Puhujat

Tutustu Media-aamun puhujakattaukseen:

JAAKKO TAPANINEN

Media-aamu 2021 -tilaisuuden juontaa Jaakko Tapaninen, joka on toimittaja, kirjoittaja ja yrittäjä sekä ProComin podcastin ProCastin juontaja.

 

 

 

 

 

 

 

SUSAN ORFINSKIJ JA EMILIA ARVELA

Susan: Mikä yhdistää Susania ja lumiukkoa? No ainakin se, että molemmat olivat yhtä pihalla talousasioista ennen Rahapuhetta-podcastin aloittamista.
Vuonna 2019 valmistuneella tuoreella medianomilla oli OP:lla aloittaessaan brutot ja netot sekaisin (kieltämättä välillä vieläkin), mutta intohimo ja innokkuus finanssialaa kohtaan sekä audiovisuaalisen viestinnän monet mahdollisuudet, veivät mukanaan! Rahapuhetta-matka on ollut opettava startti niin minulle, kuin toivottavasti monelle muulle, jotka ovat yhtä lumiukkoina oman talouden ja sen mahdollisuuksien kanssa. Nyt jo monta asiaa viisaampana, mutta tärkeintä kuitenkin on, että oppimisen matka jatkuu edelleen!

Emilia: Emilia kuvailee itseään rauhalliseksi, uteliaaksi ja kunnianhimoiseksi, joka on ollut kiinnostunut talousasioista jo nuoresta iästä lähtien. Emilia alkoi haaveilemaan pankkiurasta jo alle kouluikäisenä, jolloin vieraili omien vanhempiensa kanssa oman kylän osuuspankissa. Säästämisen ja sijoittamisen into lähtikin aikanaan säästölippaasta, joka kulkee mukana edelleen. Emilian mielestä on tärkeää puhua talousasioista ymmärrettävästi ja hänen mielestään niistä ei voi koskaan puhua liikaa! Uteliaisuus toi tuoreen ekonomin myös rahapuheiden äärelle, jonne hän hyppäsi suoraan koulunpenkiltä. Pankkialaan hän on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt tutustumaan jo hyvinkin kattavasti.

 

Raine Tiessalo

Raine Tiessalo on Perheyritysten liiton viestintä- ja yhteiskuntasuhdepäällikkö. Aiemmin Tiessalo on työskennellyt globaalin sijoittajauutistoimisto Bloomberg Newsin toimittajana ja Ylen kirjeenvaihtajana Pariisissa. Tiessalo perusti 2019–2020 Suomen suurimpien yritysten johtajille suunnatun MustRead Executive -uutiskirjemedian toimien samalla julkaisun päätoimittajana. Tiessalo on toiminut myös johtajana viestintätoimisto Kreabilla.

 

 

 

Terttu Sopanen

Terttu Sopanen (KTM) on strategisen viestinnän kehittäjä, jolla on pitkä kokemus eri organisaatioiden viestinnän ja markkinoinnin esimies- ja asiantuntijatehtävistä. Terttu haluaa lisätä asiakasymmärrystä ja parantaa organisaatioiden ja sidosryhmien välistä keskustelua. Viestinnän vaikuttavuuden mittaaminen, viestintä- ja sisältöstrategiat, monikanavaisuus ja asiantuntijaviestintä saavat hänet syttymään. Vapaalla parasta herkkua on kokkailu ja mikä tahansa liikunta, jossa saa päästellä täysillä.

 

 

 

Petri Salmela

Petri Salmela on graafisen suunnittelun toimisto Dog Designin AD ja yksi kolmesta perustajaosakkaasta. Hän suunnittelee visuaalisia ilmeitä ja huolehtii niiden toteutumisesta laadukkaasti asiakkaiden kaikessa viestinnässä. Salmelan visuaalisen viestinnän osaamista tukee kokemus AD- ja graafikkotyöstä eri lehtitaloissa ja rakkaus kirjamuotoiluun. Nyt hän on myös tarttunut liikkuvan kuvan haasteisiin. Vapaa-aikana hänet löytää usein puutarhasta tai metsästä.

