Oma Media: ammattilaisarvio mediasi kehitystyötä varten

Kaipaatko ulkopuolista näkökulmaa organisaatiosi tuottaman median kehittämiseen? Toivotko arviota median vahvuuksista tai ideoita ja konkreettisia vinkkejä jatkoon? 

Oma Media -arvio näyttää suunnan

Oma Media 2018 järjestettiin syksyllä 2018.

Oma Media -arvion keskiössä olivat vuonna 2018 tavoitteet, keinot ja vaikuttavuus, joita tuomaristo arvioi jokaisen median kohdalla. Tuomaristoon kuuluivat Timo Berry, Mikael Jungner, Katja Alaja, Jani Niipola ja Heidi Selkäinaho.

Oma Media tarjoaa osallistujilleen kirjallisen asiantuntija-arvion organisaation median vahvuuksista ja kehittämiskohteista. Arvio toimii erinomaisena oman työn tulosten mittarina ja antaa vankan pohjan sisältöjen kehittämiseen.

Oma media järjestetään jälleen syksyllä 2019!

 

Videolla tuomariston jäsenet Heidi Selkäinaho, Timo Berry ja Katja Alaja avaavat näkökulmiaan oman median vaikuttavuuden arviointiin.

Uudistuneet sarjat:

  1. Yksittäinen media
  2. Mediakokonaisuus
  3. Kokeileva media

Oma Media -arvio tarjoaa:

– Ulkopuolisen asiantuntijatuomariston näkökulman mediasi arvioimiseen
– Kirjallisen palautteen, joka sisältää mediasi vahvuudet ja kehittämiskohteet
– Onnistumisten peilaamisen organisaation itse listaamiin tavoitteisiin
– Konkreettisen tavan mitata tehdyn työn tuloksia
– Uusia ideoita organisaation oman median kehittämiseen

Ketkä voivat ilmoittautua?

Oma Media -arvioon ovat tervetulleita kaikenkokoisten organisaatioiden, sekä yritysten, julkisten organisaatioiden että järjestöjen, tuottamat mediat. Palvelut, tuotteet ja alustat voivat olla sekä sisäisille että ulkoisille sidosryhmille suunnattuja ja sekä sähköisiä että painettuja. Arvioitavien organisaatiomedioiden muotoa ei ole rajoitettu.

Oma Media pysyy liikkeessä. Sidosryhmien tarpeet ja median käyttötavat muuttuvat jatkuvasti, ja siksi myös organisaation on oltava hereillä. Ilmoita oma mediasi mukaan ja inspiroidu!

Oma Media -arvio ja kilpailu huipentuvat Helsingissä järjestettävään jokasyksyiseen Oma Media -brunssiin.

Brunssilla inspiroidutaan ajankohtaisista esimerkeistä ja uusista ratkaisuista. Miten tulevaisuudessa luodaan vaikuttavia ja koukuttavia kohtaamisia sidosryhmien kanssa?

Tilaisuudessa palkitaan Oma Media -kilpailun voittajat sekä jaetaan palautteet arvioon osallistuneille organisaatioille. Oma Media -tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki organisaatiomedioista kiinnostuneet ammattilaiset. Tule mukaan inspiroitumaan ja verkostoitumaan!

Oma Media -yhteistyökumppanit

Tule yhteistyökumppaniksi!

Päivi Vuorimaa
Johtaja, koulutukset ja kehittäminen
09 135 7775, paivi.vuorimaa@procom.fi