Yhteistyökumppanit 2020

TAKAISIN PROCOM-PÄIVÄN PÄÄSIVULLE >>

 

ProCom-päivän kumppanit

 

Third Rock Finland Oy

Palvelemme yrityksiä ja organisaatioita vauhdittaaksemme vastuullista liiketoimintaa. Yhtenä tärkeimpänä tavoitteenamme on helpottaa muutosta kohti hiilineutraalia kiertotaloutta. Tunnistamme sidosryhmien muuttuvat odotukset ja etsimme yhdessä asiakkaan kanssa vastuullisia ratkaisuja, joita tuetaan avoimella viestinnällä ja uskottavalla raportoinnilla.

PING Helsinki

PING Helsinki on Suomen johtava, riippumaton vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijayritys.

Liana Technologies

Liana Technologies on vuonna 2005 perustettu Suomen suurin markkinoinnin ja viestinnän pilvipalveluja tuottava ohjelmistoyritys. Lianan työkaluja käyttää yli 3 500 asiakasta ympäri maailmaa. 

MySpeaker

MySpeaker on huippuosaajien puhujatoimisto, joka luo ja valmentaa Suomeen lisää laadukasta puhetta. Yhtiön tarkoituksena on luoda puhujamarkkinalle kilpailua laadukkaan puhumisen arvostusta kasvattamalla ja suomalaisista entistä mukaansatempaavampia puhujatähtiä kouluttamalla.

Retriever

Retriever Suomi on osa Pohjoismaista Retriever-konsernia. Olemme Pohjoismaiden johtava mediaseuranta ja -analyysitoimisto. Data, analyysi ja johtopäätökset; nämä sanat kuvaavat työskentelytapaamme. Joka päivä keräämme valtavan määrän mediatietoa joka auttaa asiakkaitamme ymmärtämään maailmaansa.  Osaamme käsitellä monimutkaista dataa selkeäksi tiedoksi johon asiakkaamme voivat luottaa. Pohjoismaiden suurimman media-analyysitiimin jokaista jäsentä motivoi oleellisimman tiedon tuottaminen. Näin myös asiakkaamme voivat toimia tiedon pohjalta, eikä heidän tarvitse luottaa vain näppituntumaan.

IROResearch Oy

IROResearch Oy on suomalainen, riippumaton ja itsenäinen markkina- ja mielipidetutkimusten tekijä. IROResearch auttaa asiakkaitaan menestymään lisäämällä heidän ymmärrystä asiakkaistaan ja toimintaympäristöstään.

STT Viestintäpalvelut

STT Viestintäpalvelut on STT-Lehtikuvan yksikkö, joka tarjoaa tehokkaat työkalut tiedotejakeluun sekä mediaseurantaan. Palveluihimme kuuluvat myös uutistoimiston tuotteet kuten STT:n Päivälista sekä viestinnän koulutukset.

Punamusta

PunaMusta on kotimainen yritysnäkyvyyden ja painoalan ammattilainen, jonka osaamista ovat niin markkinoinnin digiportaalit kuin erilaiset painotuotteet aina aikakaus- ja sanomalehtipainamisesta digiprinttiin, suurkuviin ja mainospainotuotteisiin.

 

Haluatko kumppaniksi?

Ajattele, mitä satojen viestinnän ammattilaisten tapaamine tarkoittaa sinun yrityksellesi? ProCom-päivän kumppanuus tarjoaa näkyvyyttä ennen tilaisuutta, tilaisuuden aikana monin eri tavoin sekä vielä tilaisuuden jälkeen. ProCom-päivän kohderyhmään kuuluvat ammattilaiset ovat korkeakoulutettuja asiantuntijoita, ylempiä toimihenkilöitä ja johtajia. Viestinnän ammattilaiset 2019 -tutkimuksessa n. 90% alalla työskentelevistä kertoo olevansa sukupuoleltaan naisia ja n. 70% suorittaneensa ylemmän korkeakoulututkinnon.

 

Räätälöimme juuri teille sopivan kokonaisuuden, tarjolla esimerkiksi:

Kohtaamispaikka tapahtumassa
Kohtaamispaikka on tapahtumatilasta kumppanille osoitettu alue, jota kumppani saa käyttää osallistujien kohtaamiseen ja palvelunsa tai tuotteensa markkinointiin yhdessä sovitulla tavalla.
Videoesitys tapahtumassa
Video esitetään yleisölle tapahtuman seminaaritilassa tapahtuman aikana yhden kerran. Videon kesto voi olla enintään kaksi minuuttia.
Tuote tai esite
Kumppanin valitsema ja toimittama tuote jaetaan osallistujille tapahtumassa.
Logonäkyvyys tapahtumassa ja tapahtuman markkinoinnissa
Yhteistyökumppanin logo liitetään osaksi tapahtuman sähköistä markkinointia. Lisäksi logo näkyy tapahtuman aikana screenillä seminaariesitysten välissä. Pääyhteistyökumppanuus tuodaan esille tapahtuman juonnoissa. Logo-comboissa pääyhteistyökumppanin logo nostetaan esille niin, että se erottuu muista kumppanilogoista.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä – tervetuloa mukaan kumppaniksemme!

 

TAKAISIN PROCOM-PÄIVÄN PÄÄSIVULLE >>

Vuoden 2020 ProCom-päivä järjestetään 23.10. klo 9–19 sekä livenä hotelli Clarionissa Helsingin Jätkäsaaressa että streamin välityksellä.

kumppaniksi päivään

Lisätiedot:
Miia Rosenqvist
miia.rosenqvist@procom.fi
(09) 135 7775

Mediakortti 2020

Yhteistyökumppanit