Oma Media 2021 -arvio ja -kilpailu

Oma Median ilmoittautuminen on nyt auki – tutustu uudistuneeseen arvioon!

Oma Media tuo jälleen ulkopuolista näkökulmaa organisaation oman median kehittämiseen sekä antaa ideoita ja konkreettisia vinkkejä jatkoon. Kaikenkokoisten yhteisöjen tuottamat mediat ovat tervetulleita mukaan.

Oma Media on sekä arvio että kilpailu. Osallistumalla saatte kattavan arviointiraportin monipuoliselta tuomaristolta, ja kirjallinen palaute auttaa tunnistamaan median vahvuudet ja kehityskohteet sekä tarjoaa uusia ideoita median kehittämiseen. Samalla Oma Media on kilpailu, jossa parhaat palkitaan. Se siis tarjoaa palautteen lisäksi mahdollisuuden profiloitua organisaatiomedioiden suunnannäyttäjänä.

Hyvä organisaatiomedia on käyttäjälleen merkityksellinen. Tänä vuonna Oma Media -arviossa tarkasteluun nousee etenkin median merkityksellinen sisältö ja sen vaikuttavuus. Hyvä organisaatiomedia on aidosti sisällöltään hyödyllinen eikä se lankea itsestäänselvyyksiin. Aidosti kiinnostava oma media koukuttaa laadukkaalla ja puhuttelevalla sisällöllään – lopputuloksena on vaikuttava media, joka innostaa jatkossakin palaamaan sen pariin.

Vuoden 2021 Oma Media -kilpailun ilmoittautuminen on käynnissä 17.10.2021 saakka. Kilpailun päätöstilaisuutta vietetään Media-aamussa 26.11.2021, ja osallistuminen arvioon sisältää automaattisesti kahden henkilön osallistumisen tapahtumaan.

Oma Media 2021 -tuomaristoon kuuluvat Raine Tiessalo, Terttu Sopanen, Petri Salmela, Kaisa AlapartanenHeidi KorvaHannu Ojala ja Juhani Pajunen. Voit tutustua tuomaristoon täällä.

Ilmoita organisaatiosi mukaan täällä.

Arviossa on mukana jo seuraavia medioita:
Suomen Lakimiesliiton Lakimiesuutiset, Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ry:n Motiivi-lehti, Wärtsilän Beyond Business with Wärtsilä -podcast, HUSin vuosikertomus, Eläketurvakeskuksen Eläkekomitea-podcast, Atrian Parempi mieli -henkilöstölehti, Ulkoministeriön Kauppapolitiikka- ja Kehitys-Utvecling -lehdet, Fennovoiman Hanhikivi 1 -lehti, UKKO.fi:n Yrittäjyyskoulu-verkkolehti ja Hämeenlinnan kaupungin Arjessa mukana -asukaslehti.

Yllä olevien organisaatioiden edustajat ovat antaneet luvan organisaation ja median nimen julkaisemiselle.

Uudistuneet sarjat ja entistä monipuolisemmat arviointialueet

Vuoden 2021 arviossa on uudistuneet sarjat ja viime vuotta monipuolisemmat arviointialueet. Oma Mediassa on kuusi sarjaa:

1) Lehti (painettu tai sähköinen näköislehti)
2) Verkkojulkaistu, kuten verkkosivusto, blogisivusto tai intranet
3) Podcast
4) Vuosikertomus (listatut ja listaamattomat organisaatiot)
5) Muu digikanava, kuten sosiaalisen median kanava, video tai videosarja
6) Pienen tekijän media, jossa huomioidaan mediaa tekevän organisaation budjetti, tekijätiimi ja liikevaihto

Tutustu sarjoihin täällä.

Tämän vuoden kilpailussa arvioidaan medioiden sisältöjä, vaikuttavuutta, visuaalisuutta ja käytettävyyttä. Lisäksi kilpailussa on omat, kyseistä kanavaa arvioivat tuomarit podcasteille ja vuosikertomuksille. Tänä vuonna osallistujat saavat myös sisällyttää arviointiin halutessaan vastuullisuuden arvioinnin.

Tutustu arviointialueisiin täällä.

 

Kuusi syytä ilmoittautua mukaan

1. Uudenlainen näkökulma: Oma Media tarjoaa organisaatiomedialle ulkopuolisten ammattilaisten näkökulman ja arvion mediastanne peilaten organisaation omiin tavoitteisiin.

2. Kirjallinen palaute: Arviosta saa kirjallisen palautteen, joka sisältää median vahvuudet ja kehittämiskohteet.

3. Monipuolinen palaute: Tuomaristo arvioi medioiden sisältöjä, kanavan käytettävyyttä, visuaalisuutta sekä vaikuttavuutta ja sidosryhmien ymmärtämistä.

4. Inspiraatio & ideat: Arvio tarjoaa uusia ideoita organisaation median kehittämiseen.

5. Brändinäkyvyys: Osallistumalla organisaationne ja medianne saavat näkyvyyttä.

6. Taitojen näyttäminen: Oma Media on myös kilpailu, jossa parhaat palkitaan. Se siis tarjoaa palautteen lisäksi mahdollisuuden profiloitua organisaatiomedioiden suunnannäyttäjänä.

 

Ilmoita organisaatiosi mukaan täällä!

 

Millaisia medioita Oma Mediassa on aiemmin ollut mukana?

Haluatko tutustua viime vuosina palkittuihin medioihin? Tutustu viime vuosien palkittuihin medioihin täällä.

 

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Yhteistyökumppaniksi?


Ota yhteyttä:
 
ProCom
puh. (09) 135 7775
procom@procom.fi
 

Yhteistyökumppanit