Oma Media: ammattilaisarvio mediasi kehitystyötä varten

Kaipaatko ulkopuolista näkökulmaa organisaatiosi tuottaman median kehittämiseen? Toivotko arviota median vahvuuksista tai ideoita ja konkreettisia vinkkejä jatkoon? 

Oma Media -arvio näyttää suunnan

Oma Media 2018 on sekä arvio että kilpailu organisaatioiden tuottamille medioille. Ilmoita mukaan organisaatiosi verkkosivusto, yritysblogi, podcast-sarja, sidosryhmäjulkaisu, intranet, tapahtuma tai jokin aivan uusi toteutus – eri sidosryhmien ja muuttuvien tarpeiden keskellä muotoja on monia!

Oma Media -arvion keskiössä ovat vuonna 2018 tavoitteet, keinot ja vaikuttavuus, joita tuomaristo arvioi jokaisen median kohdalla. Tuomaristoon kuuluvat tänä vuonna Timo Berry, Mikael Jungner, Katja Alaja, Jani Niipola ja Heidi Selkäinaho.

Oma Media 2018 tarjoaa osallistujilleen kirjallisen asiantuntija-arvion organisaation median vahvuuksista ja kehittämiskohteista. Arvio toimii erinomaisena oman työn tulosten mittarina ja antaa vankan pohjan sisältöjen kehittämiseen.

Varaa paikkasi arviossa 30.9. mennessä!

 

Videolla tuomariston jäsenet Heidi Selkäinaho, Timo Berry ja Katja Alaja avaavat näkökulmiaan oman median vaikuttavuuden arviointiin.

Uudistuneet sarjat:

  1. Yksittäinen media
  2. Mediakokonaisuus
  3. Kokeileva media

Oma Media -arvio tarjoaa:

– Ulkopuolisen asiantuntijatuomariston näkökulman mediasi arvioimiseen
– Kirjallisen palautteen, joka sisältää mediasi vahvuudet ja kehittämiskohteet
– Onnistumisten peilaamisen organisaation itse listaamiin tavoitteisiin
– Konkreettisen tavan mitata tehdyn työn tuloksia
– Uusia ideoita organisaation oman median kehittämiseen

Ketkä voivat ilmoittautua?

Oma Media 2018 -arvioon ovat tervetulleita kaikenkokoisten organisaatioiden, sekä yritysten, julkisten organisaatioiden että järjestöjen, tuottamat mediat. Palvelut, tuotteet ja alustat voivat olla sekä sisäisille että ulkoisille sidosryhmille suunnattuja ja sekä sähköisiä että painettuja. Arvioitavien organisaatiomedioiden muotoa ei ole rajoitettu.

Oma Media pysyy liikkeessä. Sidosryhmien tarpeet ja median käyttötavat muuttuvat jatkuvasti, ja siksi myös organisaation on oltava hereillä. Ilmoita oma mediasi mukaan ja inspiroidu!

Ilmoita mediasi mukaan arvioon 30.9. mennessä >> 

Varaa kalenteriin Oma Media -brunssi 23.11.!

Oma Media -arvio ja kilpailu huipentuvat Helsingissä 23.11. järjestettävään Oma Media 2018 -brunssiin, jonka keskiössä ovat tavoitteet, keinot ja vaikuttavuus.

Brunssilla inspiroidutaan ajankohtaisista esimerkeistä ja uusista ratkaisuista. Miten tulevaisuudessa luodaan vaikuttavia ja koukuttavia kohtaamisia sidosryhmien kanssa?

Tilaisuudessa palkitaan Oma Media -kilpailun voittajat sekä jaetaan palautteet arvioon osallistuneille organisaatioille. Oma Media -tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki organisaatiomedioista kiinnostuneet ammattilaiset. Tule mukaan inspiroitumaan ja verkostoitumaan!

Lue lisää Oma Media -brunssin puhujista ja ilmoittaudu mukaan!

Oma Media -yhteistyökumppanit

Tule yhteistyökumppaniksi!

Päivi Vuorimaa
Johtaja, koulutukset ja kehittäminen
09 135 7775, paivi.vuorimaa@procom.fi