Viestintäpäivä Plussa Tampere

Tampereen Plussa tarjoaa tietoa vastuullisuudesta strategisen viestinnän ja johtamisen näkökulmista  – tule mukaan hybriditilaisuuteen!

ProCom järjestää toukokuussa ensimmäistä kertaa Tampereella Viestintäpäivä Plussan! Hybriditilaisuudessa käsittelemme viestintää, vastuullisuutta ja johtamista niin strategisesta kuin operatiivisesta näkökulmasta. Mukana päivässä on mielenkiintoisia asiantuntijoita sekä kiinnostavia case-puheenvuoroja niin Pirkanmaan alueelta kuin muualtakin. Tule mukaan keväiseen päivään Tampereelle paikan päälle tai streamin välityksellä ja syvennä osaamistasi sekä ymmärrystäsi vastuullisuudesta!

Tapahtumassa mm.:

  • avauspuhujana teemalla Vastuullisuus strategisessa viestinnässä ja johtamisessa Pauligin vastuullisuus- ja viestintäjohtaja Kaisa Lipponen
  • Sitran viestinnän ja yhteisösuhteiden asiantuntija Anna Solovjew-Wartiovaara alustaa megatrendeistä ja toisenlaisten tulevaisuuksien rakentamisesta
  • Tam-Silkin toimitusjohtaja Tuomo Saarni kertoo kuinka yhteiskunnallinen yritys luottaa kotimaisuuteen ja menestyy omalla toimialallaan
  • päivää moderoimassa tamperelainen toimittaja Sean Ricks
  • ja paljon muuta mielenkiintoista: parhaita käytäntöjä, asiantuntijapuheenvuoroja, tamperelaisia menestystarinoita ja verkostoitumista osallistujien kesken!

Osallistumalla tapahtumaan paikan päällä tai etänä saat uusia käytäntöjä työsi tueksi ja pääset mukaan ajankohtaiseen viestintäseminaariin, jonka keskustelua käydään aktiivisesti sosiaalisen median kanavissa perjantaina 21. toukokuuta.

Tapahtuman toteuttaa ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry. Yhteistyössä tapahtumaa toteuttamassa ovat Tampereen aluejaos sekä yhteistyökumppani Filmlike.

Seuraamme aktiivisesti pandemiatilannetta ja toteutamme tilaisuuden viranomaissuositusten mukaisesti. Voit ilmoittautua tilaisuuteen nyt ja vaihtaa myöhemmin osallistumismuotoasi.

 

Aika: perjantai 21.5.2021 klo 9–15

Paikka: Ravintola Kuuma, Tampere & online

Osta lippusi tapahtumaan täällä >>

 

Ohjelma

Tapahtuman ohjelma ja aikataulu tarkentuvat lähiaikoina – ole early bird.

 

Puheenvuorot

Vastuullisuus strategisessa viestinnässä ja johtamisessa

Kaisa Lipponen, viestintä- ja vastuullisuusjohtaja, Paulig

 

Megatrendit ja toisenlaisten tulevaisuuksien rakentaminen

Anna Solovjew-Wartiovaara, asiantuntija, viestintä ja yhteistyösuhteet, Sitra

 

Case Tam-Silk – yhteiskunnallinen yritys luottaa kotimaisuuteen

Tuomo Saarni, toimitusjohtaja, Tam-Silk Oy

Lisää mielenkiintoisia puhujia ja puheenvuoroja julkaistaan myöhemmin.

Osallistumismaksu

Osallistuminen livenä: 325 € / 385 € jäsen / ei-jäsen (+alv 24 %)
Osallistuminen online: 275 € / 335 € jäsen /ei-jäsen (+alv 24 %)

 

Ole Early Bird!

Kun ilmoittaudut 31.3.2021 mennessä, saat osallistumisesta -15 % alennuksen.

 

Tule porukalla!

Jos organisaatiostasi osallistuu kaksi tai useampi, saavat kaikki tapahtuman hinnasta 15 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

 

Peruutusehdot

Viimeinen peruutuspäivä on kaksi viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto tapahtumaan on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Viestintäpäivä Plussa järjestetään hybridinä Tampereella 21.5. kello 9–15.

kumppaniksi päivään

Lisätiedot:
Miia Rosenqvist
Johtaja, palvelut ja kehittäminen
puh. (09) 135 7775
miia.rosenqvist(at)procom.fi

Yhteistyökumppanit