Hinnat ja ilmoittautuminen

Plussa järjestetään online-tilaisuutena 21.5.2021!

OSALLISTUMISMAKSU

Osallistuminen online: 275 € / 335 € jäsen /ei-jäsen (+alv 24 %)

Osallistuminen livenä: 325 € / 385 € jäsen / ei-jäsen (+alv 24 %)

Jäsenetuhinnat ProComin ja Tampereen kauppakamarin jäsenille. Live-osallistuminen 325 € + alv. ja online-osallistuminen 275 € +alv. Tampereen kauppakamarin jäsen voi olla yhteydessä procom@procom.fi lisätietoja varten.

 

OLE EARLY BIRD!

Kun ilmoittaudut 31.3.2021 mennessä, saat osallistumisesta -15 % alennuksen.

 

SUPERETU: KAKSI YHDEN HINNALLA 8.–15.4.

Kun ilmoittaudut tapahtumaan 8.–15.4., voit ilmoittaa yhden kollegasi veloituksetta mukaan! Etu koskee 8.–15.4. tehtyjä uusia ilmoittautumisia. Kun ilmoittaudutte kollegan kanssa mukaan etuhinnalla, ilmoittautukaa molemmat mukaan Plussan tapahtumasivulla ja merkitkää ilmoittautumisen lisätietokenttään koodi ”SuperPlussa” ja kollegan nimi. Etu koskee sekä online- että live-osallistumista. Voitte myös valita kollegan kanssa osallistumismuodon lähempänä tapahtumaa. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

 

TULE PORUKALLA!

Jos organisaatiostasi osallistuu kaksi tai useampi, saavat kaikki tapahtuman hinnasta 15 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

 

PERUUTUSEHDOT

Viimeinen peruutuspäivä on kaksi viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto tapahtumaan on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

 

Osta lippusi tapahtumaan täällä >>

Viestintäpäivä Plussa järjestetään online-tilaisuutena 21.5. kello 9–15.30. Tilaisuus streamataan Plussan Tampere-studiosta, Ravintola Kuumasta.

kumppaniksi?

Lisätiedot:
Miia Rosenqvist
Johtaja, palvelut ja kehittäminen
puh. (09) 135 7775
miia.rosenqvist(at)procom.fi
Mediakortti Plussa Tampere

Yhteistyökumppanit