Työpajan ohjelma

Ohjelma- ja aikataulumuutokset ovat mahdollisia. Katso koko ohjelma täältä. Myös työpajaan pääset osallistumaan ilmoittaudut sitten live-tapahtumaamme tai stream-toteutukseen. Lisätietoja asiasta päivitämme pian.

 

Vastuullisen vaikuttajamarkkinoinnin edelläkävijä Inna-Pirjetta Lahti tuo esille inhimillisen markkinoinnin voiman ja uuden median ilmiöt konkreettisin käytännön esimerkein, yhdistäen tehokkaasti ja kiinnostavasti teorian, tutkimustiedon ja tosielämän toteutuneet tulokset.

 

 

Työpajassa tarjoamme osallistujalle konkreettisia esimerkkejä erilaisista vastuullisen vaikuttajamarkkinoinnin caseista.

Mitä asioita pitää ottaa huomioon? Miten ratkaista ne haasteet, jotka viestijän/markkinoijan työpöydällä on vaikuttajamarkkinoinnin projektin aikana?

Työpajassa pääsevät ääneen myös osallistujat: jaetaan kokemuksia ja näkemyksiä – kysytään rohkeasti toisiltamme.  Lähtiessään osallistujalle on muodostunut selkeä ajatus siitä, miten lähteä suunnittelemaan ja toteuttamaan vaikuttajamarkkinointia omassa organisaatiossaan.

 

 

 

Työpajan sisältöön pääsee ennakkoon vaikuttamaan jokainen aiheesta kiinnostunut! Mistä seuraavista teemoista kaipaat konkreettisia vinkkejä omaan työhösi?

  • Vastuullisuus vaikuttajamarkkinoinnissa
  • Vaikuttajamarkkinoinnin strategia (suunnittelu & tavoitteet)
  • Vaikuttajamarkkinoinnin mittaaminen
  • Vaikuttajamarkkinointi osana brändiviestintää
  • Oikeanlaisen somevaikuttajan löytäminen
  • Jotain muuta, mitä?

 

“Feikkiä vai faktaa – luotettavan somevaikuttajan käsikirja” tarjoaa työkaluja ja konkreettisia vinkkejä luotettavan sisällön tuottamiseen ja virheellisen tiedon tunnistamiseen. Käsikirja on luettavissa osoitteessa somekäsikirja.fi.

Käsikirja on Ping Helsingin julkaisema yhteistyössä Mediapoolin kanssa.

Vuoden 2020 ProCom-päivä järjestetään 23.10. klo 9–19 sekä livenä hotelli Clarionissa Helsingin Jätkäsaaressa että streamin välityksellä.

kumppaniksi päivään

Lisätiedot:
Miia Rosenqvist
Johtaja, palvelut ja kehittäminen
puh. (09) 135 7775
miia.rosenqvist(at)procom.fi

Mediakortti 2020

Yhteistyökumppanit