Professori Vilma Luoma-aho jatkaa ProComin puheenjohtajana – hallitukseen neljä uutta jäsentä

Julkaistu: 20.11.2017

Kirjoittanut:


Katso kaikki uutiset

Suomen suurin ja Euroopan vanhimpiin kuuluva yhteisöviestinnän ammattilaisten järjestö ProCom ry on vuosikokouksessaan 20.11. valinnut hallitukseensa uusiksi jäseniksi Sitran viestintäjohtaja Veera Heinosen, Vapa Impactin toimitusjohtaja Timo Nurmen ja Taaleri Oyj:n viestintäjohtaja Taneli Hassisen. Opiskelijajäseneksi valittiin Aalto-yliopistossa yritysviestintää opiskeleva Milla Lappalainen.

ProComin puheenjohtaja, professori Vilma Luoma-aho. Kuva: Teemu Ullgrén.

Viime vuonna puheenjohtajaksi valittu Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun viestinnän johtamisen professori Vilma Luoma-aho jatkaa ProComin hallituksen puheenjohtajana.

ProComin hallituksen kokoonpanossa huomioidaan alan laaja toimintakenttä yrittäjistä ministeriöiden viestintäjohtoon. Tavanomainen hallitusjäsenyys kestää kaksi vuotta ja haku on avoin kaikille ProComin jäsenille sekä tuleville jäsenille.

– Viestinnän tärkeys organisaatioiden menestykselle on kasvanut liiketoiminnan siirtyessä yhä enemmän verkkoon. Uuden hallituksen tehtävänä on vahvistaa jäseniemme osaamista tässä muuttuvassa ympäristössä sekä parantaa heidän kykyään tehdä yhä saumattomampaa yhteistyötä muun muassa johdon, myynnin, IT:n, HR:n ja markkinoinnin kanssa, kertoo puheenjohtaja Luoma-aho.

Jäseninä hallituksessa jatkavat Milttonin partneri ja varatoimitusjohtaja Fredrik Heinonen, Suomen Asianajajaliiton kehitys- ja viestintäpäällikkö Janne Laukkanen, Fazer-konsernin viestintäjohtaja Leena Majamäki, Tekesin markkinointi- ja viestintäjohtaja Tomi Korhonen, Nesteen viestintäjohtaja Kaisa Lipponen ja sisäministeriön viestintäjohtaja Mika Mäkinen.

ProCom ry:n ja oy:n toimitusjohtajana toimii FT Elina Melgin.

Lisätiedot: Elina Melgin, 040 8211688.

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry on viestinnän ammattilaisten järjestö, joka toimii jäsentensä osaamisen kehittäjänä, yhteistyöfoorumina ja alan vaikuttajana. Jäseninä on yli 2 800 viestinnän parissa työskentelevää ammattilaista – tiedottajia, viestintäpäälliköitä, viestintäjohtajia, viestintäalan yrittäjiä ja konsultteja, jotka työskentelevät yksityisellä sektorilla, julkishallinnossa ja järjestöissä.

Lue viestintäalan omaa blogia: www.viestijat.fi

Kuuntele ProComin omaa podcastia >>

 

Kommentoi