 

 

 

 

Kaisa Alapartanen

Kaisa Alapartanen (KTM) on viestinnän konsultti sekä käyttäjäkeskeisen oman median rakentamisen asiantuntija. Kaisa on toiminut organisaation oman median rakentamisen parissa jo lähes 20 vuotta. Digitaalinen palvelukehitys, käyttäjän osallistavat menetelmät sekä asiakaskokemuksen optimointi sisältöjen avulla ovat Kaisan ydinosaamista. Vapaa-ajalla Kaisaa liikuttaa jooga, juoksu ja jazz-laulu.

 

 

 

 

 

Heidi Korva

Heidi Korva (YTM) on viestintästrategi, konsultti ja kouluttaja, joka on tehnyt töitä vastuullisuusviestinnän parissa 15 vuoden ajan. Hän auttaa asiakkaitaan vastuullisuusviestinnän kehitysprojekteissa ja innostuu strategisesta viestinnästä ja muutoksen aikaan saamisesta. Heidi on myös Procomin Vuoden viestintäammattilainen 2015. Vapaa-ajalla hän kirmaa metsissä lenkkikengät tai sukset jalassa.

 

 

 

 

Juhani Pajunen

Juhani Pajunen on Suomen suurimman podcast-tuotantoyhtiö Suomen Podcastmedian perustaja ja hänellä on 20 vuoden kokemus audion käytöstä viestinnän työkaluna. Ennen Podcastmediaa hän on työskennellyt viestintätoimistoissa ja STT:llä. Juhani toimii myös neuvonantajana Viestintätoimisto Sourcessa ja oli tuomaroimassa Finnish Communications Awardisia viime vuonna.

 

 

 

 

 

Hannu Ojala

Itä-Suomen yliopiston professori ja Aalto-yliopiston vieraileva professori Hannu Ojala (KTT, Aalto-yliopisto ja kasvatustieteiden maisteri, Helsingin yliopisto) on toiminut ensin 15 vuotta yritysten talousjohdossa ja toiset 15 vuotta kauppakorkeakoulujen (Aalto-yliopisto, Tampereen yliopisto ja Itä-Suomen yliopisto) opetus- ja tutkimustehtävissä, joissa hänen opetuksensa keskeisenä osana on IFRS-raportointi ja tilinpäätösraportoinnin teoria ja laatu. Lisäksi Hannu toimii useissa taloudelliseen raportointiin liittyvissä yhteiskunnallisissa luottamustehtävissä, kuten IFRS-standardien käännöstyöryhmässä (IFRS Foundation), Taloushallintoliiton pätevyysvaliokunnassa, Valtiovarainministeriön Raportointilautakunnassa sekä Sosiaali-ja terveysministeriön asiantuntijatehtävissä koskien vakuutusyhtiöiden taloudellista raportointia. Lisäksi Hannu toimii yksityisesti omistettujen yhtiöiden hallituksen neuvonantajan tehtävissä.

 

FANNI MÄKI

Fanni Mäki toimii viestintäpäällikkönä Liana Technologiesilla. Media-aamu-tilaisuudessa Fanni kartoittaa puheenvuorossaan sitä, millainen merkitys mediaseurannalla on sisältöjen rakentamisessa. Fanni kuvailee olevansa ihmisten väliseen kommunikaatioon rakastunut pöhkö, joka pyrkii ilmaisemaan rohkeutta sanoilla ja lisäämään juuri sopivasti rentoa asennetta ammattimaiseen viestintään. Lopullisena tavoitteena on tuottaa sisältöä, joka liikuttaa ihmisiä. Fannilla on lähes 10 vuoden kokemus alati muuttuvalta ja kovasti kilpaillulta IT-alalta.

 

 

 

 

 

 

 

Ilmoittaudu mukaan täällä >>

Media-aamu järjestetään Helsingissä ravintola Gilletissä perjantaina 26.11. kello 9–12.

kumppaniksi?

Lisätiedot:
Elina Ukkonen
Koulutus- ja tapahtumakoordinaattori
puh. (09) 135 7775
elina.ukkonen(at)procom.fi
Mediakortti 2021

Yhteistyökumppanit