Viestintäpäivä Plussa

Viestintäpäivä Plussa tarjoaa tietoa vastuullisuudesta strategisen viestinnän ja johtamisen näkökulmista  – tule mukaan online-tilaisuuteen!

 

AJANKOHTAISTA: Viestintäpäivä Plussa järjestetään online-tilaisuutena.

ProCom haluaa olla vastuullinen tapahtumajärjestäjä, ja siksi vallitsevan pandemiatilanteen takia järjestämme Plussan online-tilaisuutena. Kaikki osallistujat pääsevät nauttimaan Tampereen tunnelmasta etänä, sillä päivä striimataan Ravintola Kuumasta, Plussan Tampere-studiosta, jossa moderaattori Sean Ricks kuljettaa meidät läpi päivän. Online-toteutuksessa osallistujat pääsevät myös verkostoitumaan ja tapaamaan kollegoita keskipäivän vastuullisuuden työpajassa. Olemme muodostaneet päivän kolmesta eri teemakokonaisuudesta, jotka tekevät siitä takuuvarmasti inspiroivan ja mielenkiintoisen kotitoimistolta käsin.

 

Plussa tarjoaa tietoa vastuullisuudesta!

Online-tilaisuudessa käsitellään vastuullisuutta strategisen viestinnän ja johtamisen näkökulmista. Mukana päivässä on mielenkiintoisia asiantuntijoita sekä kiinnostavia case-puheenvuoroja niin Pirkanmaan alueelta kuin muualtakin. Tule mukaan keväiseen päivään streamin välityksellä nauttimaan Tampereen tunnelmasta ja syvennä osaamistasi sekä ymmärrystäsi vastuullisuudesta!

Tapahtuma rakentuu kolmesta eri teemakokonaisuudesta, jotka tarjoavat viestinnän ammattilaiselle näkökulmia ja ajatuksia tulevaan tekemiseen sekä inspiroivia esimerkkejä paikallisesta toiminnasta.

1) Aamupäivässä uppoudumme aluksi viestijän tulevaisuuden työhön ja vastuullisuuteen strategisen viestinnän ja johtamisen näkökulmasta.
2) Keskipäivän osuudessa etenemme puheista käytäntöön ja pääsemme haastamaan itseämme vastuullisuuden työpajassa – samalla pääset myös verkostoitumaan kollegoiden kanssa!
3) Iltapäivällä saamme opit paikallisilta yrityksiltä, kun Pirkanmaalla toimivat kolme yritystä jakavat näkökulmansa päivän teemasta.

Tutustu päivän ohjelmaan täällä >>

 

Aika: perjantai 21.5.2021 klo 9–15

Paikka: Online. Tilaisuus streamataan Tampere-studiosta, Ravintola Kuumasta.

Osta lippusi tapahtumaan täällä >>

Tapahtumassa luvassa muun muassa:

  • avauspuhujana teemalla Vastuullisuus strategisessa viestinnässä ja johtamisessa Pauligin vastuullisuus- ja viestintäjohtaja Kaisa Lipponen
  • vastuullisuuden tulevaisuuden suuntaa, trendejä ja vaatimuksia viestijöille käsittelee Lappeenrannan yliopiston vastuullisuusviestinnän tutkija Laura Olkkonen 
  • Sitran viestinnän ja yhteisösuhteiden asiantuntija Anna Solovjew-Wartiovaara alustaa megatrendeistä ja toisenlaisten tulevaisuuksien rakentamisesta
  • Tam-Silkin toimitusjohtaja Tuomo Saarni kertoo kuinka yhteiskunnallinen yritys luottaa kotimaisuuteen ja menestyy omalla toimialallaan
  • vastuullisuuden työpajassa pääsemme siirtymään sanoista tekoihin ja verkostoitumaan kollegoiden kanssa! Työpajan vetää Third Rockin Sari Kuvaja
  • päivää moderoimassa tamperelainen toimittaja Sean Ricks
  • ja paljon muuta mielenkiintoista: parhaita käytäntöjä, asiantuntijapuheenvuoroja, tamperelaisia menestystarinoita ja verkostoitumista osallistujien kesken!

Tutustu päivän puhujiin täällä >>

Osallistumalla tapahtumaan saat uusia käytäntöjä työsi tueksi ja pääset mukaan ajankohtaiseen viestintäseminaariin, jonka keskustelua käydään aktiivisesti myös sosiaalisen median kanavissa perjantaina 21. toukokuuta.

Tapahtuman toteuttaa ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry. Yhteistyössä tapahtumaa toteuttamassa ovat Tampereen aluejaos sekä yhteistyökumppani Filmlike.

Seuraamme aktiivisesti pandemiatilannetta ja toteutamme tilaisuuden viranomaissuositusten mukaisesti. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

 

Ilmoittaudu mukaan päivään täällä >>

Viestintäpäivä Plussa järjestetään online-tilaisuutena 21.5. kello 9–15.30. Tilaisuus streamataan Plussan Tampere-studiosta, Ravintola Kuumasta.

kumppaniksi?

Lisätiedot:
Miia Rosenqvist
Johtaja, palvelut ja kehittäminen
puh. (09) 135 7775
miia.rosenqvist(at)procom.fi
Mediakortti Plussa Tampere

Yhteistyökumppanit