Puhujat

Anthony Gooch

PR and Communication Director, OECD 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Erik Elvingsson Hedén

Managing Director, & Partner, SB Insight

Having gathered data on sustainable branding and behaviours for 10 years, Erik is well-positioned to make a case for sustainability as a key business and brand driver. During his keynote, Erik will address how sustainability communication has changed over the last decade, as well as what to expect from brands in the coming “Decade of Delivery” on the Global Goals.

Using both data and experience, Erik will also show how sustainable behaviours have evolved over the years and how the right kind of communication can create real change. Finally, Erik will reveal sustainable brand trends for the upcoming years to provide the audience with sturdy advice on how to communicate credibly.

 

 

 

Paula Laine

toimitusjohtaja, Valtion kehitysyhtiö Vake

Paula Laine on Valtion kehitysyhtiö Vaken toimitusjohtaja. Ennen nykyistä tehtäväänsä hän toimi 10 vuotta Sitran ennakointi- ja strategiajohtajana. Vuosikymmenen kokemus teknologiayrityksistä, muun muassa Nokiasta, sekä vuosikymmen yhteiskunnallisen vaikuttamisen, tulevaisuuden megatrendien ennakoinnin sekä julkisen innovaatiotoimijan strategiatyön parissa yhdistävät hänen osaamisessaan syvällisen näkemyksen yhteiskunnan kehitysnäkymistä sekä teknologiakentästä. Koulutukseltaan Paula Laine on diplomi-insinööri teknillisestä fysiikasta.

 

 

 


Janne Seppänen

professori, Tampereen yliopisto

Professori Janne Seppänen on maamme johtavia mediayhteiskunnan ja visuaalisen kulttuurin tutkijoita ja kouluttajia. Hän on kokenut journalisti ja työskennellyt muun muassa Helsingin Sanomissa ja Aamulehdessä. Seppänen kirjoittaa myös suosittua Mediayhteiskunta-blogia ja johtaa Tampereen yliopiston journalistikoulutusta.

 

 

 

 

 

Leo Stranius

partner, T-Media

Leo Stranius on T-Median kestävän tulevaisuuden johtaja ja T-Media Relations Oy:n osakas. Leo rakentaa T-Mediassa liiketoiminnan tulevaisuuden vastuullisuuspalveluja. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Kansalaisareenan, Luonto-Liiton ja Suomen luonnonsuojeluliiton toiminnanjohtajana sekä yritysten neuvonantajana. Leo on hallintotieteiden maisteri Tampereen yliopistosta.

Lisätietoja Twitter, LinkedIn ja Instagram @leostranius

 

 

 

Antti Valtonen

CMO, Sulapac

Antilla on pitkä ura kansainvälisistä markkinoinnin ja viestinnän johtotehtävistä. Ennen hyppyä start-up-maailmaan Antti veti F-Securen viestintää ja markkinointia. Merkityksellinen liiketoiminta ja tuloksellinen tekeminen ovat asioita, jotka ajavat Anttia eteenpäin. Sulapac on valittu kahdesti peräkkäin Euroopan sadan kuumimman start-upin joukkoon.

 

 

 

 

 

Anneli Karlstedt

moninaisuusjohtaja, Nokia

Anneli Karlstedt on Nokian inklusiivisuudesta ja monimuotoisuudesta vastaava johtaja. Hänen johdollaan Nokiassa on toteutettu useita yhdenvertaisuutta kehittäviä hankkeita. Annelilla on vahva viestintätausta. Ennen siirtymistä nykyiseen tehtäväänsä hän on vastannut Nokian muutosviestinnästä sekä Nokian kulttuurin ja johtamisen muutoksen viestinnästä.

 

 

 

 


Kaisa Hietala

partner, Gaia

Kaisa Hietala on kestävän liiketoiminnan konsulttiyhtiön Gaian osakas ja strategiayksikön vetäjä. Ennen nykyistä tehtäväänsä hän johti Nesteen uusiutuvien tuotteiden liiketoimintaa, joka vuonna 2018 teki kolmen miljardin liikevaihdolla noin miljardin tuloksen ja samalla kahdeksan miljoonan tonnin hiilidioksidipäästöjen vähennykset. Kaisa on myös Kemiran hallituksen jäsen ja kiertotalousyhtiö Tracegrown hallituksen puheenjohtaja.

 

 

 

 

 

Inna-Pirjetta Lahti

perustaja ja toimitusjohtaja, PING

Inna-Pirjetta Lahti on vastuullisen vaikuttajamarkkinonnin edelläkävijä ja kasvuyritys PING Helsingin perustaja ja toimitusjohtaja. Hän uskoo, että tuloksellinen vaikuttajayhteistyö kunnioittaa ja palvelee kaikkia osapuolia ja perustuu aitoihin kohtaamisiin ihmisiltä ihmisille.

