Puhujat

 

Mirva Antilan yli 20-vuotinen ura on painottunut myyntiin, myynnin johtamiseen ja uuden rakentamiseen eri puolilla IBM:ää. Mirvan intohimona on myynnin arvostuksen nostaminen ja tekeminen ammattimaisemmaksi, tasa-arvo ja monimuotoisuus. Johtamisessa hän korostaa luottamusta ihmisiin ja heidän kykyihinsä. Mirva puhuu mielellään data-alustan merkityksestä, digitaalisuudesta, kognitiivisuudesta ja lohkoketjuteknologioista, jotka mahdollistavat liiketoiminnan murroksen kaikilla toimialoilla, erityisesti terveydenhoidossa ja ilmastonmuutoksen torjumisessa.

 

ProCom-päivän moderaattori André Noël Chaker on kanadalaissyntyinen juristi, joka on työskennellyt johtajana Veikkauksen palveluksessa. André on menestynyt Suomessa myös tietokirjailijana ja hänen seuraava kirjansa käsittelee viestintää. Chaker on  valittu vuoden puhujaksi sekä Speakers Forumilla vuonna 2012 että Evento Awardsissa vuonna 2014, minkä myötä hänestä on tullut yksi Suomen halutuimpia puhujia ja juontajia viimeisten neljä vuoden aikana.

 

Valtiosihteeri kansliapäällikkönä Martti Hetemäki toimii valtiovarainministeriön ylimpänä virkamiehenä. Hän johtaa, kehittää ja valvoo ministeriön ja sen hallinnonalan toimintaa sekä johtaa virastojen ja laitosten tulosohjausta sekä hallinnonalan liikelaitoksia.

 

Kaisa Lipponen on ProCom ry:n hallituksen puheenjohtaja ja vauhdikas viestintäjohtaja Nesteellä. Lipponen on viestintäuransa aikana ollut draivaamassa muun muassa sosiaaliseen mediaan, kulttuurinmuutokseen ja strategiaviestintään liittyviä hankkeita. Kokemusta löytyy myös viestinnän ja markkinoinnin raja-aitojen kaatamisesta sekä isoista ja pienistä kriiseistä. Tarinat, dialogi ja vastuullisuus ovat lähellä sydäntä.

 

Sari-Leena Lund työskentelee Vakuutuskeskuksen ja Tapaturmavakuutuskeskuksen viestintäjohtajana. Hän on toiminut pitkään kunta-alan viestintä- ja markkinointitehtävissä sekä viestintätoimistossa. Erikoisosaamisalueita ovat strateginen viestintä, kriisiviestintä sekä valmiustehtävät. L­und kuuluu Julkisen alan tiedottajat JAT ry:n hallitukseen.

 

Meira Pappi, asiantuntija, maakuvatyö, ulkoministeriö (aiemmin ilmoitetun Jouni Mölsän tilalla). Meira Pappi työskentelee ulkoministeriön maakuvayksikössä viestintäasiantuntijana. Maakuvatyön asiantuntijan tehtäviin kuuluu muun muassa Finland Promotion Boardin operatiivisista toimista vastaaminen sekä Finland Toolboxin päätoimittaminen. Ulkoministeriöön Pappi siirtyi Flow Festivalin kansainvälisestä markkinoinnista.

 

Lauri Reuter on biotekniikan tohtori, toipuva tutkija, innovaatiostrategi, mehiläishoitaja ja tieteen sanallistaja, joka haaveilee kestävästä ruokasysteemistä tällä planeetalla – ja seuraavalla.

 

Jaakko Sahimaa on työyhteisöjä valmentava organisaatiopsykologi, jonka missiona on tehdä suomalaisesta työelämästä entistä merkityksellisempää ja mielekkäämpää niin yksilö-, yhteisö- kuin yhteiskuntatasollakin.

 

Maaretta Tukiainen on kirjailija ja muutosvalmentaja, joka työkseen fasilitoi organisaatioiden vaativia muutosprosesseja. Hän on kirjoittanut jo kymmenen kirjaa, joista uusin, Tiimiäly – menesty tulevaisuuden työelämässä, ilmestyy toukokuussa. Maaretalla on pitkä tausta media-alan johtotehtävistä, muun muassa Sub-kanavan johtajana. Hän on kiinnostunut ihmisen mielestä, elinikäisestä oppimisesta sekä niistä tavoista, joilla tulevaisuuden työelämässä menestytään yhteistyön voimin. Pari vuotta sitten ilmestynyt Hyvän mielen vuosi oli ilmestymisvuotensa menestyneimpiä kirjoja.

 

Berit Virtanen-Thewlis on viestinnän ja markkinoinnin moniottelija, jonka kansainväliseen uraan mahtuu mediataloja, pörssiyhtiöitä, yrittäjyyttä, teknologia-startupia ja vaikuttavaa vapaaehtoistoimintaa. Oppimisen kautta vahvistuminen niin yksilönä kuin organisaationakin on Beritin suuri intohimo, joka on kulkenut mukana koko uran ajan. “Tulevaisuudessa jatkuva oppiminen on myös viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisten haasteena teknologian kehityksen rinnalla.”

 

Suvi Widgren on intohimoinen businessnainen, inspiroiva johtaja, rohkea päätöksentekijä ja nautiskelija, joka on jo nuorena uskaltanut toteuttaa monta unelmaa, joista toiset vasta haaveilevat. Suvi on vaikuttanut useassa yrityksessä sekä yhteiskunnallisissa työryhmissä, valmentanut unelmatiimejä, uudistanut asiakaspalvelua ja myynnin prosesseja sekä rakentanut itselleen laajan verkoston. Kaiken takaa löytyy vahva liiketoimintaosaaminen sekä avoin asenne.

 

Emeritusprofessori Leif Åberg on toiminut viestinnän konsulttina ja ylimmän johdon neuvonantajana vuodesta 1973. Edelleen häntä kiinnostaa strateginen viestintä ja vuorovaikutteinen johtamisviestintä. Nyt kun on aikaa, ehtii pohtia myös elämää suurempia asioita kuten spontaanin aktiivisuuden dynamiikkaa ja maailmankaikkeuden syntyä!

Vuoden 2019 ProCom-päivä järjestetään Lasipalatsin Bio Rex -elokuvateatterin tiloissa 5.6. klo 9–19.

kumppaniksi päivään

Lisätiedot:
Päivi Vuorimaa
johtaja, koulutus ja kehittäminen
paivi.vuorimaa(at)procom.fi

Mediakortti 2019

Kumppanit

ProCom-päivän pääyhteistyökumppani

ProCom-päivän yhteistyössä mukana