ProComma Academic & Vilma Luoma-aho finalisteina COMM PRIX 2016 -kilpailussa

Maailmanlaajuisesti parhaita viestintätekoja palkitsevan COMM PRIX 2016 -kilpailun finalisteiksi ammattilaisten kategoriassa on valittu ProComin kustantama, tieteellisiä artikkeleita sisältävä viestinnän kausikirja ProComma Academic ja sen päätoimittaja Vilma Luoma-aho. Kilpailun kymmenen finalistin valintakriteereinä ovat mm. sidosryhmien saavuttavuus ja viestinnän vaikuttavuus.

ProComma Academic on vuosittain ilmestyvä, ajankohtaista viestintäalan tutkimusta käsittelevä kausikirja, joka edistää viestintäalan keskustelukulttuuria ja näin ylläpitää viestinnän yhteiskunnallista asemaa. Pääosa artikkeleista löytyy myös Viestijat.fi-blogista.

ProComma Academicin teemoina ovat olleet Särkymätön viestintä (2014) ja Läpinäkyvä viestintä (2015). Molemmat numerot päätoimittanut Vilma Luoma-aho toimii yhteisöviestinnän professorina Jyväskylän yliopistossa. ProComma Academicit ovat jäsenten tilattavissa maksutta, muille 20 euron hintaan. Tilauslinkit löydät täältä >>

Syksyllä julkaistaan ProComman seuraava, etiikkateemainen numero. Lisätiedot >>

Comm Prix Awards -kilpailun voittajat julkistetaan World PR Forumin Awards Galassa 31.5. Torontossa. Siellä näytetään finalistien kilpailutyöt minuutin videoilla.

 

Lue myös Ylen uutinen: JY:n Luoma-aho finaaliin maailmanlaajuisessa viestintäkilpailussa >>

Kommentoi