Viestintäkoulutus

Tutustu tuleviin koulutuksiin tapahtumakalenterissa »

 

ProCom tarjoaa viestintäkoulutusta, jotka on suunniteltu jäsenistön toiveita kuunnellen ja räätälöity viestinnän alan ammattilaisten tarpeisiin.

“Juuri tällaista koulutusta viestijät tarvitsevat, jos he aikovat menestyä työssään tulevaisuudessa ja olla oikeasti merkittäviä ja vaikutusvaltaisia henkilöitä omissa organisaatioissaan.”

Koulutustapahtumia on 25–30 vuodessa ja ne on suunniteltu täydentämään uransa eri vaiheissa olevien viestinnän ammattilaisten osaamista.

  • ProComin koulutustoiminnan omistavat ProComin jäsenet ja koulutusten mahdollinen tuotto kierrättyy aina takaisin jäsenistölle.
  • Kaikki viestinnän koulutukset ovat jäsenille normaalihintaa edullisempia. Säästät vuoden jäsenmaksun jo yhteen viestintäkoulutukseen osallistuessasi.

Vuonna 2018 kaikkien järjestämiemme koulutusten keskiarvoksi asteikolla 1–6 muodostui 5,4. Lupaamme jatkaa samaan malliin!

Tutustu ProComin avoimiin viestintäkoulutuksiin >>

 

ProComPRO-koulutusohjelmat

Tarjoamme myös laajempia koulutuskokonaisuuksia: ProComPRO-ohjelmat tarjoavat viestinnän ammattilaisille mahdollisuudet kehittää osaamistaan valitsemallaan aihealueella.

Viisi koulutuspäivää sisältävän ohjelman avulla syvennät tietojasi ja taitojasi.

Valittavina teemoina ovat:

  • Digitaalinen viestintä – DigiPRO
  • Muutosjohtaminen ja -viestintä – MuutosPRO
  • Markkinointiviestintä – MarComPRO
  • Viestintä liiketoiminnan ytimessä – KasvuPRO

Tutustu ProComPRO-koulutuskokonaisuuksiin >>

ProComin koulutuskokonaisuudet kehittävät asiantuntijan osaamista.

Tutustu ProComProhon >>