ProCom-päivä

Koe viestinnän yhteisön voima vuoden päätapahtumassamme ProCom-päivässä
– tervetuloa mukaan torstaina 2.6.2022!

 

 

 

 

 

 

 

 

ProCom-päivä 2022: Brändit ja maine – selviäminen ja vastuu ennakoimattomissa muutoksissa

Olemme suurten yhteiskunnallisten muutosten keskellä. ProCom-päivän ohjelma muokataan vastaamaan niitä olosuhteita ja tilanteita, joissa elämme nyt ja tulevaisuudessa. Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi mukaan!

Viestinnän ammattilainen on todellinen moniosaaja ja tulevaisuudessa viestijöiltä vaaditaan vahvaa viestinnällistä osaamista ennakoinnin, kriisiviestinnän, vastuun ja eettisyyden osalta. Millä tavalla yhteiskunnalliset muutokset muovaavat viestintää, organisaatioiden toimintaa, ja millaisena vahvojen brändien vastuu näyttäytyy? Nyt organisaatioiden vahva arvopohja ja liiketoiminnan vastuullisuus ja läpinäkyvyys nousevat entistä keskeisempään rooliin, mutta samalla vastuullisuuden paradoksi näyttäytyy päätöksenteossa ja ratkaisuissa.

Aamuosuus on kansainvälinen ja englanninkielinen klo 9–11. Tapahtuman muu osuus on suomeksi klo 11–16 välillä.

Ethän unohda, että seminaarin jälkeen pääsemme keskustelemaan kollegoiden kanssa cocktail-iltajuhlan merkeissä. Iltajuhla sisältyy seminaarin hintaan.

Tapahtumaa juontaa Jussi-Pekka Rantanen ja mukana päivässä on muun muassa:

  • Keynote-puhuja, valtiotieteiden kunniaprofessori ja kirjailija Simon Anholt.
  • Paneelikeskustelun muodossa aiheena median ja toimittajien vastuu nykyviestintäteknologian aikana. Keskustelua vetää Sitran Demokratia ja osallisuus -teeman johtaja Veera Heinonen ja panelisteina toimittajat Maria Pettersson, Saska Saarikoski sekä Tiedetoimittajain liiton pääsihteeri, toimittaja Ulla Järvi.
  • Strategisen markkinointiviestinnän rooli tulevaisuuden rakentamisessa ja sen voima yllättävissä muutoksissa. Keskustelemassa Arja Suominen sekä Eka Ruola.

Tutustu koko ohjelmaan täällä >>

ProCom-päivään voit osallistua tänä vuonna joko livenä tai striimin välityksellä. 

 

Ilmoittaudu ProCom-päivään >>

 

Etkö ole vielä ProComin jäsen?

Liity nyt ja hyödynnä samalla uuden jäsenen etu ProCom-päivään!

Uutena jäsenenä voit osallistua tapahtumaan etänä stream-yhteyden välityksellä hintaan 350 € (+alv).

Jäseneksi pääset liittymään täällä: https://procom.fi/jasenelle/jaseneksi-liittyminen/jasenhakulomake/. Edun saat lunastettua lisäämällä ilmoittautuessasi lisätietokenttään ”uusi jäsen”.

 

ProCom haluaa toimia vastuullisesti ja viranomaisten ohjeiden mukaisesti estääkseen osaltaan koronaviruksen leviämistä. Seuraamme aktiivisesti pandemiatilannetta ja toteutamme tilaisuuden viranomaissuositusten mukaisesti. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Kesäkuun 2022 ProCom-päivä siirrettiin nykyiseen päivämääräänsä lokakuulta 2021. Lokakuun 2021 päivään tehdyt ilmoittautumiset on pidetty voimassa kesäkuun tapahtumaan. Lue enemmän aiheesta täällä.

kumppaniksi päivään

Lisätiedot:
Miia Rosenqvist
Johtaja, palvelut ja kehittäminen
puh. (09) 135 7775
miia.rosenqvist(at)procom.fi

Mediakortti 2019

Kumppanit