 

 

 

 

 

 

Leif Åberg

Emeritusprofessori

Leif Åberg on organisaatioviestinnän emeritusprofessori Helsingin yliopistossa. Åberg on tutkinut ja opettanut organisaatioviestintää yli kolme vuosikymmentä. Hän on osallistunut lukuisiin viestinnän kehittämishankkeisiin sekä kirjoittanut kymmeniä viestintää ja johtamista käsitteleviä kirjoja. Helsingin yliopiston viestinnän laitoksen professorina hän on toiminut vuodesta 1995.

 

 

 

 

 

 

Jari Ehrnrooth

kirjailija

Jari Ehrnrooth (s. 1959) on helsinkiläinen kirjailija ja filosofisesti suuntautunut kulttuurin ja ihmisyyden tutkija sekä aktiivinen mielipidevaikuttaja. Hän on sosiologian dosentti Helsingin yliopistossa ja kulttuurihistorian dosentti Turun yliopistossa, Suomen Historiallisen Seuran tutkijajäsen sekä YLE Uutisten kolumnisti ja Verkkouutisten blogisti. Ehrnroothin laajaan kirjalliseen tuotantoon kuuluu romaaneja, tieteellisiä tutkimuksia, esseitä, vapaata proosaa, draamaa ja yhteiskunnallisia puheenvuoroja 1980-luvulta alkaen.

Kaksi viimeisintä teosta Hyvintoimintayhteiskunta (2016) ja Kymmenen vaatimusta vapaalle ihmiselle (2019) ovat uudistaneet liberaalia ajattelua ja herättäneet vilkasta keskustelua. Tunnustuksina työstään Ehrnrooth on saanut mm. Yleisradion Valopilkkupalkinnon itsenäisestä ja omapäisestä ajattelusta, Suomen Akatemian tunnustuspalkinnon merkittävästä poikkitieteellisestä tutkijantyöstä ja Kalevi Jäntin kirjallisuuspalkinnon esikoisteoksestaan. Nyt Ehrnrooth kirjoittaa uutta teosta yksilönvapaudesta ja vastuullisesta individualismista.

 

 

Päivi Tampere

viestintäpäällikkö, Euroopan hybridiuhkien torjunnan osaamiskeskus 

FT Päivi Tampere on kriisiviestintään ja informaatiovaikuttamiseen erikoistunut viestinnänammattilainen. Hän työskentelee Euroopan hybridiuhkien torjunnan osaamiskeskuksen viestintäpäällikkönä sekä toimii Procom ry:n Tiede- ja teoriajaoksen toisena puheenjohtajana. Päivi on väitellyt vuonna 2016 Tallinnan yliopistossa viranomaisten ja kansalaisten suhteen rakentumisesta sosiaalisessa mediassa kriisien aikana. Hänen kiinnostuksen kohteitaan ovat kriisiviestinnän ja informaatiovaikuttamisen lisäksi strateginen viestintä, psykologia ja kansainvälinen politiikka.

 

 

 

 

ProCom-päivän avauspuheenvuoro & vuoden 2020 viestintäpalkintojen jako:

 

Kaisa Lipponen

viestintä- ja vastuullisuusjohtaja, Paulig & hallituksen puheenjohtaja, ProCom

Kaisa Lipponen on Pauligin viestintä- ja vastuullisuusjohtaja. Ennen nykyistä tehtäväänsä hän on työskennellyt muun muassa asiantuntijana Milttonilla ja viestintäjohtajana Nesteellä. Kaisa on myös ProComin hallituksen puheenjohtaja ja viestinnän eettisen neuvottelukunnan jäsen.

 

 

 

 

 

PROCOMMA ACADEMIC – Hallitsematon viestintä -teoksen julkistus & Vuoden 2020 viestintäpalkintojen jako:

 

Elina Melgin

toimitusjohtaja, ProCom

Elina Melgin on filosofian tohtori ja ProComin toimitusjohtaja vuodesta 2005. Aiemmin hän on toiminut muun muassa toimituspäällikkönä Nokia Oyj:ssä ja viestintäjohtajana Taideteollisessa korkeakoulussa.

Vuoden 2020 ProCom-päivä järjestetään hotelli Clarionissa Helsingin Jätkäsaaressa 23.10. klo 9–19.

kumppaniksi päivään

Lisätiedot:
Miia Rosenqvist
Johtaja, palvelut ja kehittäminen
puh. (09) 135 7775
miia.rosenqvist(at)procom.fi
Mediakortti 2020

Yhteistyökumppanit