinnän konsultti, ja hän on päättänyt muuttaa työelämää paremmaksi opettamalla työpaikkoja viestimään avoimesti ja tasa-arvoisesti työpaikan sisäisissä digikanavissa.

Hän vie yrityksensä Somepointin kautta läpi mittavia sisäisen viestinnän muutoshankkeita sisältäen intranetin, yrityksen yhteisen sisäisen somen sekä tiimien ryhmätyön. Heidillä on yli 10 vuoden kokemus tästä työstä. Aiemmin Heidi oli Sinisellä Meteoriitilla Valo Intranetin tuotepäällikkö ja intranet-konsultti. Teknologioista Heidille tutuimpia ovat Microsoft 365 -alustan Yammer, Teams ja SharePoint.

Heidin saa innostumaan muutoksen näkeminen organisaatioissa: kun tieto saadaan kulkemaan yli organisaatiorajojen oikeudenmukaisesti, kaikille tulee mahdollisuus vaikuttaa ja oppia uutta joka päivä. Tämä lisää työhyvinvointia. Myös kasvava yhteisöllisyys ja me-henki saa ihmiset viihtymään ja yrityksen kukoistamaan!

Heidin löydät Twitteristä tunnisteella @heidiselkainaho ja LinkedInistä.

 

SADE YRJÖLÄ

LM Someco

Sade Yrjölä on sosiaalisen median moniosaaja, jonka intohimona on laadukkaan sisällön yhdistäminen maksettuun mainontaan sekä datan hyödyntäminen sisältöjen suunnittelussa. Työpöydälle kuuluukin niin mainonnan suunnittelua kuin sisällöntuotantoakin, minkä lisäksi Sade jakaa osaamistaan eteenpäin kouluttajan roolissa.

 

 

 

 

 

KATI KERONEN

Toimitusjohtaja, Valoria

Kati Keronen on strategisen viestinnän ammattilainen, palkittu tietokirjailija ja rakastettu kouluttaja sekä Valoria Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja.

 

 

 

 

 

 

 

TARU NIKULAINEN

Taru Nikulainen, FM, on viestintätoimisto Brunnenin toimitusjohtaja. Taru työskentelee perustamassaan viestintätoimisto Brunnenissa ja valmentaa asiakkaitaan ottamaan digiohjat käsiinsä yhdessä henkilöstön kanssa. Taru ymmärtää hyvin viestijän haasteet paineisessa työympäristössä, jossa tekemistä on usein liikaa. Tässä auttavat priorisointi ja viestinnän vaikuttavuuden mittaamisen ymmärtäminen, mitkä liittyvät myös vahvasti organisaation digivalmiuksien kehittämiseen.

 

 

 

 

Ilmoittautuminen täällä.

Pidätämme oikeudet muutoksiin ja muutokset koulutuspäivien sisällöissä mahdollisia.