Professori Vilma Luoma-aho ProComin puheenjohtajaksi

Julkaistu: 16.11.2016

Kirjoittanut:


Katso kaikki uutiset

Suomen suurin yhteisöviestinnän ammattilaisten järjestö ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry on vuosikokouksessaan 16.11. valinnut uuden puheenjohtajan ja kolme uutta jäsentä hallitukseensa. Järjestön uusi puheenjohtaja on Jyväskylän yliopiston yhteisöviestinnän professori Vilma Luoma-aho.

ProCom ry:n hallituksen uusiksi jäseniksi valittiin Tekesin markkinointi- ja viestintäjohtaja Tomi Korhonen, Nesteen viestintäjohtaja Kaisa Lipponen ja sisäministeriön viestintäjohtaja Mika Mäkinen.

Yhdistyksen hallituksessa jatkavat Suominen Oyj:n tiedottaja Tommi Aho, Pohjoisranta Burson-Marsteller Oy:n johtaja Jarno Forssell, Milttonin varatoimitusjohtaja Fredrik Heinonen, SSAB-konsernin EVP, Corporate Identity and Communications Taina Kyllönen, Suomen Asianajajaliiton kehitys- ja viestintäpäällikkö Janne Laukkanen, Fazer-konsernin viestintäjohtaja Leena Majamäki ja Stora Enso Biomaterialsin viestintä- ja yhteiskuntavastuujohtaja Kirsi Seppäläinen.

Uusi puheenjohtaja löytyi hallituksen sisältä.

− ProCom täyttää ensi vuonna 70 vuotta. Puheenjohtajaksi toivottiin henkilö, jolla on selkeästi erottuva profiili. Luoma-aholla on sellaista alan osaamista, joka kiinnostaa yli ammattirajojen. Hän on lisäksi poikkeuksellisen verkostoitunut ulkomailla. Näistä on hyötyä koko suomalaiselle markkinointiviestinnän kentälle, kaksivuotiskautensa päättävä puheenjohtaja Taina Pieski sanoo.

Ensimmäistä kertaa yhdistyksen historian aikana puheenjohtajaksi valittiin professori. ProComin edeltäjän Tiedotusmiesten toiminnanjohtajana toimi 70-luvulla Leif Åberg, josta tuli legendaarinen viestinnän professori Helsingin yliopistoon.

− Nykyisessä viestintäympäristössämme tiedon ja totuuden merkitys tuntuu olevan vähenemässä. On tärkeää, että viestintää voidaan yhä tarkemmin suunnitella ja myös mitata. Uuteen tehtävään lähden kiitollisena ja vuoden 2017 slogania lainaten: koko hallituksen kanssa yhdessä, tuore puheenjohtaja sanoo.

Puheenjohtaja Vilma Luoma-aho, puh. 0408053098
Toimitusjohtaja Elina Melgin, puh. 040 8211 688

Kuvassa (vasemmalta oikealle): Vilma Luoma-aho, Fredrik Heinonen, Kaisa Lipponen, Tomi Korhonen, Kirsi Seppäläinen, Tommi Aho, Taina Kyllönen, Jarno Forssell, Leena Majamäki, Janne Laukkanen ja Mika Mäkinen.

Kommentoi